Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Re: Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Šodien iepirkst šrotā jauns ģenerātors, brīvgaitas vārsts, MAFs un lamda zonde par 25Ls!Fordistiem info Iļģuciema šrots spilves ielā 2a par saprātīgām cenām! Šis tas arī bija no mazdas, golfa u.c. autiņiem!
- Gekons
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Prieks skatīties kā auto top un attīstās.
Kā ar coiloveru būvēšanu sokās?
vai domā ko šādu?Gekons wrote:Prieks skatīties kā auto top un attīstās.
http://www.rx7club.com/race-car-tech-10 ... ab-984014/
vai tad šeit LV tas ir atļauts un TA var iziet ar tādiem? Nav jau tādā dzelzī nekas aprēķināts, tikai acumērs un spriedums "vajadzētu būt ok.."
Šis tas atkal pasūtīts no Psih-arno!Un gaidam mēneša sākumu!!
Bet te bildes no draga!!

Un šis man bija tas lielākais palīgs, kas piestūma no muguras!!!;)

Vēl jau ir atvilkti vadi no radiātora temp. dačika, lai var ieslēgt pa taisno dzesēšanu un iepirkts motorītis bagāžnieka vākam kā centrālā atslēga, jo nav serdenes un patreiz jārausta aiz 'šnores!!
Protams tiek meklēts MSII pa saprātīgām cenām!!
Bet te bildes no draga!!

Un šis man bija tas lielākais palīgs, kas piestūma no muguras!!!;)

Vēl jau ir atvilkti vadi no radiātora temp. dačika, lai var ieslēgt pa taisno dzesēšanu un iepirkts motorītis bagāžnieka vākam kā centrālā atslēga, jo nav serdenes un patreiz jārausta aiz 'šnores!!
Protams tiek meklēts MSII pa saprātīgām cenām!!
Gan jau, ka būs vēl smukāks uz nākamo pavasari!Patreiz daudz darba un priekš fiestas maz brīva laika palicis!!elksnis wrote:smuks maita... MS1 neinteresē?
Vajadzīgs "MS" lai saregul\etu, jo bez regulēšanas ar patreizējo standarta vadības bloku ir pa īsu un lej ciet!!!
Nopērkot šo fiestiņu bija daudz trūkumu un tai skaitā bagāžnieka vāka atslēgas trūkums!Tā vietā atradās trosīte, kas bija jārausta no iekšpuses un ļoti neparocīgi!Tad tas viss tika uztaisīts raujams no ārpuses, bet līdz ar to bagāžnieks un salons bija pieejams visiem!
Tad nu nolēmu uztaisīt, ko glaunāku, kā japāņu autiņiem un iepirku vienu mazu motorīti, no kaimiņa paņemta signalizācijas poga un kabatiņa drošinātājam:

Protams pie sevis garāžā sazīmēju vadus un ķēros klāt!
Gala rezultāts super un video ieliks wcoast un paldies viņam par nelielu palīdzību!
Tad nu nolēmu uztaisīt, ko glaunāku, kā japāņu autiņiem un iepirku vienu mazu motorīti, no kaimiņa paņemta signalizācijas poga un kabatiņa drošinātājam:

Protams pie sevis garāžā sazīmēju vadus un ķēros klāt!
Gala rezultāts super un video ieliks wcoast un paldies viņam par nelielu palīdzību!
Nu, ko iepirkts jauns sparrats un jācer, ka brīvgaitas problēma būs atrisināta nomainot to!Jo aizdomas ir uz HOll devēju,ka nespēj nolasīt pārrāvumu līdz ar to aizdedze nepareiza un kavējas, esošais sparrats itkā tika dots uz atvieglināšanu un varbūt,ka nofrēzēts, kas nevajadzīgs! Šodien līdz vakaram jau būs zināms vai tas ko līdzēs, ja nē tad pirmdien uz diagnostiku!
Tad nu sparrats tika veiksmīgi nomainīt! Patreiz nav daudz brīva laika bijis, bet nu šis tas pieskrienot ir izgriezts un uzlikts.
Šeit ir šis tas no mana elektriskā bagāžnieka :

un te spārniem novērstais trūkums!
Labais spārns ar pagrieziena rādītāju

un nkreisais, kam tapa, jo pie pirkšanas nebija pievērsts uzmanības un savas muļķības pēc tagad bija jāpagriež nedaudz!

