Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

vēja suns
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by vēja suns »

principā nekas nopietnis, bet... šorīt, braucot uz darbu (+/- 6:30), tā vieta, kur uzstādīts maiņvirziena satiksmes svetafors. virzos virzienā "centrs-spice". ceļa sašaurinājumā, šajā laika posmā, manā virzienā viena josla, pretējā divas. saprotams, jo mana josla nav noslogata un tieši dēļ šī iemesla (kā arī vnk nejauka ieraduma) sāku paātrināties pirms <<septiņdesmitnieka>> . a te pēkšņi priekšā braucošais citrons ierauga šo luksaforu, samazna ātrumu, apstājas un ieslēdz avareikas... nekas jau traks- nestresojot paspēju apstāties, un takā nav iespējas viņu apbraukt, tad tāpat kā viņš brīnās par luksaforu, es stāvu un brīnos par viņu :lol: nu tālāk vnk pie pirmās iespējas šim garām, un tā mūsu rīta brīnīšanās beidzās...
pie viena varu atskaitīties par kārtējo bmw ar mums visiem zināmas valsts uzrakstu uz vnz palikņa, kuram braucot savā ātrumā pievelku klāt, pārkārtojos, eju garām, esu pie puskorpusa, un tad... šis izdomā, ka viņš jau redz te nelaidīs garām kkādu toyotu, un iemin grīdā...
nu tādi divi nenozīmīgi gadījumi, tādēļ atļāvos vienu postu... :D
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

[censored] kaa zb viens idiots ar baltu opel omega

braucu no smiltenes ar malku piekabee un 300kg kartupelju no smiltenes, un visu celju vinja aatrums no 70~100 uznjem - nomet, uznjem - nomet, un taa liidz siguldai, un paaraak bliiva satiksme lai 2.5 td lai to [censored] apdziitu :dusma: kaadam idiotam/tizlenim jaabuut lai nevareetu notureet aatrumu vismaz 10km/h robezaas

pie reizes vareeja noveerot dazus "geniaalus" apdziishanas manevrus, labi ka discovery ir pietiekoshi liela govs un paaraak tuvu neviens neliida, jo 3+ t nav viegli nobremzeet
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Respektīvi uzmanās no priekšpiedziņām kad uzbraucat uz vanšu tiltu no muitas ielas. Man jau otro reizi praktiski iebrauc sānā. Es braucu no otrās rindas ārā un šodien viena calibra bija blakus pirmajā - laikam gribēja skrieties un sāka no līkma. Rezultātā dabuju iedriftēt pretējā joslā ar pus mašīnu. Nebūtu izpildijis tādu manevru, mans sāns izskatītos līdzīgi kā focus sābam!
Otrs gadijums bija ziemā un pa sniegu, bet nu tas jau vēl takā būtu saprotams.
ImageImage
sciroco

Post by sciroco »

Domaju runa iet par nepareizu blivi, nevis piedziņu ;)
за рулем Ветра с дыркой в кармане :D (c) не помню
GirtzB

Post by GirtzB »

aha, kāds rwd auto pārcenstos un būtu tev ievilcis ar pakaļstūri pa sāniem.....
Vienkārši tai vietā ir jauzmanās no nepieredzējušām blīvēm....
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
sciroco

Post by sciroco »

Focus wrote:braucu no Kuldiigas... pirms Tukuma eju garaam kolonai ( jau atkal :D) un te pēķšnji iznirst suudaini zaļš E36... notaureeju, savaacos no 160km/h protams pie stures blondine ar urlu blakaam (laikam kodis bij, ka nesedej pie stures)... krch piebraucu priekshaa un piebremzeeju shos... priekshaa skatos staajas arii Mersis (vecaa katedrāle), domaaju, [consored], viņi ir divi.. nu i nah.. braukšu prom... Mersis apstājas šķērsām uz pārpildītas V-pilš šosejas, es ar ātrumu apm 90km/h pa labo malu pa granti aizpēru garām šim...
braucu tālāk, skatos, tuvojas no mugurpuses.. iespiežu pedāli... neskatoties ka ļoti daudz mašīnu brauc virzienā uz Rigu, vienbrīd iemetu aci spidometrā.. 180km/h :D
Draudzene pilnīgi klusi sēž, neviena vārda (brīnums)
skatos Mersis vēl aizmugurē.. laikam gribēja man pīzdas rakstīt, ka es viņu čomus urlas notaranēju... :drive:
Pirms Tukuma apļa taisnajā gabalā ātrums jau pāri 200, skatos mersis atpaliek.. bīstami apdzīšanas manevri, mersim pagadās prekšā kāds kas griež uz jaunmoku pili un šis sabremzējas.. un tā arī vairs spogulī neredzēju jo no tukuma apļa līdz Jūrmalai atlidoju 10 minūtēs...

