NemākuMartinss wrote:Uzliec, lai arii mobilajaas ieriicees to video var redzeet, savaadaak neraada.

Personīgi pats gribēju automātu, tapēc manuāli neprasās. Stock bloķis man ir, tas bija "must need" pērkot šo auto.ttd wrote:Bet neprasās manuāli? Un ir informācija par stock bloķiem priekš w124?
To jau lasiju, ka ir. Vnk domāju, kā ar pieejamību, ja nopērk auto, kuram nav.Vāveris wrote:Personīgi pats gribēju automātu, tapēc manuāli neprasās. Stock bloķis man ir, tas bija "must need" pērkot šo auto.ttd wrote:Bet neprasās manuāli? Un ir informācija par stock bloķiem priekš w124?
Ja man nebūtu četras labas riepas 225/35 R18, tad drošvien skatītos uz R17ttd wrote: R18 liekas par traku, jau nedaudz galējībā.
Baigi interesē kā tie diski izskatās uz W124,diemžēl internetā neizdevās atrast, bet man viņi ar likas interesanti.mk2_dīzelis wrote:es par nr.2, patīk tā lielā izliektā plakne
Vsp tu mani iekārdināji, jāpalūrē, vai ir kas labs !Vāveris wrote:
Žēl tik ka tas disku remonta reklāma
Ja tev negribas iet gulēt, tad ieej šeit :Vāveris wrote:Ja man nebūtu četras labas riepas 225/35 R18, tad drošvien skatītos uz R17ttd wrote: R18 liekas par traku, jau nedaudz galējībā.
NēeeeeeValērijs Puma wrote:Paprasi Fetkam, lai uzmet virsū photoshopā, vai arī palūdz attiecīgajā sadaļā, lai kāds cits uzliekVāveris wrote:Baigi interesē kā tie diski izskatās uz W124,diemžēl internetā neizdevās atrast, bet man viņi ar likas interesanti.mk2_dīzelis wrote:es par nr.2, patīk tā lielā izliektā plakne