izskatījās ka divi metuši kuleņus.. viens kokos, otrs uz jumta uz ceļa... bet trešam (hondiņai) tikai deguns nedaudz samīcīts..
Moderator: omulis
šito es nesaprotu. Es cenšos svešus auto ņemt pēc iespējas retāk un ja gadās, braucu cik vien var kārtīgi - man pat prātā nenāk doma par to ka vajadzētu paslīpēt asfaltu vai "noņemt skaidu" aiz vienkāršā iemesla ka neesmu pieradis pie auto. ( Bet vairāk aiz cieņas pret svešu īpašumu. )freimo wrote:Servisa darbinieks (krāsotājs) - ar koļegām uz veici pēc šmigas brauca, bet nedavilkaMikuzz wrote:Un kas tad par piparu pie stūres sēdēja? :O
čalīc pa pilnu programmu papal
pisec, komentaars - mazdeels iznicinaaja opisha autofade wrote:http://www.autonews.lv/news/10/1058#
Vienkārši pipecLambertino wrote:karocj taa - mans opis straadaa renault centraa moikaa. Vins shodien bija sarunaajis lai tas calis vinjam nomaina termostatu un iedevis atsleegas. Izradaas ka calji saakushi njemt uz kruuts, bet nelaimiigaa kaartaa beigusies smiga. Ta nu luuk sanaaca![]()
Opis man taads mieriigs un nekko calim neteica, kad piebraucu es, tad gan biku smadzenes paskaloju - vinsh man veel atbildeeja - Bet nejau es speciaali![]()
Karoc pilniigs pii- nu redzees kaa tas vis beigsies. Buus jasaak mekleet opim atkal jauns braucamais, es vinjam ///M3 piedaavaaju, bet shis atteicaas