laikam jājauc reika vaļā! a tu nezini tā mašīna no kā viņa ņemta bija sista vai vnk uz detaļām izjaukta! moš kkas salociits??Elviss wrote:Sture griezas gruti, atpakall nenaak.
Tehniska rakstura diskusijas
Moderator: gacciZm
Re: Tehniska rakstura diskusijas
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
sista nebija, atdzita no vacijas detallam.kalnins wrote:laikam jājauc reika vaļā! a tu nezini tā mašīna no kā viņa ņemta bija sista vai vnk uz detaļām izjaukta! moš kkas salociits??Elviss wrote:Sture griezas gruti, atpakall nenaak.

- Aleks
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sveiki ljaudis man ir tads jautajums! es sev dabuju oranzhus Koni amishus ar atsperem, uz atsperem ari oranzha svita. kads zin ko tas nozime? viss staveja uz 2.0 vai tas deres manam 1.8is?
- Alien
nu koni parasti ir sarkani un dzelteniAleks wrote:sveiki ljaudis man ir tads jautajums! es sev dabuju oranzhus Koni amishus ar atsperem, uz atsperem ari oranzha svita. kads zin ko tas nozime? viss staveja uz 2.0 vai tas deres manam 1.8is?
tad vēl ir zelta krāsā
iespējams ka degungals būs augstāks jo 6cyl. motors ir smagāks par is
AR_159 

- Aleks
Alien wrote:nu koni parasti ir sarkani un dzelteniAleks wrote:sveiki ljaudis man ir tads jautajums! es sev dabuju oranzhus Koni amishus ar atsperem, uz atsperem ari oranzha svita. kads zin ko tas nozime? viss staveja uz 2.0 vai tas deres manam 1.8is?
tad vēl ir zelta krāsā
es sajaucu vini ir sarkani!

- Alien
no pašiem amortizatoriem jau nekas nemaināsAleks wrote:Alien wrote:nu koni parasti ir sarkani un dzelteniAleks wrote:sveiki ljaudis man ir tads jautajums! es sev dabuju oranzhus Koni amishus ar atsperem, uz atsperem ari oranzha svita. kads zin ko tas nozime? viss staveja uz 2.0 vai tas deres manam 1.8is?
tad vēl ir zelta krāsā
es sajaucu vini ir sarkani!ka tu doma bus zemak par originalam atsperem?
svarīgas ir atsperes
jābūt virsū kaukam vēl raxtītam
normāli ražotāji uz atsperēm raxta savu nosaukumu un detaļas kodu
AR_159 

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Kāds var pateikt ar kādu špakteli lai špaktelē bamperim caurumus ciet? Ar parasto divkomponenti, kas domāts automašīnām sametās plaisas pēc kāda laika. Vajag priekš bampera caurumus aiztaisīt.
Stiklašķiedras
spaktele derēs? Tai pa virsu pēc tam var grunti gāzt un pēc tam krāsu?

nekāda TA nav jāiet pēc gāzes iebūves autiņā (arī ceļa nodoklis nav jāmaksāReinis_m wrote:Vai pēc gāzes iekārtas uzstādīšanas ir jāiet TA, vai arī tikai jāparāda tā pārbūves izziņa un jāsaņem jauna reģistrācijas apliecība?
Paldies!

protams var sarunāt arī ar gāzes kantori ka to izziņu tas uzrakstīs pirms skates kaut kad, jo ar nereģistretu iebūvētu gāzes iekārtu skati neiziesi (var jau pirms skates to sistēmu ņemt nost tāpat kā kreisos xrenonus)..

Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01.
- Focus
- bez Jumta
kadi caurumi?Martinss wrote:Kāds var pateikt ar kādu špakteli lai špaktelē bamperim caurumus ciet? Ar parasto divkomponenti, kas domāts automašīnām sametās plaisas pēc kāda laika. Vajag priekš bampera caurumus aiztaisīt.Stiklašķiedras
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Nu caurums reāli ir viens ~5x5mm, vairāk interesē dziļas rievas un plaisas aiztaisīt. Jautāju tāpēc, ka pagājušogad, kad citā bamperī aizlodēju caurumus ciet, pēc tam noslīpēju lodējumu un nošpaktelēju, pēc kāda laika sametās nesmukas plaisas.
Ar stiklšķiedru nav vieglāk salīmēt? Protams ja visur tiek smuki klāt. Un tie stiklšķiedras špakteļi nav tik trausli? Vienkārši tā pie sevis domāju. 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

- EMils
Vajadzētu flanču rasējumus priekš 4*100 diskiem 10mm biezus. Būtu ļoti pateicīgs kko līdzīgu saņemt uz [email protected]
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
Problēma. Nestrādā zonde pirms katalizatora.
Subjekts. WV Jetta 1,6 L Benzīns. Dzinēja kods BSE.
Cik saprotu unversālās un lietotā nav vērts likt!? Jauna baigi žirna maksā.
Varbūt kāds var ko piedāvāt. Varbūt tomēr ir vērts kādu lietotu pamēģināt?
100% zini, ka zonde nestrādā? visus vadus pārbaudīji?frenkers wrote:Problēma. Nestrādā zonde pirms katalizatora.
ja ir ar ko uz vietas pārbaudīt, vai lietota strādā, un ja tā ir par desmaizi, tad ņem..

tas tā, lai tu neiegrābtos un lai būtu vēlviens viens mans posts, ko izdzēst.
Defektu autoserviss noteica. Vajadzētu būt pareizi. Auto māšeles.
Savējo volvo dzenu pie Mārupes Sašas. Daudz lietotu daļu uzlikts. Daļas sagādā un notestē meistars. Manuprāt ideāls variants brīdī, kas par jaunām daļām nav ko sapņot.
Varbūt ir arī kāds šāds wv darbonis vai šrots kur var iegādāt un uzreiz uzlikt lai pārbaudītu vai darbojas vai nē?
Savējo volvo dzenu pie Mārupes Sašas. Daudz lietotu daļu uzlikts. Daļas sagādā un notestē meistars. Manuprāt ideāls variants brīdī, kas par jaunām daļām nav ko sapņot.
Varbūt ir arī kāds šāds wv darbonis vai šrots kur var iegādāt un uzreiz uzlikt lai pārbaudītu vai darbojas vai nē?
pīķis var būt pat līdz 60V un vairāk, bet tas ir uz sekundes simtdaļām, ja ne tūkstoš daļām. kam tev to?Sonjuks wrote:~ cik V tiek padoti impulsā uz sprauslu ?