nezinu bet ir normali pagaidam!omulis wrote:Vo vo, atkal nevarēsi aizsniegttakeshi wrote:lai buutu bmw zolids skats salonaa!howitzer wrote:Starp citu - kāpēc noņēmi sporta stūrīti? Cik atceros, tev taču parastā nebija īsti piemērota augumam.
p.s. šitai OE stūrei nevar uzlikt izvirzījumu?
takeshi Sport vagonss! (^^_,)
- takeshi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: takeshi Sport vagonss! (^^_,)

diski mega labi
man jau bija nojauta ka drīz būs izmaiņas mašīnai
stūre ir no piecīša ja?
stūre ir no piecīša ja?
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Alien
ta tad probleema
nopeerk dzelteno pleevi un liimee virsuu
1 vai 2 kaartas
nopeerk dzelteno pleevi un liimee virsuu
1 vai 2 kaartas
AR_159 
Aizsniegties var bet ērti nav ar izstieptām rokām, bet kad saregulējies pareizi tā lai neatraujot muguru no atzveltnes stūres augstākajā punktā (uz pl. 12) var pārlikt roku vismaz līdz delnas locītavai, tad atkal kājas mazliet skarās pret stūres apakšudzejnieks wrote:Protams atvainojos par offtopic, bet cik, tad ir jābūt augumam, lai e36 nevarētu līdz stūrei aizsniegties..??
Кто разбирается тот разбирается...
- takeshi
ar sadiem aplimetiem jau pus riga braukaaa! man kadreiz bija uz kadu laiku ar laku dzelteni orandzu nopusti bet tad notiriju nost!jurci-s wrote:Man bija jau pašam pašataisīti miglinieki ar limplēvi smuki aplīmēti, vnk domaju vai kāds nariks nav viņam pārdevis.

vajadzēja pārtaisīt aizmuguri vai nē?takeshi wrote:vina kipa ir no e36 bet staveja no pieciisa!emsinjsh wrote:diski mega labi
stūre ir no piecīša ja?
ja vajadzēja ta tā ir piecīša stūre..
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- takeshi
lentu parskruveju no e36 stures! neko nesliipeju!emsinjsh wrote:vajadzēja pārtaisīt aizmuguri vai nē?takeshi wrote:vina kipa ir no e36 bet staveja no pieciisa!emsinjsh wrote:diski mega labi
stūre ir no piecīša ja?
ja vajadzēja ta tā ir piecīša stūre..

- takeshi
ja tu izlasiitu visu kas ieprieks rakstiits tad saprastukas ar viniem! nevis telotu te lielo dzeku!dzejnieks wrote:Kas ar labo priekšējo spārnu? Izskatās krāsots, nespīd, kā citas detaļas

klau, kā Tu dabūji nost spidometram priekšējo stikliņu neko nesapišot???
vienkārši gribu jaunajam ielikt rimbuļus...
vienkārši gribu jaunajam ielikt rimbuļus...