tur jau tā lieta tur vajadzēja dot grīda nevis minstinātiesfleix wrote:pieceert tagad
Drifts
Re: Drifts
varētu būt ka 9. paliku aiz 8nieka jo visi 3 kas virs manis kvalificējās aizgāja uz augšu...
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nu ja tad arī ir skaidrs kapec daudzi no ieprieksejos gados redzetajiem fotografiem stav pietiekošā attālumā lai cilvēki varētu baudīt šovu.Juzix wrote:Es teiktu, ka te ir runa neviss par ētiku, bet par fotogrāfa sajēgu kas un kā jābildē, kā arī foto tehnikas (ne)esamību. Personīgi pats meičukus bildēju pa gabalu ar garāku stiklu un miers. Par rezultātu nesūdzos. Kas darijās 6dien-nezinu, manis tur nebijaWu-Ryder wrote:Jautājums fotogrāfiem - vai nav kautkādas ētikas vai hvz kādas citas normas pie bildēšanas?? Jo kad meitenes dejoja fotogrāfs pielien 2m no viņas un ķer kadrus, beigās izskatās ka nevis dejo tikkai meitenes, bet gan šovs ar visadiem vīriņiem vestēs un kautkur biš var pamanīt meitenes.
Turklāt apskatot fotogrāfus-tad šogad ir saradušies ļoti daudz jauniņo un spriežot pēc tehnikas-bildē ĻOOOTI nesen un pa lielam visai draņķīgi

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
http://www.artplay.ee/drift/DF.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Lambertino
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Ir doma braukt pabildēt, turklāt ir doma par partybusu 
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- TheGirL
- Lady
Man bi doma ar volvo, bet ja tu piedaavaaJuzix wrote:Ir doma braukt pabildēt, turklāt ir doma par partybusu
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
- Lambertino
Pašlaik mēģinu noskaidrot kas ar viesnīcām tur. Itkā rīkotājs saka, ka man būšot viesnīca ap 10lvl no galviņas.
Tiklīdz zināšu ko sīkāk, padošu ziņu
Cik no Jums brauc 5dien, cik tikai uz 6dienu?
p.s Sallu pielicis k ko savam piecītim
http://www.dss.ee/foorum/viewtopic.php? ... &start=225" onclick="window.open(this.href);return false;
Tiklīdz zināšu ko sīkāk, padošu ziņu
Cik no Jums brauc 5dien, cik tikai uz 6dienu?
p.s Sallu pielicis k ko savam piecītim

- Archuks
- BMW
a tur teltīs kā, piemēram, vaiņodē laikam nebūs iespēja palikt, jādomā par viesnīcu tad laikam..
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

http://www.youtube.com/watch?v=SOaVeJpq_vE" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Lambertino
Nu to jau vienmēr varēs manuprāt.Archuks wrote:a tur teltīs kā, piemēram, vaiņodē laikam nebūs iespēja palikt, jādomā par viesnīcu tad laikam..
Viesnīca esot liela pa 100 vietām. Ja vēl 10lvl ir iekšā brokasti, tad jau ir Ok. Tāpat būs k kas jāet :neka:

Es domat ka teltis var palikt, tur bija normala teritorija apkart.Lambertino wrote:Nu to jau vienmēr varēs manuprāt.Archuks wrote:a tur teltīs kā, piemēram, vaiņodē laikam nebūs iespēja palikt, jādomā par viesnīcu tad laikam..
Viesnīca esot liela pa 100 vietām. Ja vēl 10lvl ir iekšā brokasti, tad jau ir Ok. Tāpat būs k kas jāet :neka:
Vienakrshi tie, kas grib paliek teltiis, tie kas ne viesniecaa!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!