mr2 liidz elisei kaa no shejienes liidz kjiinaisoulfreak wrote:ko tur ņergāties ar Elisi, tas pats ZZW30 gandrīz vien irParaTr00per wrote:nu... njemot veeraa kriizi (tm) un to, cik shaadaa situaacijaa man par to auto kaac kauko piedaavaas, tad ljoooooti negribiigiGirtzB wrote:paratroops jau savējo ar negribīgi tirgo...
betnu... taa kaa es veeljoprojaam neesu atmetis ceriibas par elisi, tad shkjirties no sava mr2 principaa esu gatavs jebkuraa briidii.labāk būtu domājis par Exige
Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
-
ParaTr00per
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kādu auto izvēlēties!?
nu Tu jau pārspīlēParaTr00per wrote:mr2 liidz elisei kaa no shejienes liidz kjiinaisoulfreak wrote:ko tur ņergāties ar Elisi, tas pats ZZW30 gandrīz vien irParaTr00per wrote:nu... njemot veeraa kriizi (tm) un to, cik shaadaa situaacijaa man par to auto kaac kauko piedaavaas, tad ljoooooti negribiigiGirtzB wrote:paratroops jau savējo ar negribīgi tirgo...
betnu... taa kaa es veeljoprojaam neesu atmetis ceriibas par elisi, tad shkjirties no sava mr2 principaa esu gatavs jebkuraa briidii.labāk būtu domājis par Exige
tas buutu tas pac, kas teikt "ko tur bmw, tas pac moskvichs vien ir"
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
koncepcija arī zemei un jupiteram ir līdzīga.
elise ir līmēta extrudēta alumīnija sturktūra ar kompozītpaneļu virsbūvi, kamēr MR-ka ir štancēta tērauda nesošā virsbūve.
elise ir līmēta extrudēta alumīnija sturktūra ar kompozītpaneļu virsbūvi, kamēr MR-ka ir štancēta tērauda nesošā virsbūve.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
-
ParaTr00per
nujaa, taads nieciigs siikums kaa vadaamiiba...soulfreak wrote:nu Tu jau pārspīlēkoncepcija ļoti līdzīga, tik svars mazliet mazāks un jauda lielāka
protams vadāmība...
elise mk1 vs mr2 mk3
* shasija/virsbuuve: kaa jau GirtzB piemineeja, "neliela" shasijas atshkjiriibas - ar stiklshkjiedru apkarinaata alumiinija extruuzija vs teerauda nesoshaa virsbuuve
* masa: 720kg vs 980kg
* dzineejs: jauda 118zs@5500rpm un 165nm@3000rpm vs 140zs@6400rpm un 170nm@4200rpm
* piekare: dubult a-sviras vs makfersons (te arii vadaamiibas atshkjiriibas)
* stuures mehaanisms: zobstienja bez pastiprinaataaja vs zobstienja ar elektrohidraulisko pastiprinaataaju
* bremzes: 2kanaalu bez pastiprinaataaja, 11.1" ventileeti diski, bez ABS vs 2kanaalu ar vakuumpastiprinaataaju, 10" ventileeti diski, ABS
es jau kautkad mineeju - zzw30 ir "beachmobiilis"
taapeec es palikshu pie sava mr2m mk2, kameer nespeeshu elisi atljauties. mk3 tomeer nau solis uz priekshu, tikai miinjaashanaas citaa virzienaa...
- Archuks
- BMW
Izlasi pirmās daļas ievadu, tas par kupejām/hečbekiemgt99 wrote:http://auto.boot.lv/index.php?pg=202&news_id=6961
Noslēdzošā daļa. Vāji
Tikai padsmit gabali apskatīti kopā, un tik un tā nevar tikai kupejas salasītKo Golf III un Astra tai sarakstā dara (es pieņemu, ka zini, kas ir kupejas)? Pie tam kupeju pietiek lai tādu sarakstu izveidotu.
Un secinājumiKāda izcila BMW vadāmība? Kāda izcilā quattro piedziņa?
Tad jau Ford T ir izcils auto
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

