*Sicram BMW E39
Re: *Sicram BMW E39
castrolam nav ne vainas. Ja interesē izcelsmes valsts, to var atšifrēt pēc svītru koda. pirmie cipari apzīmē valsti.
p.s. Eļļas mūžu nosaka dzinēja ražotājs.
piem., astra g 2.0dti ar GM oem eļļu 30k vai gads, Vectra C 3.0cdti ar to pašu GM oem eļļu var braukt 50k vai 2 gadi..
piem., astra g 2.0dti ar GM oem eļļu 30k vai gads, Vectra C 3.0cdti ar to pašu GM oem eļļu var braukt 50k vai 2 gadi..
- Puperdupers
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Protams, eļļas intervālu nosaka auto ražotājs, tik eļļai ir jābūt atbilstošai. Katrā ziņā, pie 15k mainīt ir veselīgāk, manuprāt, jo visu laiku svaigāka eļļa būs iekšā. 
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
- Black President
- Spam addicted
- Rii
- Been thanked: 5 times
Vai ne, periodiski tikai izskalo filtru un mauc tālāk 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Labi, neturi sveci zem pūra un pastāstiVents S wrote:castrolam nav ne vainas. Ja interesē izcelsmes valsts, to var atšifrēt pēc svītru koda. pirmie cipari apzīmē valsti.
Es tikko nedaudz parākājos pa googli, es neko tādu neatradu.
nu KUR ?Alien wrote:es zinu kur var dabut original Castrol tepat Rīgā
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Psc atkal tas bazars par eļļām 
Mārcītis vsp katru eļļu/filtru maiņu māk pasniegt kā notikumu, bezmaz endžin svaps noticis..
Kamēr jūs te onanējat, citi jau nobraukuši kārtējās 10 štukas un veic kārtējo eļļas maiņu un nepis sev smadzeni ar eļļas izcelsmes valsti, tāpat ar to auto nebrauksi mūžīgi, bet īstermiņā eļļas kvalitātei nav tik liela nozīme, svarīgāk ir kāda zupa ir lieta pirms auto nonāca pie tevis.
Un tici man, neviens tev tur nepisa smadzeni kādu eļļu liet.
Mani pieci centi.
Leju motul vai castrol, mainu uz 8kkm.![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Ā, jā leju tādu kas atbilst LL04 standartam, 5w30.
Mārcītis vsp katru eļļu/filtru maiņu māk pasniegt kā notikumu, bezmaz endžin svaps noticis..
Kamēr jūs te onanējat, citi jau nobraukuši kārtējās 10 štukas un veic kārtējo eļļas maiņu un nepis sev smadzeni ar eļļas izcelsmes valsti, tāpat ar to auto nebrauksi mūžīgi, bet īstermiņā eļļas kvalitātei nav tik liela nozīme, svarīgāk ir kāda zupa ir lieta pirms auto nonāca pie tevis.
Leju motul vai castrol, mainu uz 8kkm.
Ā, jā leju tādu kas atbilst LL04 standartam, 5w30.
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
ataEdmunds wrote:tāpat ar to auto nebrauksi mūžīgi, bet īstermiņā eļļas kvalitātei nav tik liela nozīme, svarīgāk ir kāda zupa ir lieta pirms auto nonāca pie tevis.Un tici man, neviens tev tur nepisa smadzeni kādu eļļu liet.
![]()
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Pauliic
- Moderators
Šodien bumcīte klusajā centrā nospiegota 
Man gan ir petrol e39, bet es mainu pēc indikatoriem
P.s. pēdējā eļļas maiņā par pulkstenis ātrāk parādījās kā indikatori nodzisa
Man gan ir petrol e39, bet es mainu pēc indikatoriem
P.s. pēdējā eļļas maiņā par pulkstenis ātrāk parādījās kā indikatori nodzisa
*Sicram wrote:Normāli !Pauliic wrote:jūs ar tām eļļām kā dāmas ar kremiņiem, to var šito nevar, tur tādas piedevas.
tāpat tas mators pēc 200k noklapēs
Taču vajag par kaut ko papļāpāt!
Kapec jaklape?
Iepriekseja darba masinas ar statoil ellam brauca 700k un nekas neklapeja. Pilnigi pie dirsas ko lej, bet dari to regulari.
Gaisinieks jamaina x2 gada, pec ziemas un pirms ziemas
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Domāju,ka droši var liet divtaktu motorzāğa eļļu. Pa taisno bākā. Viss noteikti būs zbis! Galvenais regulāri,ja?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Es stastu ka bija, liels uznemums ar loti daudz tehnikas vienibam- traktori, Scanijas, darba masinas visas izmantoja Statoil ellas.
Hidraulikas, sintetiskas un pussintetiskas un nevienu reizi nebija dzinejs kaut kam noklapejis ellas del. Nedela izmantoja un pardeva 5 mučeles.
Visas tās eļļas ir vienā maisā bāžamas, tikai Motul ir kaut ka pamanijies uztaisit ta lai nav ellas paterina
Hidraulikas, sintetiskas un pussintetiskas un nevienu reizi nebija dzinejs kaut kam noklapejis ellas del. Nedela izmantoja un pardeva 5 mučeles.
Visas tās eļļas ir vienā maisā bāžamas, tikai Motul ir kaut ka pamanijies uztaisit ta lai nav ellas paterina
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nu visp tantes pieturās runā, ka Statoila eļļošanas produkti ir ar visai labām īpašībāmviesulis. wrote:*Sicram wrote:Normāli !Pauliic wrote:jūs ar tām eļļām kā dāmas ar kremiņiem, to var šito nevar, tur tādas piedevas.
tāpat tas mators pēc 200k noklapēs
Taču vajag par kaut ko papļāpāt!
Kapec jaklape?
Iepriekseja darba masinas ar statoil ellam brauca 700k un nekas neklapeja. Pilnigi pie dirsas ko lej, bet dari to regulari.
Gaisinieks jamaina x2 gada, pec ziemas un pirms ziemas
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Šaubos.Edmunds wrote:viesulis. wrote:tikai Motul ir kaut ka pamanijies uztaisit ta lai nav ellas paterina![]()
![]()
Es tev varu pastāstīt, kas ir eļļas patēriņš.

