Rancēn - ar auto vis kedā?
Rode - kad talka?

Apstasti sikak soLambertino wrote:Paldies arī apsveikumam no CP ekipāžas
Rancēn - ar auto vis kedā?
Rode - kad talka?
PatīkamiWu-Ryder wrote:Aaa... Vakar patusejot ar savu sakrano kreslu pa skatitaju rindam, pamaniju ka driftam jau ir savi fani.
Veči ap 40-45. Kas dzer alu, izbauda pasakumu un ir bijusi uz visam gonkam. Jau atpazist dalibniekus, +/- parzin noteikumus.
Vakar man bija ts gods ka 4 fani skaidroja kas ir drifts 5ajam. Teiksu ta, gods godam, maceja pateikt, kaa kuram gajis saja sezonaa utt.
NU viniem tie teicieni biezi bija tadi, ka no kresla gandriz izbiru no smiekliem. Tiesnesus drifta vini mil tapat ka tiesnesus Hokeja...Lambertino wrote:šitajās sarunās parasti var normālas pērles dzirdēt
Es savas jau vakar sametu kompī un k-ko jau ar pārīti paspēlējos :gigi:cibinsh wrote:Tikko sametu bilžukus-pilžukus kompī. Palūkošu kā ir ar "nu nav asuma" (c)Rihy. Un tad lūkošu arī samest aplūkošanai.![]()
Cik redzēju, tad nu Kristapam šis tas smuks sanācis vakar ir.
Ar jums trijatā man nav, jo ierados par vēlu un Rode jau bij sācis vizināties apkārt.Lambertino wrote:Sameikojat ātrāk tās kas tika bildētas sākumā (mūs trīs) un vienu pāris ko varētu ielikt reportā par vakardienu. Izdomājām, ka jāliek mūsu bildes aprakstos + jāpārtaisa tie raksti, lai nebūtu 1:1
Jāni, nebļauj.Lambertino wrote:da jūs ar to apstrādāšanu traki esat palikuši - nu vajag pāris bildes ko ielikt reportā
savādāk sanāk, ka tīms ir, bet kas viņā ir :neka:
Mužiks, ja nemaldos, tad 3.emsinjsh wrote:sveikts Lambert ar otro vietu![]()
kurā vietā palika huljigāns, un Mužiks ar s14a???
kā tagad izskatās pēc punktiem kopvērtējumā??
mpb wrote:Mužiks, ja nemaldos, tad 3.emsinjsh wrote:sveikts Lambert ar otro vietu![]()
kurā vietā palika huljigāns, un Mužiks ar s14a???
kā tagad izskatās pēc punktiem kopvērtējumā??
Huļi gans izkrita 1/4finālā
jaa ar laiku gan Lambertam baigi labi gaaja 1ais kvalifikaacijas brauciens pa sauso un otrais gandriiz arii(vismaz vissausaakais no 2ajiem kvalifikaacijas braucieniem jo braucot nost saaka pileetfade wrote:
- Sacensiibas ritigi labas, spriedze wisu laiku gan tandemu laikaa gan kvalifikaacijaa. Kvalifikaciju laikaa tik staveju malaa un skatijos uz debesiim un cik ilgi veel Lambertam jastaav rindaa, turot ikshkjus ar ceribu ka paspees nobraukt ne pa lietu.