Ierosinājumi adminiem
[censored], šitādus topikus te varētu kaudzēm sabērt, kas radušies pēc spama topika aizvēršanas!DeeCee wrote:vinekaarshi spams nepazuud, vins ir citos topicos
a taa vismaz kkaadu iisu jautaajumu var uzdot tur, nevis jaacep jauns topic augsaa
viewtopic.php?t=8402
viewtopic.php?t=8408
viewtopic.php?t=7322&start=150
+veel dazi topici, kuri paarveertushies spamaa
- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
un tad, kad ATAMAH gribes nolaist cenu, vins nocites savu sludinajumu postu un bus jums topikaa 20 ATAMAH postu ar vienu un to pasu masinupavaars wrote:vispar es ar uzskatu ka tas buutu uzskataamaak un vieglak orienteties shados aparatosDomeniks wrote:Ierosinājums, varbūt izveidot jaunu sadaļu pērku/pardodu auto? Lai nav entie topiki ar Pardodu passat , pardodu mammas seat ar 300 zs uut?

P.S. nejau tikai vins viens, un tad vel saksies spams, jo kads gribes izteikt viedokli, ka tai masinai nav 150zs
-
1) manupraat bija jau topics saistiibaa ar sho probleemu;luteklite wrote:Mana draudzene nevar ielogoties jo tur kaut kadi kodi jaieraksta, bet nevar saprast ka, neviens nevar izskaidot ka var pieregistreties burnout.lv
2)par pashu regjistreeshanos:
pirmajaa lodzinjaa ieraksta veelamo nicku
otrajaa lodzinjaa e-pasta adrese
treshajaa lodzinjaa veelamaa parole
ceturtajaa lodzinjaa taa pati parole veelreiz
piektajaa lodzinjaa, kas atrodas zem bildiites ar burtu un ciparu kombinaaciju jaaievada shii pati kombinaacija.
paareejos logos neko var nerakstiit, un pashaa apakshaa vnk jaanospiez podzinja "publiceet". Luuk cik vienkaarshi

- luteklite
Autorizācijas Kods: *EIMZ wrote:1) manupraat bija jau topics saistiibaa ar sho probleemu;luteklite wrote:Mana draudzene nevar ielogoties jo tur kaut kadi kodi jaieraksta, bet nevar saprast ka, neviens nevar izskaidot ka var pieregistreties burnout.lv
2)par pashu regjistreeshanos:
pirmajaa lodzinjaa ieraksta veelamo nicku
otrajaa lodzinjaa e-pasta adrese
treshajaa lodzinjaa veelamaa parole
ceturtajaa lodzinjaa taa pati parole veelreiz
piektajaa lodzinjaa, kas atrodas zem bildiites ar burtu un ciparu kombinaaciju jaaievada shii pati kombinaacija.
paareejos logos neko var nerakstiit, un pashaa apakshaa vnk jaanospiez podzinja "publiceet". Luuk cik vienkaarshi
Lai reģistrētos, tev šeit ir jāievada autorizācijas kods, kas ir šī portāla nosaukums burnout.lv.
: *
tad kas ir jaraksta te? te ari zvaigznite

Lutekliite, smukuliite, riebekliite 

tā jau nav apspriešana cik tie Zs ir, vienkārši tikai sludinājuma teksti, un burnout.lv ir takš arī adminiWeber wrote:un tad, kad ATAMAH gribes nolaist cenu, vins nocites savu sludinajumu postu un bus jums topikaa 20 ATAMAH postu ar vienu un to pasu masinupavaars wrote:vispar es ar uzskatu ka tas buutu uzskataamaak un vieglak orienteties shados aparatosDomeniks wrote:Ierosinājums, varbūt izveidot jaunu sadaļu pērku/pardodu auto? Lai nav entie topiki ar Pardodu passat , pardodu mammas seat ar 300 zs uut?
P.S. nejau tikai vins viens, un tad vel saksies spams, jo kads gribes izteikt viedokli, ka tai masinai nav 150zs
Uzskatu ka vaig atseviskju sadalju Peerk,paardod mashiinu, kaaa jau mineeja. un uzlikt auto lock. lai nav spama.un visas lietas kaaarto caur PMDomeniks wrote:tā jau nav apspriešana cik tie Zs ir, vienkārši tikai sludinājuma teksti, un burnout.lv ir takš arī adminiWeber wrote:un tad, kad ATAMAH gribes nolaist cenu, vins nocites savu sludinajumu postu un bus jums topikaa 20 ATAMAH postu ar vienu un to pasu masinupavaars wrote:vispar es ar uzskatu ka tas buutu uzskataamaak un vieglak orienteties shados aparatosDomeniks wrote:Ierosinājums, varbūt izveidot jaunu sadaļu pērku/pardodu auto? Lai nav entie topiki ar Pardodu passat , pardodu mammas seat ar 300 zs uut?
zvh turbo + RWD under constuction...
- Focus
- bez Jumta
tev liekas ka ir tik vienkaarshi, atnaakt, paarlasiit un dzeest tos debiilos komentus? ja man kaads maksaatu tad dzeestu visu drazu... tagad dzeeshu tikai pilniigu beztolku..Domeniks wrote:tā jau nav apspriešana cik tie Zs ir, vienkārši tikai sludinājuma teksti, un burnout.lv ir takš arī adminiWeber wrote:un tad, kad ATAMAH gribes nolaist cenu, vins nocites savu sludinajumu postu un bus jums topikaa 20 ATAMAH postu ar vienu un to pasu masinupavaars wrote:vispar es ar uzskatu ka tas buutu uzskataamaak un vieglak orienteties shados aparatosDomeniks wrote:Ierosinājums, varbūt izveidot jaunu sadaļu pērku/pardodu auto? Lai nav entie topiki ar Pardodu passat , pardodu mammas seat ar 300 zs uut?
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...