Howitzer`a Melnais ērzelis: E34 "Dziļie lauki" edition :D :D
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Howitzer`a Melnais ērzelis: E34 "Dziļie lauki" edition :
Ja Tu nedomā mainīt braukšanas stilu, tad labāk atstāj kādam citam cilvēkam, kurš spēs to auto novērtēt. 

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

+1, nav tik daudz sitie palikushi lai vareetu atljauties lauzt
vai nopeerc 7er, uzliec gaazi un turi kaa ikdienas mashiinu un leenaam kraaj kkam ko nav zeel lauzt
vai nopeerc 7er, uzliec gaazi un turi kaa ikdienas mashiinu un leenaam kraaj kkam ko nav zeel lauzt
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Kāpēc tu domā, kad es nespētu to auto novērtēt? Tavuprāt, ja ar to reizēm tiek noņemta skaida, tad uzreiz es esmu lohs, kurš nekopj mašīnu un salauž līdz kliņķim?mbertulis wrote:Ja Tu nedomā mainīt braukšanas stilu, tad labāk atstāj kādam citam cilvēkam, kurš spēs to auto novērtēt.
Es arī ar piecīti šad, tad noņemu skaidu, vai ir kāds līkums šķērsām, bet tas nenozīmē, kad es šo auto nekopju un nobraucu līdz kliņķim - visi remonti un apkopes vienmēr tiek veiktas laikā, auto tiek uzturēts pienācīgā tehniskā kārtībā.
Ja ar auto reizēm tiek papraktizēta vadāmā sānslīde, vai kāds burnouts, tas nekādu ļaunumu auto nenodara, ja neskaita riepas.

Neviens, kurš to auto spēj novērtēt, tur to nepirks.
Tur, kur ir šis auto, tādu īpaši netrūkst.
Īpašniekam pašam it kā tas auto patīk, bet šis sapratis, kad 2x auto ģimenē vairs nav vajadzīgi un semaks nesteidzīgi meklē jaunas mājas.
Būtu jau forši, ja auto paliek iekš ģimenes...
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- howitzer
- M30
Varbūt tā arī ir, tikai es pats vēl to neapzinos...BLINGZ wrote:Sajūta tāda, ka esi jau nobriedis tam semakam, bet gribi sagaidīt, ka visi teiks: "jēēē, jēēē, ņem viņu, izmanto izdevību!!"
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

- howitzer
- M30

- mbertulis
- Dubultaģents
Esi redzējis kādu, kurš ar S klasi veco krāmētu? 7mītim ir labi jāizskatās, jābūt patīkamai dinamikai, nevis reizēm ar viņu jākrāmē.howitzer wrote:Kāpēc tu domā, kad es nespētu to auto novērtēt? Tavuprāt, ja ar to reizēm tiek noņemta skaida, tad uzreiz es esmu lohs, kurš nekopj mašīnu un salauž līdz kliņķim?mbertulis wrote:Ja Tu nedomā mainīt braukšanas stilu, tad labāk atstāj kādam citam cilvēkam, kurš spēs to auto novērtēt.
Es arī ar piecīti šad, tad noņemu skaidu, vai ir kāds līkums šķērsām, bet tas nenozīmē, kad es šo auto nekopju un nobraucu līdz kliņķim - visi remonti un apkopes vienmēr tiek veiktas laikā, auto tiek uzturēts pienācīgā tehniskā kārtībā.
Ja ar auto reizēm tiek papraktizēta vadāmā sānslīde, vai kāds burnouts, tas nekādu ļaunumu auto nenodara, ja neskaita riepas.
Neviens, kurš to auto spēj novērtēt, tur to nepirks.
Tur, kur ir šis auto, tādu īpaši netrūkst.
Īpašniekam pašam it kā tas auto patīk, bet šis sapratis, kad 2x auto ģimenē vairs nav vajadzīgi un semaks nesteidzīgi meklē jaunas mājas.
Būtu jau forši, ja auto paliek iekš ģimenes...
Bet tā kā es saprotu, ka mūsu viedokļi par lielās klases auto nepavisam nav līdzīgi, tad vairs necentīšos šeit izteikt par to savu viedokli.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