Šeit ir šis tas no mana elektriskā bagāžnieka :

un te spārniem novērstais trūkums!
Labais spārns ar pagrieziena rādītāju

un nkreisais, kam tapa, jo pie pirkšanas nebija pievērsts uzmanības un savas muļķības pēc tagad bija jāpagriež nedaudz!

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
a tu negribēji darīt tieši pretējo lietu ar tiem pagrieiziniem ?? 
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Foxijs
- Has thanked: 0
mošk viņš arii aiztaisiija ciet tikai bildes nepareizā secībā
interesanta color scheme
interesanta color scheme
Nu XR2 tur nāk pagriezienu un ntad nu nolēmu lai jau paliek! Un vēl metināties negribējās!!
Protams ir arī atnākuši amji "FK" ar sēdinātām atsperēm 75/50 , bet aizmugurējie ir savādāki un tagad ar psih-arno tiek risināta šī problēma, kāpēc ir atsūtīti citi ne tie! skatījos, ka šie arī jaunākām fiestām tādi nenāk!Bet domāju ka psih-arno visu nokārtos.
P.s. Tiku nejauši arī pie ziemenēm, ja nu izdomāšu pa ziemu tehnisko iet!!
Protams ir arī atnākuši amji "FK" ar sēdinātām atsperēm 75/50 , bet aizmugurējie ir savādāki un tagad ar psih-arno tiek risināta šī problēma, kāpēc ir atsūtīti citi ne tie! skatījos, ka šie arī jaunākām fiestām tādi nenāk!Bet domāju ka psih-arno visu nokārtos.
P.s. Tiku nejauši arī pie ziemenēm, ja nu izdomāšu pa ziemu tehnisko iet!!
Last edited by bucis on 09 Nov 2012, 08:56, edited 2 times in total.
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Tad nu šodien pēc valstsvētkiem nedaudz brīvāks nolemu fiestiāņai pielikt nedaudz roku un nomainīt jauniepirktos amjus un pagaidām tikai priekšu,jo pakaļējie vēl sūtās.Ja nemaldos sēdinājums 75/50:

Nu lūk ir vecais un jaunais amis:

kā arī vecā un jaunā atspere:

šeit jau saskrūvēts:

Nu un sēdinājums kopskatā!Respektīvi esmu dabujis to, ko biju ieplānojis un vēlējos un kā jau tas bija redzams iepriekš uz flekšķūninga
!

Nu lūk ir vecais un jaunais amis:

kā arī vecā un jaunā atspere:

šeit jau saskrūvēts:

Nu un sēdinājums kopskatā!Respektīvi esmu dabujis to, ko biju ieplānojis un vēlējos un kā jau tas bija redzams iepriekš uz flekšķūninga

jep tikai nogruntēta, bet kapotam vēl piešauta nedaudz laka klāt gruntij! Ir doma, ka viņa būs pelēki matēta ar pērli, ko no tuvuma varēs tikai redzēt!Bet man iepatikās šis salikums!
Starpcitu riepiņas ir 155/65 R14 ar kleitiņu!!!
Starpcitu riepiņas ir 155/65 R14 ar kleitiņu!!!
Čau!!!Par to ms1 !Tev viņš vēl ir? Ja jā tad ko tu uz viņa varēji saregulēt pa lielam un vai viņš maz kaut ko deva, jo man ir doma par lielākām sprauslām un patreiz ir tā, ka maisījumu nevaru saregulēt un brīvgaitā rūc kā šosejas sprinta auto!!!Cik atceros tu pa viņu gribi 70Ls itkā jau ok, bet tev fiška arī ir kuru var pievienot, lai nav specjāli jāmaklē, bet varbūt tev jau ir gatava pravotka uz 4 cilndrīgo! Paldieselksnis wrote:smuks maita... MS1 neinteresē?
Nu ir garāža, bet laukā vēl - lieli!!Un bez tā visa ir maz brīva laika, bet jau kuru katru brīdi atkal šis tas tiks darīts un pa lielam jau notiek tik lēnām!!
Jautājums ir tāds vai kāds var palīdzēt atrast man priekš fiestiņas aizmugurējam tiltam suporta bremžu komplektu - tas ir diskus, kas liekas uz gultņu ass un ir suporti ar kronsšteiniem!!
Paldies
Jautājums ir tāds vai kāds var palīdzēt atrast man priekš fiestiņas aizmugurējam tiltam suporta bremžu komplektu - tas ir diskus, kas liekas uz gultņu ass un ir suporti ar kronsšteiniem!!
Paldies