varbūt vienīgi ātrumu pārsniedza . .
Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
pag, es nesaprotu, ko viņš darīja nepareizi, ja brauca pa malējo kreiso joslu ar +20?
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
DeeCee wrote:izraisa, ka vinjam prieksaa abas joslas aiznjemtas, tikliidz vien par 50 cm iedzen otru, vins paarkaartoja, iipasi nepieveersot uzmaniibu spoguliem
:-) shausmigi priecē vadītāji (tontoni) ar sawu izdomu kuri aizņēmuši abas pieejamās joslas un brauc gandrīz blakus ar gandrīz vienādu ātrumu..
un jau DeeCee ir viens no šādiem īpatņiem, tad apsveicu- nopērc sew rupjmaizes medaļu.
- El_Camino
- Admins
Šorīt kaukāds mudaks pa salinieka trešo joslu vilkās ar melnu Seat Ibiza ar M burtu pakaļa. Blakus joslas brīvas, es šim iespīdinu ar tālajiem, tas krāns man rāda, lai es vinju pa labo pusi apdzenu. Nu apdzinu arī, bet nu dzēkam nācās pamatīgi bremzēt un beigās novācās malā. Pēctam mēgināja apdzīt, bet nu džekam akal nācās mukt malā!
Life is a bitch but a beautiful one!
-
ParaTr00per
vareni!El_Camino wrote:Šorīt kaukāds mudaks pa salinieka trešo joslu vilkās ar melnu Seat Ibiza ar M burtu pakaļa. Blakus joslas brīvas, es šim iespīdinu ar tālajiem, tas krāns man rāda, lai es vinju pa labo pusi apdzenu. Nu apdzinu arī, bet nu dzēkam nācās pamatīgi bremzēt un beigās novācās malā. Pēctam mēgināja apdzīt, bet nu džekam akal nācās mukt malā!
ja buutu izraisiijis avaariju, tad 1. pakaapes laachpleesha medaalis pienaaktos...
Moloc.. medaļa no manis ar... Jamie jāmāca kamēr vēl mazi!El_Camino wrote:Šorīt kaukāds mudaks pa salinieka trešo joslu vilkās ar melnu Seat Ibiza ar M burtu pakaļa. Blakus joslas brīvas, es šim iespīdinu ar tālajiem, tas krāns man rāda, lai es vinju pa labo pusi apdzenu. Nu apdzinu arī, bet nu dzēkam nācās pamatīgi bremzēt un beigās novācās malā. Pēctam mēgināja apdzīt, bet nu džekam akal nācās mukt malā!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
No rīta braukšana pa pirmo, ko nevarētu teikt par vakaru!blade_ wrote:Nākamnedēļ viss atgriezīsies vecajās sliedēs!!! Bet nu cerams ka vasaras braucēji beigs braukāties un kaut biki bet situācija uzlabosiesEDX wrote:Ai mļa pareizi
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Diez kādu sodu būtu saņēmuši piem. Ainārs, Valdis un Edgars, ja viņi šādi stāvētu uz ceļa uz sarunātos (vismaz 5min.), un garām brauktu CP???
:neka:

Last edited by freimo on 06 Nov 2007, 03:45, edited 1 time in total.
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- jaaniss
- Audi 80
menti pie mums jau vienmēr ir vienlīdzīgāki par pārējiem
kaut gan ir arī citi indivīdi, kas šitā dara
kaut gan ir arī citi indivīdi, kas šitā dara
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
freimo wrote:Diez kādu sodu būtu saņēmuši piem. Ainārs, Valdis un Edgars, ja viņi šādi stāvētu uz ceļa uz sarunātos (vismaz 5min.), un garām brauktu CP???:neka:
http://photos.fotki.lv/photos/13/W00017 ... freimo.jpg
nu viens skats ir ko verts
- ViperBiteLV
nu ko jūs nesaprotat.. tie divi menti kuri ir nostājušies vienā virzienā, gaida kad trešais dos startu dragam..freimo wrote:Diez kādu sodu būtu saņēmuši piem. Ainārs, Valdis un Edgars, ja viņi šādi stāvētu uz ceļa uz sarunātos (vismaz 5min.), un garām brauktu CP???:neka:
[img]http://photos.fotki.lv/photos/13/W00017 ... mo.jpg[img]