- spogulis86
Nu semaks varbūt ikdienas auto ar kuru varbūt kādreiz nedaudz riepas pakūpināt
Kaut kad vienu gadu bij šitāds no lietuvas vienā 333 drifta posmā, izskatījās nu nepārāk,
tas auto ir vnk pa lielu un man personīgi tādu ieraugot rodas asociācijas ar komfortu un luksusu
nevis ar slidināšanos pa ielām vai krāmēšanu pa trasi
Un vispār ieraksti video ar piecīša skaņu gribu dzirdēt

Kaut kad vienu gadu bij šitāds no lietuvas vienā 333 drifta posmā, izskatījās nu nepārāk,
tas auto ir vnk pa lielu un man personīgi tādu ieraugot rodas asociācijas ar komfortu un luksusu
nevis ar slidināšanos pa ielām vai krāmēšanu pa trasi

Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /

Starpcitu, man ar tādu piecīti patīk daudz labāk krāmēt nekā ar 3er. Kontrolēt daudz vieglāk.
Kas attiecās uz auto - ja varēsi atļauties to auto uzturēt un turpināt kopt, noteikti maini. Kaut kas labāks par e34 tas būs.

Kas attiecās uz auto - ja varēsi atļauties to auto uzturēt un turpināt kopt, noteikti maini. Kaut kas labāks par e34 tas būs.
- howitzer
- M30
Būs vidaks, būs.spogulis86 wrote:Nu semaks varbūt ikdienas auto ar kuru varbūt kādreiz nedaudz riepas pakūpināt![]()
nevis ar slidināšanos pa ielām vai krāmēšanu pa trasi![]()

Domāju, ka uzturēt tur nebūs problēmu.Arc wrote:Starpcitu, man ar tādu piecīti patīk daudz labāk krāmēt nekā ar 3er. Kontrolēt daudz vieglāk.![]()
Detaļas tik pat lētas, kā E34, kā arī domāju, ka Vācijā nevajadzētu būt problēmām tās sazīmēt, un tur jau nav, ko remontēt - viss ir kārtībā. Ar E34 man visi līdzekļi aizgāja remontos, nepaspēju pat pieķerties nekādam "tūningam" un auto uzlabošanai, jo vienmēr atradās kāds defekts, ko bija jāpielabo.
Par piečuka vadāmību piekrītu.
E34 ļoti labi un viegli vadās.
Man, kā iesācējam, ļoti patika šoziem šļūkāt, viegli, ērti, piedod kļūdas, viss forši.

Ar 7er varētu būt pagrūti, baigi smags tomēr, maita, bet nu, redzēs.
Mbertuli, man tomēr ir pilnīgi vienalga, ko tādā ziņā domā citi. Auto, manuprāt, ir jākopj, jāuztur lieliskā tehniskā un vizuālā kārtībā, kā arī kaut nevajag nevienu auto, bet, manuprāt, pa retam nokūpinātas riepas netraucē nevienai automašīnai.
Būtu man S klase, pamēģinātu salikt slīpi arī to, būtu Linkolns vai Buicks, arī ar to izmēģinātu, vai iet slīpi.

Par kaut kādu tur "prestižu, etiķeti, stilu" un citiem aristokrātu niekiem man tomēr tā, kā bišķiņ vienalga.

p.s. - redzēs, kā vēlāk dzīve iegrozīsies - ja semaks slīdēs slikti, gan jau vēlāk iepirks kādu nopuvušu Žurku, ko pist pa trasi, kamēr no auto atskan basi.

Last edited by howitzer on 01 Apr 2011, 00:12, edited 1 time in total.

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Protams, pa kluso pamēģināt var ar visiem auto, par to nav runa.
Bet 7er tomēr vairāk piestāv lēni un zemi , protams ne ļoti zemu
Domāju, ka labāk tev braukt ar Ērzeli
tas tomēr vairāk var apvienot tās lietas, kuras tu vēlies..
Bet 7er tomēr vairāk piestāv lēni un zemi , protams ne ļoti zemu

Domāju, ka labāk tev braukt ar Ērzeli

tas tomēr vairāk var apvienot tās lietas, kuras tu vēlies..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
-
ir viena "rezervesdalja" ko 7er vajadzees biezhi jo biezhi. to tirgo benziintankos... 

- howitzer
- M30
Ēm? Gaisa atsvaidzinātājs? Spuldzītes? Man nav ne mazākās jausmas, par ko tu runā...ParaTr00per wrote:ir viena "rezervesdalja" ko 7er vajadzees biezhi jo biezhi. to tirgo benziintankos...

