harcho wrote:neiesaku ssodien kulties uz spices pusi, tur sastreegumi vnk psc sakaraa ar debiilajaam akciju dienu vai nakti + veel luksafors ar izbeidzies, menti staav un korigjee visus..
Domāju, ka poliči vienkārši regulēja satiksmi un tuksafori tika atslēgti..
Bet korķi tur bija labi, bet pa mazajām ieliņām varēja gāzt
MartinsG wrote:Atkal jaalamaajas par tiltu paar Lielupi pie Kurshiem. Braucot Riigas virzienaa, 1. shuvei ir izveidojusies dzilja bedre visas joslas platumaa! Peedeejo 2 ned. laikaa maniiti paaris auto ar ;paarsistaam riepaam tur + peedeejaa briidi pamaniiju palielu, dzilju bedri ~300m pirms Varkalju kanaala, tajaa pashaa virzienaa.
Jau atkal. Pirmstam tur pat bija tāda normāla bedre, kur ne tikai var riepu pārsist/disku salocīt, bet noraut ratu nah nost, jācer ka Androids tavu postu izlasīs, savādāk sezonu ar vasarenēm nu galīgi negribās pabeigt bedrē.
Hz, 11.11 braucu tur- nekā krimināla nebija, konstatēju nelielu bedri starp Spuņciemu un Lielupes tiltu, tas arī viss :neka: Moš kāds var nobildēt :neka:
sodien naacaas braukt uz juurmalu un radaas doma, ja paareejiem jaamaksaa iebraucot juurmalaa, kaapeec juurmalai neuzbliezt apkaart seetu un likt maksaat visiem kas izbrauc no turienes :neka: kuram aatraak apniks, cilveekiem iebraucot juurmalaa, vai juurmalniekiem izbraucot
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
DeeCee wrote:sodien naacaas braukt uz juurmalu un radaas doma, ja paareejiem jaamaksaa iebraucot juurmalaa, kaapeec juurmalai neuzbliezt apkaart seetu un likt maksaat visiem kas izbrauc no turienes :neka: kuram aatraak apniks, cilveekiem iebraucot juurmalaa, vai juurmalniekiem izbraucot
Pag .. tu par ko esi apvainojies tagad ?
par iebraukšanas maksu ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
DeeCee wrote:sodien naacaas braukt uz juurmalu un radaas doma, ja paareejiem jaamaksaa iebraucot juurmalaa, kaapeec juurmalai neuzbliezt apkaart seetu un likt maksaat visiem kas izbrauc no turienes :neka: kuram aatraak apniks, cilveekiem iebraucot juurmalaa, vai juurmalniekiem izbraucot
Pag .. tu par ko esi apvainojies tagad ?
par iebraukšanas maksu ?
aha, bljinc alinsh par to sanaaktu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Tāda sajūta, ka tu pirmo reizi esi braucis uz Jūrmalu .. Meiteni bij jāvēd ?
DeeCee, nu tad man pirmais jautājums, vai uz kādas no Jūrmalas ielām esi redzējis kases automātu par stajanku ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
bijaam ar kursu uz latvenergo energoefektivitaates muzeju un iebraukshanas cena sastaadiija 37% no celja izmaksaam kjiipene - juurmala, un jaa ar mashiinu juurmalaa biju pirmo reizi n gadu laikaa
riigaa ar visaam maksas staavvietaam vieglaak nomest auto bez maksas nekaa maksaat latu jau iebraucot, ar ko juurmala ir taada iipasha ka jaamaksaa par to ka iebraucu ? nav Latvija vairaak :neka: ?
un nakuj man taas vinju bezmaksas staavvietas nav vajadziigas, par 2h iebraukshanu samaksaat latu
DeeCee - tāda sajūta, ka tu tikko beidzis vidusskolu būtu no Aizzilupes ieradies lielpilsētā, ticis pie pirmā auto - veca sagrabējuša opel ascona rūsas krāsā un pirmais ceļojums ārpus Rīgas. Tagad aizzilupietis šokā, kā var 1 latu maksāt iebraukšana pilsētā, jo savā krajā, pat Zilupē nekā tāda nav. Varbūt vēl sāksi pēkšņi vaimanāt, kāpēc par stāvēšanu Rīgā ir jāmaksā vai par kino biļeti jāmaksā?
P.S. Aizzilupe ir iedomāta vieta, kas atrodas vēl tālāk par pāķiem Zilupi.
Rihy wrote:DeeCee - tāda sajūta, ka tu tikko beidzis vidusskolu būtu no Aizzilupes ieradies lielpilsētā, ticis pie pirmā auto - veca sagrabējuša opel ascona rūsas krāsā un pirmais ceļojums ārpus Rīgas. Tagad aizzilupietis šokā, kā var 1 latu maksāt iebraukšana pilsētā, jo savā krajā, pat Zilupē nekā tāda nav. Varbūt vēl sāksi pēkšņi vaimanāt, kāpēc par stāvēšanu Rīgā ir jāmaksā vai par kino biļeti jāmaksā?
ko var tirst juurmala ir vieniigais paakju pagasts LV kas uzskata ka taa kaa pie vinjiem notiek smakainais vilnis un iepuvushas urlistaanas zvaigznes pie vinjiem brauc vinji ir krutaaki un citiem jaamaksaa par iebraukshanu
vienkaarshi besos par faktu ka taapeec lai iebrauktu uz 2h pilseetaa man jaaziedo 1 uzavas alus :neka:
Rihy wrote:DeeCee - tāda sajūta, ka tu tikko beidzis vidusskolu būtu no Aizzilupes ieradies lielpilsētā, ticis pie pirmā auto - veca sagrabējuša opel ascona rūsas krāsā un pirmais ceļojums ārpus Rīgas. Tagad aizzilupietis šokā, kā var 1 latu maksāt iebraukšana pilsētā, jo savā krajā, pat Zilupē nekā tāda nav. Varbūt vēl sāksi pēkšņi vaimanāt, kāpēc par stāvēšanu Rīgā ir jāmaksā vai par kino biļeti jāmaksā?
ko var tirst juurmala ir vieniigais paakju pagasts LV kas uzskata ka taa kaa pie vinjiem notiek smakainais vilnis un iepuvushas urlistaanas zvaigznes pie vinjiem brauc vinji ir krutaaki un citiem jaamaksaa par iebraukshanu
vienkaarshi besos par faktu ka taapeec lai iebrauktu uz 2h pilseetaa man jaaziedo 1 uzavas alus :neka:
Nu tad nebrauc. Atstāj auto pie caurlaidēm un ej kājām.
deecee kārtējā sāpe es braukāju katru dienu pa apvedceļu - no problem, jūrmalā jāiebrauc ļōti bieži, agrāk pat katru dienu, citreiz iemetu to latu, bet takā esmu visā savā braukāšanas stāžā uz caurlaidi pārbaudīts tikai 1 reizi, tad dažreiz vnk neiespringstu uz caurlaides iepirkšanu un juurmala ir 'forša vieta, bet nu berģi laikam ir feinaaki
Bļin DeeCee , tu laikam drīz vispār nošausies , k-ko padzirdēju , ka domājot pat 2Ls prasīt par iebraukšānu Jūrmalā.
K-kad arī gāja runas par to , ka par iebraukšanu Rīgā varētu plēst naudu.