saab turbo spēks :yo: :reeka: :reeka:

kapēc man pēdējā laikā tik bieži tā gadās?
Toč bremzet un parmacit kadu pie intensivas satiksmes ir vajprats, vienreiz gandzis savu auto, sevi un siko kas sedeja piespradzets azimugure nenorakstiju, deļ tā ka kāds uz šosejas iedomajas kadu parmacīt. vieniga izeja bija lekt briva joslā, preteja, pzd ka es toreiz samizos, nu kur prāts mest uz nulem šosejā kreisaja joslā tik deļ tā ka vecis ar fiestu vilkas par 10 km/h mazāk ne ka drigsteja :dusma: :dusma: :dusma:
за рулем Ветра с дыркой в кармане :D (c) не помню
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

GirtzB wrote:aha, kāds rwd auto pārcenstos un būtu tev ievilcis ar pakaļstūri pa sāniem.....
Vienkārši tai vietā ir jauzmanās no nepieredzējušām blīvēm....
nē, tad tā saucas tandēma un mēs smuki izgriestos :urb:

Nu protams, tas nav domāts par visiem, tikai stāstu kā man ir izgājis.
Jāuzzmanās jau ir visur un vienmēr, bet paldies dievam, ka vienmēr esmu šīs probzas ieraudzijis un novērsis saviem spēkiem :drive:
ImageImage
Android
Admins

Post by Android »

Šorīt no paša rīta viens kretīns ar volvo V70 vn. xx-7700 gadījās. Karoč situācija sekojoša: no rītiem pa Tvaika ielu no mangaļu puses brauc visi, kam besis vilkties pāri sarkandaugavas pārbrauktuvei - rezultātā centra virzienā ir viena liela nepārtraukta kolonna, kura caurmērā kustās ar 50. Pretējā virzienā praktiski neviens nebrauc. Izgriezties no mazākas nozīmes ceļa centra virzienā praktiski nav iespējams, jo no 50 praktiski neviens negrib bremzēties lai kādu palaistu. Parasti daru tā, ka izgriežos uz pretējās joslas, uzņemu ātrumu un tad pārkārtojos savā joslā - parasti vai nu kāds palaiž, vai arī vienk ir pietiekami brīvas vietas lai pārkārtotos. Šorīt tas kretīns ar voļvoļ izdomāja, ka es esmu šim nodarījis pāri, uzņemot ātrumu braucot pa pretējo un taurējot mēģināja mani nospiest pretējā malā. Nu neko, pataurēju pretī, pavicināju fakuci un iekārtojos aiz viņa - pēc tam jau apdzinu kad bija normāls brīdis. Vienk dusmu uzsit cilvēki, kuri speciāli mēģina kādam izčakarēt dzīvi, jo šie iedomājās, ka gribu noprivatizēt tos 10m viņa mašīnas priekšā uz ceļa :suck:
Good morning? No such thing!
GirtzB

Post by GirtzB »

nus es tvaika ielas galā parasti taisu kreiso lai izlīstu uz duntes, un tad jau normālas redzamības attālumā taisu otro joslu(galu galā viens auto plūsmā māzāk un es tieku fiksāk(varbūt), visiem labi.), viens buss šito nesaprata un sāka lamāties un pukstēt.....
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
SilentShadow

Post by SilentShadow »

Android wrote: lalal volvo sucks
same shit, no rītiem no savas salas nevaru izlīst uz tvaika ielas, lai centra virzienā vilkt :x
P.S. Offtopic
ID 68 black coupe E36 328 1996
Mazda power 626 2001
vairis

Post by vairis »

GirtzB wrote:nus es tvaika ielas galā parasti taisu kreiso lai izlīstu uz duntes, un tad jau normālas redzamības attālumā taisu otro joslu(galu galā viens auto plūsmā māzāk un es tieku fiksāk(varbūt), visiem labi.), viens buss šito nesaprata un sāka lamāties un pukstēt.....
Tur visāds action notiek katru dienu :D
Ir jau tur sastopami jefiņi, kuri slēgtas dzelzsceļa pārbrauktuves gadījumā neatsāj spraugu, lai varētu izlīst un normāli tikt uz Duntes ielu.
Dzhanis

Post by Dzhanis »

