jurcis e30 - M50B28
Re: jurcis e30 - M50B28
Šodien uzņēmu dažas bildes
Kamēr cenšos atrast bildes ar procesu no m-tech likshanas ielikšu šīs, zinu ka pagalvji vajadzīg
audumus beidzies, jāgaida kāds brītiņš tad arī visi četri būs, vāciņiem ar esmu pieķēries palicis pielodēt ķepiņas lai aiz kantītes aizķeras un atslēdziņas ielikt! Vajag pārmetināt izputēju jo par daudz uz āru! Un sapratu ka prasās spoilers tomēr..

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Paldies par labiem vārdiem, cenšos.RiCh wrote:Jurci tev šausmīgi prasās lampu mazgātājus , tas tik tā manas domas , labāk izskatītos
Bet tā man patīk
Arī šeit nekas nestāv uz vietas...
Motors nedaudz pievīla. izplūde ir jau noņemta tiks pārmetināta, bloķis ar tiks samontēts, reduktors gandrīz jau noņemts. Motors ja viss sanāks kā plānots šo nedēļ jau būs laukā.
Par pārējo vēlāk un ar bildēm. arī šo topiku tuvākajā laikā atsavaidzināšu.
Motors nedaudz pievīla. izplūde ir jau noņemta tiks pārmetināta, bloķis ar tiks samontēts, reduktors gandrīz jau noņemts. Motors ja viss sanāks kā plānots šo nedēļ jau būs laukā.
Par pārējo vēlāk un ar bildēm. arī šo topiku tuvākajā laikā atsavaidzināšu.
Last edited by jurci-s on 17 Feb 2011, 00:19, edited 1 time in total.
Pa, šo laiku sapirkts viss kas nepieciešams m20 spararata uzstādīšanai, noņemts izpūtējs, noņemts reduktors, lai var turpinār ieplānotos darbus.
Iegādāts dubultais vakumņiks un gavenais cildindrīts. Lai visu var pa smuko salikt, un pavasarīg iegut pārbūvi. Vakumņiks jau nogruntēts.BIldes velāk dažas vel, būs.

Spararats trāpijās no m20b20 facelifta kas ir 8.5 kg,
Tika pielāgots un aizvakar novirpoju lieko lai kloķenes blīvslēga skrūves neskaras pret spararatu, pēc apvirpošanas 7.9 kg, un viss der.

Iegādāts dubultais vakumņiks un gavenais cildindrīts. Lai visu var pa smuko salikt, un pavasarīg iegut pārbūvi. Vakumņiks jau nogruntēts.BIldes velāk dažas vel, būs.

Spararats trāpijās no m20b20 facelifta kas ir 8.5 kg,
Tika pielāgots un aizvakar novirpoju lieko lai kloķenes blīvslēga skrūves neskaras pret spararatu, pēc apvirpošanas 7.9 kg, un viss der.

- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Vispār, es arī jau labu laiciņu štukoju par spararata atvieglināšanu,bet - vai no tādas opcijas ir kāds tiešām jūtams rezultāts? 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
IR, jā, bet vai tas ikdienas auto ir vajadzīgs?howitzer wrote:Vispār, es arī jau labu laiciņu štukoju par spararata atvieglināšanu,bet - vai no tādas opcijas ir kāds tiešām jūtams rezultāts?
- howitzer
- M30
- Been thanked: 2 times
Melnaisbļa - tā ir mana vecā, melnā miskaste un es pats savu veco, melno miskasti vīlēšu tā, kā man gribas.Melnais wrote:IR, jā, bet vai tas ikdienas auto ir vajadzīgs?howitzer wrote:Vispār, es arī jau labu laiciņu štukoju par spararata atvieglināšanu,bet - vai no tādas opcijas ir kāds tiešām jūtams rezultāts?
Ikdienas auto var iztikt arī bez RECARO sēdekļiem un ///Alpine galvas, bet redz`, ka man tomēr sagribējās.
Bet vispār jau gaidīju viedokli no auto īpašniekiem, kuri šādu "modu" saviem auto ir veikuši.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Zini...
Apgriezieni asāki paliek. Labāk motors reaģē uz gāzes pedāli, tb, ātrāk palielinās un samazinās apgriezieni. Kaut ko jau nedaudz dod gaitai, bet ikdienā lietojot tas mods nav ērts ne cik, tāpēc rūpnīcas taisa smagus spararatus, lai tev propkās nebūtu problēmas braukt.
Ir tā, ka gribēju likt vieglo spararatu, bet redz vieglako neuzliku un arī nedabūju, takā, vieglākais ir 6.3 Kg, bet ma būs 7.9 kg, takā ar raustīšanos nekādu problēmu nebūs, un pedālītis būs nedaudz asāks, uzsākšanai nebūs japataērē tik daudz resursa, tagat man ir 11.134 kg spararats. Takā starpība būs
Bet pie visa pierod.
Savam M50 ari ieliku M20B20 spararatu, tik nenosveram, bet katra zinja ar roku vareja just ak vieglaks par dubltmasas spararatu. Un atdzits pa labu esam. Plakani liekot manuprat labi noder.howitzer wrote:Melnaisbļa - tā ir mana vecā, melnā miskaste un es pats savu veco, melno miskasti vīlēšu tā, kā man gribas.Melnais wrote:IR, jā, bet vai tas ikdienas auto ir vajadzīgs?howitzer wrote:Vispār, es arī jau labu laiciņu štukoju par spararata atvieglināšanu,bet - vai no tādas opcijas ir kāds tiešām jūtams rezultāts?
Ikdienas auto var iztikt arī bez RECARO sēdekļiem un ///Alpine galvas, bet redz`, ka man tomēr sagribējās.
Bet vispār jau gaidīju viedokli no auto īpašniekiem, kuri šādu "modu" saviem auto ir veikuši.
uz ielas liekot varētu būt un tā, bet Tions piemēram saka ka uz garajiem līkumiem ar vieglo spararatu noturēt, nav inerces, vajag pa sajugu atkal dot, bet parastiem cilvēkiem kā mums kas pa ielām, es domāju ka labs kits. 
- spainis666
- Been thanked: 0
Viens džeks visu ļoti smuki aprakstijis.
Takā esmu priecīgs ka nepaņēmu pašu vieglako sparatu, man bus zelta vidus ceļš, tagadējais svars kurš stāv virsū ir 13,125 Kg, bet tiks uzstādīts 7.9 Kg
5 Kg starpība.