Prison break
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Prison break
tikko nolūrēju pēdējo sēriju, daudzmaz atcerējos kas un kā, bet sapratu, ka šis tas ir izkritis no vidus sērijām 

- Pauliic
- Moderators
-
Arii vakar noluureeju 3. seeriju. Peec pirmajaam divaam 4.taas sezonas seerijaam biju domaajis,ka jaamet nost Prison'a skatiishanaas, saakaas naturaals sviests
Peec treshaas gan, jaasaka, palika interesanti 

Man tāpatEIMZ wrote:Arii vakar noluureeju 3. seeriju. Peec pirmajaam divaam 4.taas sezonas seerijaam biju domaajis,ka jaamet nost Prison'a skatiishanaas, saakaas naturaals sviestsPeec treshaas gan, jaasaka, palika interesanti

-
Ai, taapat kaa Lost'am, supernatural, pretender, nikita. Visi shie graaveeji- intrigjeejoshas un baudaamas ir tikai pirmaas divas sezonas. Ideja tiek izsmelta, aiziet, panesaas sviests.doubled wrote:nu tagad tur baigos zamutus viņi taisa... :
Vienigais no seriaaliem,kur intriga veel joprojaam tiek saglabaata uz 3-sho sezonu,kas tuulinj,tuulinjs saaksies, ir Heroes, jeb Izredzeetie. Ljoti labs :bigok:

- Pauliic
- Moderators
- Pauliic
- Moderators
- shadow_man
Es velku no http://www.novafilm.tv" onclick="window.open(this.href);return false; , tur ir krievu valodā. Pēdējā tur 4sezonas 8 sērijaedzz85 wrote:A man tāds blonds jautājums, ja nav de cē ++ kur un ka var jaunas serijas dabūt, jeb kādā rakā tās meklet torentos (kada vispar tur ir adrese)
- DREIM
- Honda Accord
var arī tepat iekš LV, es piem. parasti rokos pa http://www.danger.lv" onclick="window.open(this.href);return false; tur diezgan operatīvi visu var dabūt.edzz85 wrote:A man tāds blonds jautājums, ja nav de cē ++ kur un ka var jaunas serijas dabūt, jeb kādā rakā tās meklet torentos (kada vispar tur ir adrese)
ja vajag ielūgumu, sūti PM
JDM
sestdien tika novilktas visas 4sezonas 8 seerijas un peeec tam liiidz 2naktiii noluuureetas.... naf taadas intrigas kaa ieprieksheejaaas sezonaas...
bet ir skataama un taapat ljoti patiik
varbuut tik lielu intrigu nebija jo skatiijos 8 peec kaaartas.... nebiij kaa 3 sezonu uzreiz kaa paraadiijaas taa novelku seeriju un skatoties katru seeeriju jaakozh pirkstos k-tikai izdotos.... jo vislaik k-kas pamaisa vai izgaazhas.......

varbuut tik lielu intrigu nebija jo skatiijos 8 peec kaaartas.... nebiij kaa 3 sezonu uzreiz kaa paraadiijaas taa novelku seeriju un skatoties katru seeeriju jaakozh pirkstos k-tikai izdotos.... jo vislaik k-kas pamaisa vai izgaazhas.......
nuuu shitas seriaaals iipashi aizrauj........ naf taa kaa ziepenees ko vecenes luuur kad noskaties pirmo seeriju un jau vari prognozeet kas notiks naakamajaas 5 seerijaaas....... sheit katraaaaaaa seerijaa ir kaads paveersiens vai shokeejosha situaaacija......
ljoti aizrauj taa pat kaa skarbais dr house tikai vinjam gruuti novilkt visas sezonas LV val (man vaig lv lai ritiigi piecel prikoli, bet izlaushanos varu arii rus skatiities)
wow 9 serija??? buuus jaameklee rokaa.....
ljoti aizrauj taa pat kaa skarbais dr house tikai vinjam gruuti novilkt visas sezonas LV val (man vaig lv lai ritiigi piecel prikoli, bet izlaushanos varu arii rus skatiities)
wow 9 serija??? buuus jaameklee rokaa.....