Drifts
Re: Drifts
coss_boy wrote:Ja kads var tad lai pastasta ta DrifBOX darbibas prinipu, nelila skaidriba ir, bet nu tomer....
un te mums maza diskusijiņa bija tieši šajās dienās par to, kā varētu uzlodēt analogu:http://www.driftbox.com/drift.html" onclick="window.open(this.href);return false;
How Does DriftBox Work?
Housed inside the DriftBox is a high performance 10Hz GPS engine coupled with sophisticated motion sensors. Speed, Postion, Acceleration and Drift are measured 10 times a second. To measure Drift angle, the angle the vehicle is pointing is computed using the motion sensors, and this is compared with the angle the vehicle is travelling which is computed from the GPS.
DriftBox is equipped with an MMC/SD Flash memory card socket. This allows 10Hz logging of Time, Distance, Speed, Position, G-force, Lap Times, Split Times, and Drift Angle.
Data logged to the MMC flash card can be analysed in detail using the PC software provided. For convenience, the DriftBox can be connected to the USB port of a PC compatible computer to download information stored on the memory card.
http://www.japcar.lv/forum/ecu-voltmete ... .html#8889" onclick="window.open(this.href);return false;
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.

Tad nu re ku beidzot ielikti sportisti kuri licenzeejushies un man ljooooti patiik & piesaista uzmanibu bildes ar muusu logo!
http://www.latviandrift.lv/?cat=36&lang=lv" onclick="window.open(this.href);return false;

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Turklāt četras manasfade wrote:Tad nu re ku beidzot ielikti sportisti kuri licenzeejushies un man ljooooti patiik & piesaista uzmanibu bildes ar muusu logo!http://www.latviandrift.lv/?cat=36&lang=lv" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
- burnout.lv foto team
Kas 333 ir kāds treniņš?

A doubled manējā.Juzix wrote:Turklāt četras manasfade wrote:Tad nu re ku beidzot ielikti sportisti kuri licenzeejushies un man ljooooti patiik & piesaista uzmanibu bildes ar muusu logo!http://www.latviandrift.lv/?cat=36&lang=lv" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
:gigi:

Un Leppikam no Rihy bilde.
- Juzix
- burnout.lv foto team
Uz treniņu šodien kāds brauc?

- Juzix
- burnout.lv foto team
Pagaidām pirmais snaps no vakardiens LT drifta pasākuma:

Būs protams vēl bildes, bet k-kad stipri vēlāk...

Būs protams vēl bildes, bet k-kad stipri vēlāk...

es ar uz 333 kā skatītājs 
Nu tā esu pec drifta baigi atri jo pec qual un 1mo 3paru brauciena aizbraucam prom.Nu nepatika man tas kad viss baigi ilgi ievilkas apnika jau tur stāvēt 2kārt taa komentētāja sabina bija vnk :neka: vinja tur briziem tadus vardus teica bet za to varēja foršhi pasmieties
Un patika skaņa lambertam kad ispūtējs nolūza 

Nu tā esu pec drifta baigi atri jo pec qual un 1mo 3paru brauciena aizbraucam prom.Nu nepatika man tas kad viss baigi ilgi ievilkas apnika jau tur stāvēt 2kārt taa komentētāja sabina bija vnk :neka: vinja tur briziem tadus vardus teica bet za to varēja foršhi pasmieties

es arī biju tikai kā skatītājs uz kvalifikāciju,bet tomēr ir ko teikt...
Pasākums kā tāds,ļoti skatāms,bet varbūt derētu padomāt par kaut kādu skatīšanās laukumu arī otrā pusē? tomēr,lielu daļu to foršo līkumu varēja no tās puses labāk redzēt.
Un žoga vietā būtu tomēr foršāk lentu,vai vismaz zemāku žogu.Lai arī skatītāji var pabildēt,citādi no pašas augšas to normāli tik var darīt.
VIP telts ir labi,bet varbūt tos pārdzērušos pļēgurus varēja arī nedaudz ierobežot,jo pārbļava viņi pat skaļruņus.
Par komentētājiem vispār nav vārdu... ja viņi nezin pat kas kurā mirklī startē un brauciena laikā var mierīgi aizrunāties par savu personīgu gaumi uz pretējā dzimuma personām,tad nu,piedodiet,oficiālam LAF sacensībām tas galīgi neder.
Citādi viss pat ļoti ok.
Pasākums kā tāds,ļoti skatāms,bet varbūt derētu padomāt par kaut kādu skatīšanās laukumu arī otrā pusē? tomēr,lielu daļu to foršo līkumu varēja no tās puses labāk redzēt.
Un žoga vietā būtu tomēr foršāk lentu,vai vismaz zemāku žogu.Lai arī skatītāji var pabildēt,citādi no pašas augšas to normāli tik var darīt.
VIP telts ir labi,bet varbūt tos pārdzērušos pļēgurus varēja arī nedaudz ierobežot,jo pārbļava viņi pat skaļruņus.
Par komentētājiem vispār nav vārdu... ja viņi nezin pat kas kurā mirklī startē un brauciena laikā var mierīgi aizrunāties par savu personīgu gaumi uz pretējā dzimuma personām,tad nu,piedodiet,oficiālam LAF sacensībām tas galīgi neder.
Citādi viss pat ļoti ok.
Dell/Lenovo/HP portatīvie datori par labām cenām

P.S. kāpēc nevarēji ovālu smuki izbraukt?
P.S.S. pasākuma vadītāji

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

1. Nissan S14 (no Ropažiem)spiegs wrote:ēmm maybe kāds uzraksta kāds beiās top4 bijaUn timrots kas bija bikernieku gonka bij 100reiz labāks komentētājs nekā šie!
2. Automāts
3. Lamberts
4. Green
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- BlondaiZ
- Has thanked: 0
jaa, mans rezumee- lamberts
(pelniiti), vadiitaaji so so, 540 tomaatam
(ar tomaatu taa kraamet,ljoti pelniiti),
taa gan nav smuki teikt,bet huljigaana sniegums ljoti apmierinaaja, taa tureet...
kopumaa man patika
P.S.-un arii 3shaas vietas shampis ljoti labs
gaidam sagurushaa juzika bildes 

taa gan nav smuki teikt,bet huljigaana sniegums ljoti apmierinaaja, taa tureet...

kopumaa man patika

P.S.-un arii 3shaas vietas shampis ljoti labs

- Juzix
- burnout.lv foto team
Pasākums labs!!! Varbūt nedaudz organizācija piekliboja, beigu tandēmi bij ļoti skatāmi
Par komentētājiem neizteikšos 
Lambert-malacis! Paties prieks. Tā turpināt!!!
Pavisam neliels ieskats no šodienas.
Lamberts bez izpūtēja:

Trešā vieta izcīnīta

Godpilno vietu ieguvēji:

Tas piederas pie lietas

Sportisti, līdzjutēji, mehāniķi.......un fotogrāfs kadra nepareizajā pusē

Vsjo, vairāk ŠODIEN bilžu nebūs! Pēc divu dienu drifta bildēšanas mani spēki ir izsīkuši un es dodos gulēt!

Lambert-malacis! Paties prieks. Tā turpināt!!!

Pavisam neliels ieskats no šodienas.
Lamberts bez izpūtēja:

Trešā vieta izcīnīta

Godpilno vietu ieguvēji:

Tas piederas pie lietas

Sportisti, līdzjutēji, mehāniķi.......un fotogrāfs kadra nepareizajā pusē

Vsjo, vairāk ŠODIEN bilžu nebūs! Pēc divu dienu drifta bildēšanas mani spēki ir izsīkuši un es dodos gulēt!

- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0