Ch.:e36
Re: Ch.:e36
Ir labi 

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- PuikaKriss
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ch. wrote:ir jaunumi!![]()
[img]http://bildites.lv/images/07a682fw9md8rmwrngf.jpgimg]
Cobra 40/30
tagad tik jāizdomā, kad mes virsū - tagad vai pēc ziemas.
apsveicu!

met tik tagad, tāpat pa ziemu nebraukā

PuikaKriss wrote:Ch. wrote:ir jaunumi!![]()
[img]http://bildites.lv/images/07a682fw9md8rmwrngf.jpgimg]
Cobra 40/30
tagad tik jāizdomā, kad mes virsū - tagad vai pēc ziemas.
apsveicu!![]()
met tik tagad, tāpat pa ziemu nebraukā
tas vēl nav zināms.

Sodit slidgultnus uz spiediena
Es sākumā arī uz E36 sedana domāju likt 40/30 sēdinājumu,bet draugs,atturot no tādas darbības,iedeva uzlaikot 60/40 atsperes.. Labi,ka iedeva,jo man tie 60/40 ir,manuprāt, nedaudz par augstu 

Jāskatās.. par cik dzīvoju jelgavā un auto pa trasi nedrāžu, liekas, ka tīri vizuāli būs ok!Locis wrote:Es sākumā arī uz E36 sedana domāju likt 40/30 sēdinājumu,bet draugs,atturot no tādas darbības,iedeva uzlaikot 60/40 atsperes.. Labi,ka iedeva,jo man tie 60/40 ir,manuprāt, nedaudz par augstu

vienu brīdi braucu ar 35/15 H&R, kuras pirku no psih-arno un likās pa augstu. tad no psih-arno paņēmu M3 Hamann ar sēdinājumu laikam 40/20 un ir pa pirmo. pakaļa varēja būt pa kādu 0.5cm zemāka, bet ir :super:Ch. wrote:Jāskatās.. par cik dzīvoju jelgavā un auto pa trasi nedrāžu, liekas, ka tīri vizuāli būs ok!Locis wrote:Es sākumā arī uz E36 sedana domāju likt 40/30 sēdinājumu,bet draugs,atturot no tādas darbības,iedeva uzlaikot 60/40 atsperes.. Labi,ka iedeva,jo man tie 60/40 ir,manuprāt, nedaudz par augstu60/40 liekot būtu jāmaina amīši, bet šobrīd stāv praktiski jauni, negribu pirkt pa jaunam.
diemžēl nav bildes, kur to sēdinājumu uz mana auto var redzēt, bet tas ir optimālākais variants latvijas ceļiem. nav pa augstu, nav pa zemu un izskatās smuki, ja atbilstoši diski ir

diski tiek meklēti!zap wrote:vienu brīdi braucu ar 35/15 H&R, kuras pirku no psih-arno un likās pa augstu. tad no psih-arno paņēmu M3 Hamann ar sēdinājumu laikam 40/20 un ir pa pirmo. pakaļa varēja būt pa kādu 0.5cm zemāka, bet ir :super:Ch. wrote:Jāskatās.. par cik dzīvoju jelgavā un auto pa trasi nedrāžu, liekas, ka tīri vizuāli būs ok!Locis wrote:Es sākumā arī uz E36 sedana domāju likt 40/30 sēdinājumu,bet draugs,atturot no tādas darbības,iedeva uzlaikot 60/40 atsperes.. Labi,ka iedeva,jo man tie 60/40 ir,manuprāt, nedaudz par augstu60/40 liekot būtu jāmaina amīši, bet šobrīd stāv praktiski jauni, negribu pirkt pa jaunam.
diemžēl nav bildes, kur to sēdinājumu uz mana auto var redzēt, bet tas ir optimālākais variants latvijas ceļiem. nav pa augstu, nav pa zemu un izskatās smuki, ja atbilstoši diski ir![]()

Es iemetīšu bildes ar 60/40,redzēsi, nav nekas traks
Vēl pie tam,ja Tu gribi sēdinājumu tieši vizuālajam..

Locis wrote:Es iemetīšu bildes ar 60/40,redzēsi, nav nekas traksVēl pie tam,ja Tu gribi sēdinājumu tieši vizuālajam..
nu es zinu zinu, ka 60/40 ir smukāk, taču kā jau teicu, nevēlos mainīt amortizatorus..

Es saprotu,es tikai gribēju parādīt,ka pat 60/40,manuprāt, ir nothing special,lai nesanāk liela vilšanās uzliekot 40/30..
Aizmirsu pieminēt,ka man nekad,nekur nav nekas strīķējies,izņemot pie Spices uz tiem mazajiem gulošajiem cp..
uz e36 der BBS vai M3 diski, pārējie neder (ar retiem izņēmumiem)!Ch. wrote:diski tiek meklēti!zap wrote:vienu brīdi braucu ar 35/15 H&R, kuras pirku no psih-arno un likās pa augstu. tad no psih-arno paņēmu M3 Hamann ar sēdinājumu laikam 40/20 un ir pa pirmo. pakaļa varēja būt pa kādu 0.5cm zemāka, bet ir :super:Ch. wrote:Jāskatās.. par cik dzīvoju jelgavā un auto pa trasi nedrāžu, liekas, ka tīri vizuāli būs ok!Locis wrote:Es sākumā arī uz E36 sedana domāju likt 40/30 sēdinājumu,bet draugs,atturot no tādas darbības,iedeva uzlaikot 60/40 atsperes.. Labi,ka iedeva,jo man tie 60/40 ir,manuprāt, nedaudz par augstu60/40 liekot būtu jāmaina amīši, bet šobrīd stāv praktiski jauni, negribu pirkt pa jaunam.
diemžēl nav bildes, kur to sēdinājumu uz mana auto var redzēt, bet tas ir optimālākais variants latvijas ceļiem. nav pa augstu, nav pa zemu un izskatās smuki, ja atbilstoši diski ir![]()
gribu bbs pa lēto.
![]()

Man vadāmība ar sēdinātajiem atsperēm uz stock amjiem ļoti pasliktinājās.. Tiesa,man zemāks sēdinājums,bet starpība no stock līdz 40/30 ir lielāka, nekā starp 40/30 un 60/40,tā kā domā..
Tiesa man amji nebija pirmā svaiguma.
Tiesa man amji nebija pirmā svaiguma.
Last edited by Locis on 16 Nov 2009, 22:41, edited 1 time in total.
Bilsteini.. Uzlikti pāris dienas pirms nopriku to auto.. Hvz, tad jau manīs kā būs, bet vajadzētu jau turēt.Aigo wrote:Un kādi tev amīši stāv? Pārleicība ir ka turēs sēdinājumu?