Lambertino wrote:Respektīvi uzmanās no priekšpiedziņām kad uzbraucat uz vanšu tiltu no muitas ielas. Man jau otro reizi praktiski iebrauc sānā. Es braucu no otrās rindas ārā un šodien viena calibra bija blakus pirmajā - laikam gribēja skrieties un sāka no līkma. Rezultātā dabuju iedriftēt pretējā joslā ar pus mašīnu. Nebūtu izpildijis tādu manevru, mans sāns izskatītos līdzīgi kā focus sābam!
Otrs gadijums bija ziemā un pa sniegu, bet nu tas jau vēl takā būtu saprotams.
Pašam šitā ir sanācis, bet ar dupšpiedziņu... griezos mierīgi ārā un nissans uzreiz šķērē, labi, ka blakus neviens nebija. :oops:
Foxijs

Post by Foxijs »

dzhani, uztaisi topiku par omegu, izskataas ahujenna interesants dampis :yo:

p.s.
pa teemu - njaa laikam pilnmeeness ietekmee braucējus :|
Dzhanis

Post by Dzhanis »

EsEgons wrote:dzhani, uztaisi topiku par omegu, izskataas ahujenna interesants dampis :yo:
Image
Reinis

Post by Reinis »

kalnins wrote:Bļaviens! Vakar aizbraucu uz skati siguldā, a tur rinda uz skati staav uz neliela kalnina, es mieriigi piebraucu, gaidu rindaa a pekšņi kautkaata zos ar savu golfo izdomaa ka jaapabrauc uz priekšu, bet uzsaakot vina nem un ripo uz atpakaļu! Ripo ripo kameert ar savu golfu kuram r āķis traapa man tieši purnaa, tagad nummuraa normaala bukte, ašii staasta ka neko nezinot un neesot jutusi! :dusma: :dusma: :dusma: Gatavaa zoss! :dusma: :dusma: :dusma:
Vot šmara!Emsiņam ar kkāds meksikāņu alehandro,ja nemaldos,200 nissanam ielika šitā-bet viņam bija vēl labāk,jo tas džedajs bija cittautietis.sapratis,ka nekāda rezultāta nebūs,novēlēja "jauku dienu" un fsjo :D
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

bljet ka vienam taksistu meerglim paveicaas, nebuutu discovery sencha buutu vinjam taa iepisis saanaa ka vinju naaktos ar shpakteljlaapstinju vaakt kopaa :dusma:

un kaada kuja peec tikliidz uz daugavpils shosejas tu apdzen vienu pedofiilu kursh velkaas uz 80, peec 5~10km priekshaa naakoshais
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
vēja suns

Post by vēja suns »

bļin! ja nemāk savākties, tad neslidinās, it sevišķi uz ielas! kamēr ēdu vakariņas, viens man ieskrējis diskā... :dusma: no sākuma mazliet sabijos, ka savirze būs šreijā, bet tad sapratu, ka paveicies, jo tā nav, un arī bamperim un spārnam nekas vairāk par sīkām švīkām nav... bet kalpaks lupatās :shura: pēc nozieguma vietā atstātā mouldinga secināju- vainīgs atsaldēts bembists...
Image Image
ID 8 kādreiz bija
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

ja izsauci mentus, teoreetiski, veiksmiigaa variantaa vari paarkraasoshanu dabuut utt
vēja suns

Post by vēja suns »

DeeCee wrote:ja izsauci mentus, teoreetiski, veiksmiigaa variantaa vari paarkraasoshanu dabuut utt
nu mentus izsaucu tīri tikai dēļ tā, ka bij tas mouldings, un bij ap pusnakti, kā arī bij liecinieks no blakusesošā bāra (kurš gan nebija piefiksējis numuru). bet viņš man tik piesolīja 2Ls par kalpaku :shura: teica, ka bez KASKO nekā... es jau arī uz piķi tagad necerēju, vnk domāju kādu protokolu sastādīs vai kā... tomēr bij detaļa no vainīgā auto...
Image Image
ID 8 kādreiz bija
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

vēja suns wrote:
DeeCee wrote:ja izsauci mentus, teoreetiski, veiksmiigaa variantaa vari paarkraasoshanu dabuut utt
nu mentus izsaucu tīri tikai dēļ tā, ka bij tas mouldings, un bij ap pusnakti, kā arī bij liecinieks no blakusesošā bāra (kurš gan nebija piefiksējis numuru). bet viņš man tik piesolīja 2Ls par kalpaku :shura: teica, ka bez KASKO nekā... es jau arī uz piķi tagad necerēju, vnk domāju kādu protokolu sastādīs vai kā... tomēr bij detaļa no vainīgā auto...
izmaksaa no octa garantiju fonda, zvani apdrosinaataajiem, mosh var veel kko piepiit klaat, un ja nokjer vainiigo, vinjam lielaaki suudi
Post Reply