Alien wrote:tie kas pērk Hujdajus jau defaulttā ir invalīdi
+1
Diezgan aprobežoti. Tieši tas pats delfi līmenis - visi bembisti atsaldeņi. Nepatīk ne Kia`s, ne Hyundai, ne vēl pāris markas, bet saukt cilvēkus par invalīdiem - dēļ iespējām, patikšanas un citiem aspektiem ir aprobežoti.
nauris wrote:un saukt BMW braucejus par atsaldetiem bembistiem, vai kropljiem?? grozies kā gribi, sauks viens otru tā un apdirsīs, un neko tur nevar padarīt.
Atklāšu tavu noslēpumu - pirms bmw, tu biji atsaldēts opelists
nauris wrote:un saukt BMW braucejus par atsaldetiem bembistiem, vai kropljiem?? grozies kā gribi, sauks viens otru tā un apdirsīs, un neko tur nevar padarīt.
Atklāšu tavu noslēpumu - pirms bmw, tu biji atsaldēts opelists
ikviens, kas ir kaut vienreiz gājis apkopi Skandi Motors zin, ka tajā vietā gandrīz vienmēr klients saņem savu auto pēc apkopes - "sastrēgumstundās" tajā placī vnk nav nevienas citas brīvas vietas.
hack11 wrote:ikviens, kas ir kaut vienreiz gājis apkopi Skandi Motors zin, ka tajā vietā gandrīz vienmēr klients saņem savu auto pēc apkopes - "sastrēgumstundās" tajā placī vnk nav nevienas citas brīvas vietas.
Vot to gan neļēčī, es tur darba dienās esmu trīs reizes dienā, to vietu izmantoju, lai apgriestos ar busu...
dzejnieks wrote:
Vot to gan neļēčī, es tur darba dienās esmu trīs reizes dienā, to vietu izmantoju, lai apgriestos ar busu...
necenšos nevienu aizstāvēt vai attaisnot.
bet pēdējo gadu laikā tikai vienreiz savu auto pēc apkopes atradu pie servisa vārtiem - visās pārējās reizēs tas bija noparkots tieši pretī ieejai.
Alien wrote:
mēģinat aizstāvēt 2 durikus kas ar hujdajiem ir ielīduši aizliegtā teritorijā
AR INVALIDITĀTI NEJOKO...
a kas teica ka es jokoju???
es tikai konstatēju faktu
tie kas bez atļaujām parkojas invalīdu stāvvietās jau sirdī ir invalīdi
un nemaz nerunājot par tiem kas pērk jaunas LADAs no salona