Es tevi redzēju 18
Moderator: Juzix
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 18
ap pusčetriem netālu no Miera un Brīvības ielu krustojuma manīts Elkamino, nu jau iekš elegantāka vāģa 

30.decembrī 2h paspelēts boulings, tipa paspēlēts ar mpb un Archuku iekš Bowlero.
Vakarā, kā ierasts, satikts Drummer_!+2 un apspriesti Jaungada plāni.
Pie t/c Vivo satikts arī Dzjimis un Ch. samāts (beigās piebrauca arī sasveicināties)
Vakarā, kā ierasts, satikts Drummer_!+2 un apspriesti Jaungada plāni.
Pie t/c Vivo satikts arī Dzjimis un Ch. samāts (beigās piebrauca arī sasveicināties)
vinja wrote:varbuut tad beidzot paraadies lai es arii tevi redzuCh. wrote:useri Vinja gandrīz katru dienu kkur redzu.šodien manīta pie pils, vakar statoilāa.
![]()
shovakar pie rimi drummer taa kautriigi pabrauca garaam

ID 28
vinja wrote:varbuut tad beidzot paraadies lai es arii tevi redzuCh. wrote:useri Vinja gandrīz katru dienu kkur redzu.šodien manīta pie pils, vakar statoilāa.
![]()
shovakar pie rimi drummer taa kautriigi pabrauca garaam
+ šodien atkal brauci pretī pa Rīgas ielu.

pie rimi satikts Drumer_! un Cibinjsh.

Sodit slidgultnus uz spiediena
Kurā vietā nospiegoji?Aigarz` wrote:šodien Drummer_! Golps Jelgavā pie mājas mētājās un Honda Accord Nestē Jelgavā ar 393id laikam redzēta diezgan bēdīgā stāvoklī un Rīgā Psih-arno BMW 7771

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Uz Lāčuplēša ielas uzreiz aiz Salu tilta!psih-arno wrote:Kurā vietā nospiegoji?Aigarz` wrote:šodien Drummer_! Golps Jelgavā pie mājas mētājās un Honda Accord Nestē Jelgavā ar 393id laikam redzēta diezgan bēdīgā stāvoklī un Rīgā Psih-arno BMW 7771
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Piebaldzēns uz Brīvībenes:

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
takeshi wrote:tiko nesen redzets ka omulis ar smuidru iegriezas emsina dzimenes pagalmaa!
kur tu biji nosleepies??
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
pats tajaa laikaa lielajaa laukumaa stelleju skatuviRollin wrote:pēc 15 weber brand new corsa laukuma stāvvietā pretī "Dzintarjūrai"
maxa s2 pie skeitparka ap ugunosanas laiku
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Fleix manīts, vecgada vakarā ap ~20:00-20:30 nogriežoties no Biķernieku ielas aiz SKY pa labi uz Ulbrokas pusi, ja nemaldos.