Tā jau man likās, ka tas esi Tu, bet auto samulsināja.mbertulis wrote:Šorīt parādīti pirksti Cibiņam, braucot ārā no Rimi stāvvietas Jelgavā.
Vēlāk iekš V12 Wu sarokots.
Es Tevi redzēju 22
Moderator: Juzix
Re: Es Tevi redzēju 22
Paraksts aizbrauca.. 

Yesss tas arī varētu būtTomels wrote:Liekas, ka ap 19.00 redzēju tevi ar subāru man paslīpējam garām Ziepniekkalnār.a.b wrote:Yesss tā bija_dainis_ wrote:Šonakt cibinsh bij' piebraucis un iespējams, ka arī r.a.b. caur teritoriju izbrauca, vismaz līdzīgs subārs bija!Es pat uztaurēju

- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Šovakar jau atkal Cibiņš Jelgavā manīts.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- mbertulis
- Dubultaģents
Es no hesīša puses braucu, Tu devies uz hesīša pusi. Kaut kādi daži luksafori no hesīša samainījāmies. Es tik pēdējā brīdī piefiksēju, ka miņuks aizbrauca.cibinsh wrote:Kur Tu mani manīji?mbertulis wrote:Šovakar jau atkal Cibiņš Jelgavā manīts.![]()
Akadēmijas ielas Statoil'ā Foxijs+1 satikti.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Foxijs
es cibiņam uzskirienu katru reizi kad esmu jelgavācibinsh wrote:Kur Tu mani manīji?mbertulis wrote:Šovakar jau atkal Cibiņš Jelgavā manīts.![]()
Akadēmijas ielas Statoil'ā Foxijs+1 satikti.

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Nu skaidrs, tad tas bija tad kad mēs spriedām - "Will it drift?"Andžejs wrote:HVZ ap cikiem tas bija, bet Krish sēdēja blakus un cītīgi kaut ko stāstīja tev!Martinss wrote:Es tur biju vairākas reizes, cikos?

Aha jums abiem ir taisnība_dainis_ wrote:Apstiprināts!EDX wrote:5dienas naktī saslīpēts ar r.a.b., freimo un harcho, vakar vakarā _dainis_ darba vietā![]()
Šorīt r.a.b. bija pieskrējis!

P.s šodien satikts Troopa tēvs un

Archuks - tu vakar man nāci pretī gar LU .. ?
Skatijos skatijos uz tavu pusi, nevarēju saprast varbūt kautko jaucu, jo cilvēka sejā vaibsti neiamainijās, nodomaju ka kautko jaucu, jeb vnk tas nebiji tu 

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Tas biji Tu, kas nolauza man antenu?spiegs wrote:Redzēts Lamberts gulbenes centrā un pie SS7 auto...

Yes, varētu tā būt. Simts punkti mans pavarots nevienam neinteresējakarlis wrote:vakar izsekots OG42 posmā no Inčukalna līdz Juglas viaduktam visu ceļu neatlaidīgi pārkārtojoties bez pagrieziena rādīšanas

Jū, prieks bij satiktSormis wrote:Pirmās dienas nakts posmā rallijā Sarma, Alūksnē, pieskriets pie Lamberta, apsveicināts un iepļauts kopā mēriņš, tas tā siltumam.

P.S. Prieks par rssf un Kulsh, kuri uzrādīja otro labāko rezultātu savā klasē