- Gekons
Es arī gribētu semaku.

Un ja gribās to semaku, kāpēc gan nepameiģināt?

Un ja gribās to semaku, kāpēc gan nepameiģināt?

Lielmotora tomats, bez ekstram?howitzer wrote:3.5 M30B35, automāts, bez ekstrām.
Nu, tagad HZ, ko darīt, tiešām visu laiku stresoju, kožu pirkstos un galīgi nezinu, ko darīt....

Skaties, ka nav trakak, neka doma, piemeram sadihowitzer wrote: Ar Ērzeli ir tā, kad ir jāpārmetina grīda, jāpārmetina abi sliekšņi, jāpārkrāso - tie tā, kā būtu

Pardesmit kilogrami vairak neka E34. Un pa sniegoto laiku, man labak patika ka E32 slid, tiesa gan E32 ir blokis, bet E34 nebijahowitzer wrote: Man, kā iesācējam, ļoti patika šoziem šļūkāt, viegli, ērti, piedod kļūdas, viss forši.
Ar 7er varētu būt pagrūti, baigi smags tomēr, maita, bet nu, redzēs.
24l/100 kmParaTr00per wrote:ir viena "rezervesdalja" ko 7er vajadzees biezhi jo biezhi. to tirgo benziintankos...

Nu, labi, tas bija ar izbeigusos dzineja vadibas bloku. patlaban ir uz pusi mazaks paterins

Rallijs beidzies - punktu nav...
Nuu taka man bijushi abi auto vairakos izpildijumos, varu teikt ka atskiriba ir stipri nosacita, 7er nedaudz smagaks delj pakojuma utt, bet e34 tomer vairak saglaba kkadu agresivitati, kautvai delj taaa ka 7er dabut kkadas sedinatas atsperes amjus, ir praktiski neiespejami, jo vnk prieks taa netaisa, tas ir savulaiku luksusa limuzins!! Parejais no piekares pa lielam identisks e34, vadas arii stipri lidzigi, e34 bik asaks, 7er slid drusk vairak, bet stuure nav tik patikama!!
No dzinejiem, vainu m30b35(kur gaaze nav tuvuma bijusi) vai v8 4.0, 5.0 arii iet lupatas, bet tur price/performance beidzas!!
Uzturet 7er ir veel bik darhgak kaa e34, bet no pieredzes saku ka teiksiem hadeni labak nomainit uzreiz visu un tad nebus pa bridim japiebaksta kkas(liekam restauretas kjegas+lemforder parejo)
Un jaa 7er ir jabut maksimali pilnam lai kur tu vinju izmantotu, atjatu ar lupatas salonu un gaaazi nopirkt negribi, tur vairak skruvesi kaa brauksi un prieka arii nekada!!
Taa apmeram, ja veel kkas interese vari pm atsist, zinu tas abas kastes no visiem galiem!
No dzinejiem, vainu m30b35(kur gaaze nav tuvuma bijusi) vai v8 4.0, 5.0 arii iet lupatas, bet tur price/performance beidzas!!
Uzturet 7er ir veel bik darhgak kaa e34, bet no pieredzes saku ka teiksiem hadeni labak nomainit uzreiz visu un tad nebus pa bridim japiebaksta kkas(liekam restauretas kjegas+lemforder parejo)
Un jaa 7er ir jabut maksimali pilnam lai kur tu vinju izmantotu, atjatu ar lupatas salonu un gaaazi nopirkt negribi, tur vairak skruvesi kaa brauksi un prieka arii nekada!!
Taa apmeram, ja veel kkas interese vari pm atsist, zinu tas abas kastes no visiem galiem!
Who is the king??
brauc vien ar nopisto e34. paslīpēsi vēl 2 ziemas un piegriezīsies tev tā lieta. tad arī varēsi pirkt semaku un mierīgi braukāt, šad tad ziemā saliekot šķērē 

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- PuikaKriss
izrāvi vārdus no mutes.mpb wrote:brauc vien ar nopisto e34. paslīpēsi vēl 2 ziemas un piegriezīsies tev tā lieta. tad arī varēsi pirkt semaku un mierīgi braukāt, šad tad ziemā saliekot šķērē