lm e36 325

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Archuks
BMW
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: lm e36 325

Post by Archuks »

freimo wrote:
howitzer wrote:Gay jautājums, bet man vienalga gribas zināt - ar to M50B25 pa sausu arī var izpildīties, ja neskaita saulīšu griešanu? Bez uzbraucieniem, vienkārši ziņkāres apmierināšanai. ;) Iekš ētrīsdesmit ir naisīgi, bet kā ar žurkas bundžu? :roll:
Nu nav tā, ka baigi var izpildīties... Pa sausu ar 225/45R17 un bez bloķa ir diezgan pagrūti... Protams salikt šķērsām var - bet tā "sānslīde" ir salīdzinoši īsa un nesmuka :D
Mazos apļos ir ok - smuki uzkūp un sānslīdi noturēt var, bet ja k-kas garāks un lēzenāks tad :dirsa:
Ar 1mo robu protams nekur nespolēsies, ar 2'o pietrūkst, par 3'o aizmirsti (ja ātrums nav ap 100).
Pa slapju - cita pasaule.
Tas tā - mans viedoklis / sajūtas un novērojumi - iz 4gadu braukšanas ar standarta E36 M50B25.

Te arī k-kāds 2008 gada video no BKSB stadiona: http://ej.uz/2008
Gan pēc pieredzes, gan arī redzkur pēc video var redzēt, ka ar R15 var slīpēt. Protams, ir grūtāk un nevar līkumā vidū atmesties un cerēt, ka nospiežot gāzi atkal aizies šķērsām, bet nu prieku gūt var :)
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
lm
ID 55

Post by lm »

howitzer wrote:Gay jautājums, bet man vienalga gribas zināt - ar to M50B25 pa sausu arī var izpildīties, ja neskaita saulīšu griešanu? Bez uzbraucieniem, vienkārši ziņkāres apmierināšanai. ;) Iekš ētrīsdesmit ir naisīgi, bet kā ar žurkas bundžu? :roll:
Ar labiem 15niekiem arī pa sausu slīd pietiekami labi. Ja vēl virsū sūdīgas riepas, tad pavisam skaisti :shura: Par 17niekiem kā freimo minēja - nezinu, jo nav vēl bijuši virsū uz šī konkrētā eksemplāra, bet gan jau būs kā freimo saka, kad uzlikšu BBS style 5. Tieši tad arī būs jāsāk ap motoru čubināties. Var palasīt lietotāja Wcoast topiku par motora izdarībām - nu tagad viņam ar 16niekiem pa sausu slīd bez jebkādām problēmām, gan pirmajā, gan otrajā. Par trešo precīzi nepateikšu. Pats esmu braucis un iet tiešām :shock: :cool:
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Wcoast

Post by Wcoast »

lm wrote:
Ar labiem 15niekiem arī pa sausu slīd pietiekami labi. Ja vēl virsū sūdīgas riepas, tad pavisam skaisti :shura: Par 17niekiem kā freimo minēja - nezinu, jo nav vēl bijuši virsū uz šī konkrētā eksemplāra, bet gan jau būs kā freimo saka, kad uzlikšu BBS style 5. Tieši tad arī būs jāsāk ap motoru čubināties. Var palasīt lietotāja Wcoast topiku par motora izdarībām - nu tagad viņam ar 16niekiem pa sausu slīd bez jebkādām problēmām, gan pirmajā, gan otrajā. Par trešo precīzi nepateikšu. Pats esmu braucis un iet tiešām :shock: :cool:
Ar tresho var tikai pasveicinat sajugu un tas ari viss :reeka:
Ja vienigi pa lietu ar sudigam riepam un pa jaunu tikko nolijushu asvaltu. :roll:
Melnais

Post by Melnais »

[censored], te tik ir topiks! :urb: 2 saka, ka tā 325 žurka nocacīti daudz prieka vad dot, bet viens saka, ka esot skaisti! :shura: Nu kā tad ir, varat izlemt? :reeka:
Bobcat

Post by Bobcat »

Melnais wrote:[censored], te tik ir topiks! :urb: 2 saka, ka tā 325 žurka nocacīti daudz prieka vad dot, bet viens saka, ka esot skaisti! :shura: Nu kā tad ir, varat izlemt? :reeka:
Tu tekstu uztvert neproti? Man liekas, ka visi 3 saka, ka ir ok :cool:
------------
Mani kadri
------------
Fretka

Post by Fretka »

Man liekas, ka tas vienkārši ir Melnais :aiwa:
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

Melnais wrote:[censored], te tik ir topiks! :urb: 2 saka, ka tā 325 žurka nocacīti daudz prieka vad dot, bet viens saka, ka esot skaisti! :shura: Nu kā tad ir, varat izlemt? :reeka:
jebkursh no tiem variantiem ir labaak kaa sab.transp. :mhm:
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
Post Reply