Tavam pēc gramatas ir bmw LL-04 eļļa. Neatrodu infu cik km paredzēts uz tavu dzinēju. E60 3.0d ar to pašu eļļu 30k vai 2 gadi.*Sicram wrote:Labi, neturi sveci zem pūra un pastāstiVents S wrote:castrolam nav ne vainas. Ja interesē izcelsmes valsts, to var atšifrēt pēc svītru koda. pirmie cipari apzīmē valsti.
p.s. šī brīža dirsas kusteklim (mondeo mk3 2.0tddi) es leju ford oem eļļu 5w30, bet manam dzinējam ir 15k vai gads. Bet mainu uz 10k vai uz sezonas maiņu.
Neviena eļļa nekalpo to laiku kas ir rakstīts gramatās
Domāju ka galvenais ir liet labu eļļu un lai ir atbilstoša specifikācija. piem. tavam LL-04. pēc manas saprašanas tie 5w50 utt cipari ir vikozitate pēc temperatūrām gan āras, gan dzinēja. Kkad sen man par šīm lietām mācija, bet visu nevar atcerēties.
- *Sicram
Nu uzmetu aci burkai, tad sanāk, ka šī ir atbilst tam BMW LL-04Vents S wrote:Tavam pēc gramatas ir bmw LL-04 eļļa. Neatrodu infu cik km paredzēts uz tavu dzinēju. E60 3.0d ar to pašu eļļu 30k vai 2 gadi.*Sicram wrote:Labi, neturi sveci zem pūra un pastāstiVents S wrote:castrolam nav ne vainas. Ja interesē izcelsmes valsts, to var atšifrēt pēc svītru koda. pirmie cipari apzīmē valsti.
p.s. šī brīža dirsas kusteklim (mondeo mk3 2.0tddi) es leju ford oem eļļu 5w30, bet manam dzinējam ir 15k vai gads. Bet mainu uz 10k vai uz sezonas maiņu.
Neviena eļļa nekalpo to laiku kas ir rakstīts gramatās![]()
Domāju ka galvenais ir liet labu eļļu un lai ir atbilstoša specifikācija. piem. tavam LL-04. pēc manas saprašanas tie 5w50 utt cipari ir vikozitate pēc temperatūrām gan āras, gan dzinēja. Kkad sen man par šīm lietām mācija, bet visu nevar atcerēties.
Tad jau viss ir kruta !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- *Sicram
Čau, draugi
Kas jauns ?
Ko darat ?
Skatos, ka 42 dienas topiks nav kustināts !
Tāa, jau no nopirkšanas brīža manam auto nestrādāja parkingi.
Nu lūk, tad es pēc sentēvu metodes tika pārbaudīti, kuri nestrādāt.
Ideja tāda šim, kad ieliek atpakaļgaitā no auto aizmugures sekoja viens garš pīkstiens, uz kā pamata pieņēmu to, ka aizmugurē ir salūzuši sensori.
Atslēga otrajā pozīcijā, ieliekam Raķešu ātrumā, izkāpjam arā un ar austiņu klausamies kuri tikšķ. nu lūk , secināts, ka aizmugurē nestrādā divi sensori, un vieglākie, tb melnajās līstēs !
Tika ebay uzsūtīti divi, laimīgs tos sagaidīju, uzstādīju, un tad gribu pārbaudīt, un seko garais pīksties no priekšas
[censored]..
mī domīgs, nah es nepārbaudīju uzreiz ?? 
nu neko, daram visu kā jau darījām, un tika atrasts nestrādājošais parkings priekšā, uzsītīju un tagad viss pēkšķ utt
Otra sasāpējušā lieta bija salons.. ķip smuki un tā, bet nu tie kilometri ir darījuši savu.
Pakonsultējos ar automix.lv vīriem un sapratu, ka pasākums ceļams.
pirms

