EV NU ?DeeCee wrote:kkā biki garlaicīgi balts ar gaišu hromu izskatāsvajag kkādu odziņu(rūsas trūkums neskaitās
)
Neviens hulis, kurš normāli nespolē, nav smuks, lai cik nesapuvis un sterils tas arī būtu!*Sicram wrote:EV NU ?DeeCee wrote:kkā biki garlaicīgi balts ar gaišu hromu izskatāsvajag kkādu odziņu(rūsas trūkums neskaitās
)
Jūs gribiet, lai Č taisa hapo kupejiņu ? :/
Viss ir zaibis, vienkārši smuks auto
Es laikam vecs palieku
Nekas, gan jau drīz viņš pacels paklāju un sapratīs, ka grib tomēr jaudīgāku e30.Rolex wrote:Nezinu kā tev ar klīrensiem, bet vakar smuki nošļūci pa guļošo Jelgavā pie promenādes.Ch. wrote:Andzhu, diez vai es tajā auto vedīšu kartupeļus.ja ar vārdiem "kartupeļu maiss" apzīmē mazās, tad par cik piekare ir daudz stingrāka, kraujot iekša svaru klīrenss sevišķi neizmainās.
Izpūtējs strīķējās. Bet gribot negribot nāksies pārtaisīt - šodien uz vantenieka stiprinājumi kapitulēja. Šobrīd viss turās uz bagāžas štropēm.Rolex wrote:Nezinu kā tev ar klīrensiem, bet vakar smuki nošļūci pa guļošo Jelgavā pie promenādes.Ch. wrote:Andzhu, diez vai es tajā auto vedīšu kartupeļus.ja ar vārdiem "kartupeļu maiss" apzīmē mazās, tad par cik piekare ir daudz stingrāka, kraujot iekša svaru klīrenss sevišķi neizmainās.
Salīdzināji stikerbombotu, nopuvušu FWD černi ar zolīda paskata bimmeri.Ch. wrote:
+ Prikoļna visu laiku saņemtžestus!
Pat ar mk1 šķiet, nebija tik bieži.
mk1 nebija stockerbombahowitzer wrote:Salīdzināji stikerbombotu, nopuvušu FWD černi ar zolīda paskata bimmeri.Ch. wrote:
Miglas vajag priekšā. Jimmy lūpa domāta lohiem. Mtech1 šādam clean-car jau izleks bezjēdzīgi. Parastā astīte derētu ideāli.Ch. wrote:Nekas, ja kaut kas pietrūkst - ir kur augt.Jimmys lūpa man nepatīk.
Pagaidām plānā jopojām paliek priekšu nolaist bish zemāk, piemetināt divus spīdīgus ņeržas uzgaļus izpūtējam un padomāt par kkādiem maziem akcentiņiem (motorsport disku centriņi un vēl šis tas).
Un VARBŪŪŪT uzstādīt Mtech1 astīti, kas mētajās garažā.
Riktīgi pozitīvs fīlings vizinoties saulainā laikā un skaļi klausoties AC/DC.
Ok lolttd wrote:Miglas vajag priekšā. Jimmy lūpa domāta lohiem. Mtech1 šādam clean-car jau izleks bezjēdzīgi. Parastā astīte derētu ideāli.Ch. wrote:Nekas, ja kaut kas pietrūkst - ir kur augt.Jimmys lūpa man nepatīk.
Pagaidām plānā jopojām paliek priekšu nolaist bish zemāk, piemetināt divus spīdīgus ņeržas uzgaļus izpūtējam un padomāt par kkādiem maziem akcentiņiem (motorsport disku centriņi un vēl šis tas).
Un VARBŪŪŪT uzstādīt Mtech1 astīti, kas mētajās garažā.
Riktīgi pozitīvs fīlings vizinoties saulainā laikā un skaļi klausoties AC/DC.![]()
Un, protams, izpūtēju taisni pieliec...