Sen nav sanācis ielikt nekādu info par darbiem kas padarīti.
Kādu laiku braukāju šādā paskatā, jo sakarā ar lielo slodzi LMA un visiem darbiem nebija laiks pieķerties, bet pamazām viss iet uz priekšu.
Kādu laiciņu pacīnijos ar plauktiem kamēr krāsu nodabūju nost kas bija vairāks slāņos. Ja kas smēru ar ko noņem ir krāsu noņēmējs Larofēns

Te krāsa noņemta un var ķerties pie slīpēšanas un pulēšanas. Tagad visi diski jau ir saslīpēti palicis uzpulēt. Vidi drīz tiks sastrūkloti un krāsoti.
Tad bija nedaudz problēmas ar aprūsējušām damkrata vietām tās vajadzeja pārmetināts tas tika veiksmīgi izdarīts.
Izzāģēju, iekšā cik bija iespēja apstrādāju un visu sagruntēju.
No rokas uztaisīju formas ko metināt vietā.
Šeit jau apstrādātie priecīgie sliekšņi.
Tad pieķeros salikt vienādus lukturs, pie reizes sapucēju un nedaudz iedzeltināju. Pagaidām būs tā bet tad kad uzliks diskus skatīsimies tālāk kā viņi kontrastēs savā starpā iespējams ka ņemšu nost.
Procesā tika notonēts tas kas nav vajadzīgs.

Izmazgāti sapucēti salikti stikliņi

Lukturis kopskatā, bildēs izskatās daudz sliktāk, dzīvē dzidri un smuki.
Saliku lukturus atpakļ saregulēju iebildēju kā izskatās

Pieķēros beidzot risināt problēmu un lietu kuru es jau vēroju visos topikos un uz ielas nekur citur neskatos kā tieši uz haubes un brilles saderību savā starpā..
Uzstādiju OEM facelift brilli un saregulēju uz ātro kā varētu izskatīties, beigās esmu ļoti apmierināts ar rezultātu jo esmu ieguvis to līniju tieši kā vēlējos, šķirba ir takā tai jābuit un skatoties no sāna haube nepārkaras pār brilli :super:
Bildēs grūtāk saprast jo ēna tumša haube un gaiša brille, haube ar sagatavota krāsošānai palikušas nianses.
Ja viss ritēs kā nākas tad nākošnedēļ redzēsim šo auto beidzot sakrāsotu..

Un normālās bildēs.