pēc

Īsumā.
- Auto beņķiem samainīti audumi vietām
- paraloni, abiem beņķiem, jauni
- stūre pāršūta uz nappu
Sakarā ar to, ka viņi nepiedāvā krāsošanas pakalpojumus tāaad apmeklēju šo vietu : http://careclinic.lv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pēc automix rekomendācijām un tur sekoja tāda lieta kā salona krāsošana.
Bildēs var redzēt, ka pasažiera beņķis izskatās ne tik spīdīgs.. nu lūk to beņķi gandrīz visu pārkrāsoja, špaktelēja, kā arī durvju ručkas sataisīja.
Nu lūk, auto salonam notinu nost vēl kādu simtiņu kilometru.
Pa lielam šo te dariju, lai tad , kad es pārdošu auto auto salons būtu smukā,normālā skatā, kā arī uz jauniem paraloniem ir dahujāa ērtāk sēdēt..
Katrā ziņā, man ir vēl jābrauc uz šo vietu http://careclinic.lv/" onclick="window.open(this.href);return false;, jo nedēļu esot jāpalieto salons, un tad viņi tur ar viņu vēl kaut ko darīs, tip lai tas viss ir ilglaicīgs un tā.
Kas jauns ?
Ko darat ?
Skatos, ka 42 dienas topiks nav kustināts !
Tāa, jau no nopirkšanas brīža manam auto nestrādāja parkingi.
Nu lūk, tad es pēc sentēvu metodes tika pārbaudīti, kuri nestrādāt.
Ideja tāda šim, kad ieliek atpakaļgaitā no auto aizmugures sekoja viens garš pīkstiens, uz kā pamata pieņēmu to, ka aizmugurē ir salūzuši sensori.
Atslēga otrajā pozīcijā, ieliekam Raķešu ātrumā, izkāpjam arā un ar austiņu klausamies kuri tikšķ. nu lūk , secināts, ka aizmugurē nestrādā divi sensori, un vieglākie, tb melnajās līstēs !
Tika ebay uzsūtīti divi, laimīgs tos sagaidīju, uzstādīju, un tad gribu pārbaudīt, un seko garais pīksties no priekšas
[censored]..
nu neko, daram visu kā jau darījām, un tika atrasts nestrādājošais parkings priekšā, uzsītīju un tagad viss pēkšķ utt
Otra sasāpējušā lieta bija salons.. ķip smuki un tā, bet nu tie kilometri ir darījuši savu.
Pakonsultējos ar automix.lv vīriem un sapratu, ka pasākums ceļams.
pirms

pēc

Īsumā.
- Auto beņķiem samainīti audumi vietām
- paraloni, abiem beņķiem, jauni
- stūre pāršūta uz nappu
Sakarā ar to, ka viņi nepiedāvā krāsošanas pakalpojumus tāaad apmeklēju šo vietu : http://careclinic.lv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pēc automix rekomendācijām un tur sekoja tāda lieta kā salona krāsošana.
Bildēs var redzēt, ka pasažiera beņķis izskatās ne tik spīdīgs.. nu lūk to beņķi gandrīz visu pārkrāsoja, špaktelēja, kā arī durvju ručkas sataisīja.
Nu lūk, auto salonam notinu nost vēl kādu simtiņu kilometru.
Pa lielam šo te dariju, lai tad , kad es pārdošu auto auto salons būtu smukā,normālā skatā, kā arī uz jauniem paraloniem ir dahujāa ērtāk sēdēt..
Katrā ziņā, man ir vēl jābrauc uz šo vietu http://careclinic.lv/" onclick="window.open(this.href);return false;, jo nedēļu esot jāpalieto salons, un tad viņi tur ar viņu vēl kaut ko darīs, tip lai tas viss ir ilglaicīgs un tā.
PM vai 29764007
PM vai 29764007