a tev nebija bans gadienā?Anonymous wrote:karoc palidzat,galiigaa pakaljaa.nevaru burnoutaa vairs ielogoties.mani met aaraa.kurs var man paliidzeetDrifterzzz

a tev nebija bans gadienā?Anonymous wrote:karoc palidzat,galiigaa pakaljaa.nevaru burnoutaa vairs ielogoties.mani met aaraa.kurs var man paliidzeetDrifterzzz
Martinss wrote:Daži ieteikumi varbūt.
Kā te gacciZm minēja spama topikā, kad ir kaudze neaktīvu jūzeru, tobiš vesela kaudze spambotu, TE būtu rīks ar ko jamos aizvākt (ir iespējams konfigurēt pēc kādiem parametriem jamie tiek aizvākti - postu skaits, aktīvs/neaktīvs, epasta adrese, u.t.t.).
Un, kaut vai ir robots.txt, vienalga uzbrūk spamboti, ŠIS varētu palīdzēt - testēts, kopš uzlikta šitā captcha, nav redzēts neviens spambots (vienā citā forumā).
Tie tikai, tādi ieteikumi
Saac lietot firefoxSmall es esmu!!!! wrote:nu tikko nedelja kada pagaja!!! ...nevar but ta....agrak nebija ta!!!...un ja es izdzeshishu cookies man atkal vajadzes visur paroles atjaunotAndroid wrote:atkal izdzēs cookiesSmall es esmu!!!! wrote:Kapec atkal nevaru ielogoties?