Saskāros ar tieši tādu pašu problēmusonx33 wrote:
Sniega tiešām par daudz, es sev pagalam lapstojot sniegu taja gala kur saku, kamēr visu iztīru, akal jau jātīra!

Moderator: omulis
Saskāros ar tieši tādu pašu problēmusonx33 wrote:
Sniega tiešām par daudz, es sev pagalam lapstojot sniegu taja gala kur saku, kamēr visu iztīru, akal jau jātīra!
Es atmetu ar roku, ritdien ari čakarešos!vēja suns wrote:Saskāros ar tieši tādu pašu problēmusonx33 wrote:
Vel neēsmu provējis, bail salaist uz īso kautko, tā ārā sēžot un atsalušam kautko darīt, tagat plusi varēs kautko sabīdīt..sonx33 wrote:Tu strāvu mēģināji no aķa plus a taisno pie drošinataja mest?jurci-s wrote:Pa cik.. man itkā viena rezerves ir.. bet man domāt ka tur vidrīzāk, vai nu no 5 mēnešu stāvēšanas motoriņš ierūsējis vai kāds vads kautkur pārsvilis, vai sliktākais tas ventilātors nobeidzies kur no priekšas jālien klāt..
Neko nesačakaresi,es savam visur metu kad negaaja, biju dusmigs!jurci-s wrote:Vel neēsmu provējis, bail salaist uz īso kautko, tā ārā sēžot un atsalušam kautko darīt, tagat plusi varēs kautko sabīdīt..sonx33 wrote:Tu strāvu mēģināji no aķa plus a taisno pie drošinataja mest?jurci-s wrote:Pa cik.. man itkā viena rezerves ir.. bet man domāt ka tur vidrīzāk, vai nu no 5 mēnešu stāvēšanas motoriņš ierūsējis vai kāds vads kautkur pārsvilis, vai sliktākais tas ventilātors nobeidzies kur no priekšas jālien klāt..
a juus bremzeet arii meegjinajaat?freimo wrote:Rīga - Spuņciems - Pavasari - Spuņciems - Rīga, braukšanas apstākļi pilnīgi normāli.
Šoseja - simtiņš brīvi!
Ar lambertino mežā iebraucām, kur pat piebraukts nebija un arī bez problēmām...
vakar no Rīgas ap pusdeviņiem ripināja visi uz 50km/hParaTr00per wrote: A7 vakar bija pilniigaa leduu, kam pa virsu bija slapja sniega putra. lieki piebilst, ka celju uztureetaaji seedeeja kaukur un izdomaaja otmazkas, kaapeec nevajadzeetu patreiz tiiriit, nevis nodarbojaas ar celju tiiriishanu... vispaar shoziem es esu redzeejis 1 sniega tiiraamo mashiinu, topashu braucam "uz maajaam", ar paceltu shkjuuri...![]()
dops toties bija patiikams - to te paaris dienas atpakalj noshkjuureeja (Android) un tagad tur bija bishkji sniega uz gluda, plata celja
kraameejas ljoooti forshi
Vakar naktī tas ceļš bija kapi vnk, lai kā nemēģinātu apstāties - nav iespējams.freimo wrote:Rīga - Spuņciems - Pavasari - Spuņciems - Rīga, braukšanas apstākļi pilnīgi normāli.
Šoseja - simtiņš brīvi!
Bet tak loģiski, ka atbilstoši segumam ir arī atbilstošs apstāšanās ceļa garums!Martinss wrote:Vakar naktī tas ceļš bija kapi vnk, lai kā nemēģinātu apstāties - nav iespējams.freimo wrote:Rīga - Spuņciems - Pavasari - Spuņciems - Rīga, braukšanas apstākļi pilnīgi normāli.
Šoseja - simtiņš brīvi!
Iebraucot spuņciemā?freimo wrote:Bet tak loģiski, ka atbilstoši segumam ir arī atbilstošs apstāšanās ceļa garums!Martinss wrote:Vakar naktī tas ceļš bija kapi vnk, lai kā nemēģinātu apstāties - nav iespējams.freimo wrote:Rīga - Spuņciems - Pavasari - Spuņciems - Rīga, braukšanas apstākļi pilnīgi normāli.
Šoseja - simtiņš brīvi!
Un kur tieši, braucot no Rīgas līdz Jūrmalai, uz šosejas tev vajadzēja apstāties???
rrrainis wrote:Sabremzēšanās ar ātrumiem arī nepalīdzēja?
A zinot, ka priekšā Spuņciems, atmesties laicīgi un ieripot S-ciema jau uz 50, aizdomāties neesanāca??Martinss wrote:Iebraucot spuņciemā?freimo wrote:Bet tak loģiski, ka atbilstoši segumam ir arī atbilstošs apstāšanās ceļa garums!Martinss wrote:Vakar naktī tas ceļš bija kapi vnk, lai kā nemēģinātu apstāties - nav iespējams.freimo wrote:Rīga - Spuņciems - Pavasari - Spuņciems - Rīga, braukšanas apstākļi pilnīgi normāli.
Šoseja - simtiņš brīvi!
Un kur tieši, braucot no Rīgas līdz Jūrmalai, uz šosejas tev vajadzēja apstāties???Pēc tam mēģināju atmesties pirms kuršiem, kur ir 80, nesanāca.
Bet nu spogulis bija skaists.
freimo wrote:A zinot, ka priekšā Spuņciems, atmesties laicīgi un ieripot S-ciema jau uz 50, aizdomāties neesanāca??Martinss wrote:Iebraucot spuņciemā?freimo wrote:Bet tak loģiski, ka atbilstoši segumam ir arī atbilstošs apstāšanās ceļa garums!Martinss wrote:Vakar naktī tas ceļš bija kapi vnk, lai kā nemēģinātu apstāties - nav iespējams.freimo wrote:Rīga - Spuņciems - Pavasari - Spuņciems - Rīga, braukšanas apstākļi pilnīgi normāli.
Šoseja - simtiņš brīvi!
Un kur tieši, braucot no Rīgas līdz Jūrmalai, uz šosejas tev vajadzēja apstāties???Pēc tam mēģināju atmesties pirms kuršiem, kur ir 80, nesanāca.
Bet nu spogulis bija skaists.
![]()
![]()
Vai tu velc uz 70, 2m pirms "apdzīvotas vietas" sākuma met pa mēmajiem?
Sorry, bet nu beidzot ir jāsāk domāt un mazāk!!!
Lai miers un saticība arī tavās mājās... Priecīgus Ziemassvētkus!!!Martinss wrote:Jeees, es noteikti ieskrienos līdz 110 un kur zīme pišu pa mēmajiem, jes, jes.Freimo, varbūt tu arī darba vietu esi nomainījis uz ceļu pārvaldi vai ko tādu, ka negribi atzīt ka ceļš IR DIRSĀ un nekaisīts?
Nu kamōn, kaut vai nav jābremzē, es negribu lai man kāds idejoc ieslīd purnā.
Varbūt kad jūs ar Lambertu braucāt vēl nebija piesalis, bet kad es braucu, tad segumu varēja pielīdzināt ezeram.