-
ParaTr00per
jaa... interesanti, kaaapeec taads naids par celicaam, ka taas nau pat piemineetas? 
- Archuks
- BMW
par otrās paaudzes golf G60 zinu, bet trešajā imho nenāca, un passat G60 drošvien ir ļoooooti reta versijaenvy wrote:G60 ir bijis gan golfos gan pasātos![]()

Tad to arī der pieminēt visās daļās, nevis likt kādam garāmgājējam skatīties kas tur kaut kad ir bijis uzrakstīts.Archuks wrote:Izlasi pirmās daļas ievadu, tas par kupejām/hečbekiem
īsi sakot raksts ir tipiskā latvijas žurnalistikas līmenī, neviennozīmīgs un savārtstīts, pie tam nav veikta plaša problēmas izpēte, jo kupeju sarakstu mēs jau sacerējām un tur apšaubāmi hatchi bija tikai 2 vai 3 no 56-iem
p.s. tikai nekonstruktīva kritika, konstruktīvai nav laika.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
- Archuks
- BMW
Nākamo apskatu centīšos uztaisīt labākuGirtzB wrote:īsi sakot raksts ir tipiskā latvijas žurnalistikas līmenī, neviennozīmīgs un savārtstīts, pie tam nav veikta plaša problēmas izpēte, jo kupeju sarakstu mēs jau sacerējām un tur apšaubāmi hatchi bija tikai 2 vai 3 no 56-iem

Jap!Archuks wrote:par otrās paaudzes golf G60 zinu, bet trešajā imho nenāca, un passat G60 drošvien ir ļoooooti reta versijaenvy wrote:G60 ir bijis gan golfos gan pasātos![]()
Un G60 Mk3 golfiem nenāca!
Sodit slidgultnus uz spiediena
Imho archuks izvēlējās ejošākos un pieprasītākos jauniešu auto!gt99 wrote: Tikai padsmit gabali apskatīti kopā, un tik un tā nevar tikai kupejas salasītKo Golf III un Astra tai sarakstā dara (es pieņemu, ka zini, kas ir kupejas)?
Sodit slidgultnus uz spiediena
nu ja, tāpēc labāk visu nolikt, pareizā attieksmegt99 wrote:Es kādreiz kaut ko tulkoju BMWPowerim, tad nedaudz rakstīju Forsāžai. Sapratu, ka man tas prasa pārāk daudz resursu (laika), lai ko sarakstītu (sauksim to, trūkst talanta). Priekškam mocītiesiz wrote:viss un vienmēr ir slikti, tak taisi savu lapu,avīzi vai velnsviņzinko un rakstī ka gribi un cik gribi par ko vien vēlies.
-
Rihy
Tak tipiska latvieša attieksme. Būtu vismaz pateicis kādu labu vārdu par to, ka kāds vispār kaut ko tādu raksta un dara, nevis gudri visu nodriš un apliek citusiz wrote:nu ja, tāpēc labāk visu nolikt, pareizā attieksmegt99 wrote:Es kādreiz kaut ko tulkoju BMWPowerim, tad nedaudz rakstīju Forsāžai. Sapratu, ka man tas prasa pārāk daudz resursu (laika), lai ko sarakstītu (sauksim to, trūkst talanta). Priekškam mocītiesiz wrote:viss un vienmēr ir slikti, tak taisi savu lapu,avīzi vai velnsviņzinko un rakstī ka gribi un cik gribi par ko vien vēlies.
Patiesībā nav tik reta nemaz! vnk tie G60 visi ir nokautiArchuks wrote:par otrās paaudzes golf G60 zinu, bet trešajā imho nenāca, un passat G60 drošvien ir ļoooooti reta versijaenvy wrote:G60 ir bijis gan golfos gan pasātos![]()
*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
- Pauliic
- Moderators
imo, malacis, ka raksta, kā tad savādāk var iemācīties uzrakstīt labus rakstus :neka: tikai kļūdoties 
protams, arī kritika ir laba lieta
atceros, kad biju maziņš ~16 gadiem, lasīju šitādus rakstus ar lielu kāri
protams, arī kritika ir laba lieta
atceros, kad biju maziņš ~16 gadiem, lasīju šitādus rakstus ar lielu kāri