Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
Re: Braukšanas apstākļi
Es minēju konkrētu gadījumu, un konkrētu t +6,5 ..un cik tad tālu līdz ražotāja +5!
Varu iedomāties, kas ar šīm kalašām ir pie 0 grādiem.
Basta.
Varu iedomāties, kas ar šīm kalašām ir pie 0 grādiem.
Basta.
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
pisec ku visi izlepushi
kaadreiz cilveeki ar ziguliishiem un tipo vasareneem mieriigi visu gadu brauca
veel nesen viens paziistams profesors braukaaja ar ziguliiti un liseliinii, un bez nekaadaam avaarijaam.
staasta moraale, ka jaabrauc uzmaniigi un jaadomaa ar galvu, bez taa arii ziemenes neglaabs

staasta moraale, ka jaabrauc uzmaniigi un jaadomaa ar galvu, bez taa arii ziemenes neglaabs

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kad visi brauca ar žiguļiem un vasarenēm, tad ielās mašīnas bija n reizes mazāk 

nu tas skaidrs, tas profesors gan veel paaris gadus apakalj taa vilkaRihy wrote:Kad visi brauca ar žiguļiem un vasarenēm, tad ielās mašīnas bija n reizes mazāk

bet tajaa laikaa vienkaarshi cilveeki maaceeja braukt ar vasareneem arii, tagad pieradushi pie ziemeneem un izlaidushies, vismaz lielaakaa dalja, kas neapmeklee vieteejaa ezera driving school
var redzeet kas uz celjiem daraas pie kaarteejaaas "kataklizmas" kaa neliels sniegputenis
nesaku ka nevajag ziemenes likt, saku ka arii attieciigi jaapiedomaa pie braukshanas
ai labi iet jau

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
-
Uzskati, ka pabraucot pa ezeru, uzreiz kļūsti baigais specs un vari braukt ar vasarenēm ziemas laikā?
nee bet vismaz cilveeks saprot ko un kaa dariit ja ir s..i nevis met pa bremzeem arRihy wrote:Uzskati, ka pabraucot pa ezeru, uzreiz kļūsti baigais specs un vari braukt ar vasarenēm ziemas laikā?

un jau rakstiiju ka nesaku ka nevajag ziemenes, bet arii to ka taalu var tikt izmantojot galvu
ps. esmu braucis ar vasareneem pa sniegu, un bremzeejot emocijas nav taas labaakaas, bet te jau bezmaz vai panesaas ka visi kam pie +7 nav ziemenes ir lo..i un tuliit avarees
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
DeeCee, padomijas laiku riepas pieminēt šeit ir gluži lieki, jo šo riepu sastāvs bija stipri līdzīgs mūsdienu M+S riepu sastāvam, nekā mūsdienu vasarenēm.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
-
Runa nekur neiet, kāju viņai nav 
Bet vai tiek runāts par konkrētu transmisiju? Manuprāt nē.

Bet vai tiek runāts par konkrētu transmisiju? Manuprāt nē.
yes, yes, yes! reini, iesēdies rwd ziemā, ieskrienies un iemet robu zemākRihy wrote:Ne visi automāti to spēj. Un ar rwd bremzējot ar ātrumiem var sanākt auzas.

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

kaada probleema :neka: jaaieliek tik atbilstoshaa paarnesumaa :neka:mpb wrote:yes, yes, yes! reini, iesēdies rwd ziemā, ieskrienies un iemet robu zemākRihy wrote:Ne visi automāti to spēj. Un ar rwd bremzējot ar ātrumiem var sanākt auzas.
Nenoliedzami ir iespējams pabraukt ar vasarenēm pie -5, pa sniegu un arī pa ledu... Var bremzēt ar ātrumiem no kalna vai pirms luksafora... Bet stāsts jau nav par to. uz ceļa ir arī citi satiksmes dalībnieki, uz ceļa veidojas avārijas situācijas. Un tā tas diemžēl arī būs, kvai visi brauks ar supertrupermegariepām. Nesaku, ka tagad visiem jāliek ziemas riepas, jo tas jāapsver katram individuāli. Pa kādiem ceļiem, cik daudz brauc. Un kad sāk rasties kādas šaubas, tad labāk jau laikam uzlikt ātrāk tās ziemas riepas, nekā vēlāk. Un silti ieteiktu tiešām ziemas riepas, nevis tādas, kurām tikai tāds nosaukums. braukt jau mēs visi mākam, tikai paredzēt kas mūs sagaida gan mēs nevaram...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
- spainis666
-
aha, aizpeern uz ziepniekkalna ielas shitaadu kvatru redzeeju ceeli ieskrienoties, aizpleeshot visiem garaam un pie naakamaa krusta iestaadamies vecam zhigulim pakaljaa, kursh atshkjiriibaa no kvatrista bija uzlicis ziemenes...spainis666 wrote:man ir quattro, man ir [consored]

atceries, ka ieskrieties tu vari 2x aatraak, bet nobremzeet tieshi taapat kaa vientilta piedzinjas auto...

- spainis666
bremzes ir priekš mīkstajiem 
vispār jau šodien tika uzbortētas ziemenes, tagad tik jāgaida sniegs

vispār jau šodien tika uzbortētas ziemenes, tagad tik jāgaida sniegs
Šodien paklausijos laika ziņas
tā, kā bleķinieki ar kalpakiem jau iepirkti un samontēti, atliek tikaki pārskrūvēt,tad to darīšu pirmdien vai otrdien
Juzix, savējās montēji manā vecajā darba vietā???

tā, kā bleķinieki ar kalpakiem jau iepirkti un samontēti, atliek tikaki pārskrūvēt,tad to darīšu pirmdien vai otrdien

Juzix, savējās montēji manā vecajā darba vietā???
B4 TDi
+1spainis666 wrote:man ir quattro, man ir po.huj
nevaru iekāpt bezpiedziņā, jo nevar paciest, ka nevar izkustēties no vietas

bezpiedzinu var tikai vasarā, quattra ziemai un dubļiem

Type85 quattro