Rekorda e36
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Rekorda e36
Vienkāršāk nav nolaist aizmugurējos beņķus un caur bagažnieku tos griestus ņemt ārā vai likt iekšā? 

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- Rekords
Ideja jau laba, pats arī to iedomājos, bet nolaižot beņķus, sāni tāpat paliek un caurums ir krietni par šauru, lai dabūtu griestus ārā. atverot abas durvis sanāk +/- normāli dabūt ārā. ārā ņēmu pa tumsu, pieļauju iespēju ka gaismā likt atpakaļ būs vieglāk..mbertulis wrote:Vienkāršāk nav nolaist aizmugurējos beņķus un caur bagažnieku tos griestus ņemt ārā vai likt iekšā?

Es te neesmu
- Rekords
ar kādu melno pūst?Foxijs wrote:stoiku apšuvumus droši var pūst, pats savam nopūtu, izskataas nice.. a pa durvīm tie griesti normāli izlīda? nesanāsa apskādēt vai kkā tā? arī ir doma kko ar griestiem dariit, vairāk gan sliecos uz melnajiem,...
melnu matētu vai melnu spīdīgu?
Itkā jau nevajadzētu parādīties lielām atšķirībām.. Bet labāk noskaidrot šo..

Es te neesmu
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Vai tu virsmu kaut kā speciāli sagatavoji pirms krāsoji? Kkāda grunts, vai kas cits tur liekas virsū?Foxijs wrote:neatceros, bet šķiet ka matētu pūtu

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Foxijs
nu itkā nee, galvenais lai nav ar putekļiem tās detaļas un lai nav sapūkojušās. vnk močī virsū krāsu
- Rekords
Tā beidzot tika iepirkti pagriezieni

10ls- jauni, DEPO.
Tagad tikai jāizdomā kā tos nomainīt

10ls- jauni, DEPO.
Tagad tikai jāizdomā kā tos nomainīt

Es te neesmu
- Rekords
bija doma, bet izšķīros par baltiem, lai svaigāks paskats..Agniz wrote:vajadzēja smoked

Es te neesmu
- Rekords
To arī vairāk vai mazāk gribēju zināt..Ch. wrote:parauj ārā lampas, atskrūvējot kkādas 6, ja pareizi atceros, skrūves, tad arī pavaroti viegli nāks ārā.!

Paldies

Es te neesmu
- spogulis86
kur pirki?Rekords wrote:Tā beidzot tika iepirkti pagriezieni
10ls- jauni, DEPO.
Tagad tikai jāizdomā kā tos nomainīt![]()

Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /

- Rekords
performanceparts.lvspogulis86 wrote:kur pirki?Rekords wrote:Tā beidzot tika iepirkti pagriezieni
10ls- jauni, DEPO.
Tagad tikai jāizdomā kā tos nomainīt![]()
tur diskriminācija- kompotiem un sedaniem 9ls

Es te neesmu
Lampas nav jāskrūvē ārā, lai nomainītu pagriezienus. Kad atver motora pārsegu pietiek ar garu skrūvgriezi atliekt pagrieziena fiksācijas ''ķepu'' no augšas un to var viegli izņemt. pa'googlē - varbūt izdosies atrast ar visām bildēm pamācību.Rekords wrote:To arī vairāk vai mazāk gribēju zināt..Ch. wrote:parauj ārā lampas, atskrūvējot kkādas 6, ja pareizi atceros, skrūves, tad arī pavaroti viegli nāks ārā.!![]()
Paldies![]()

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- Rekords
kko atradu..

pašreiz velku manuāliDirections to remove it should be in the BMW manuel... you know that thing that comes with the car in the glove compartment, give it a good blow and get the dust off... =oP
But seriously, just open the hood, and you're going to need a screwdriver to get down there, but there should be one latch... just get that unhooked, and the corner lens should pop right out... if not, give it a good tug...

Es te neesmu
- Rekords
Sameklēju ar. Varbūt vēl kādam noderēs.

Tikai man māc šaubas ja tā plastmasa nenāk kopā ar pagriezienu ka tad man viņa ir nolauzta.

Tikai man māc šaubas ja tā plastmasa nenāk kopā ar pagriezienu ka tad man viņa ir nolauzta.
Es te neesmu
- Rekords
Lai samazinātu lūzšanas risku aizdzīšu uz siltu garāžu, kur nebūs tie trakie mīnusi.BLINGZ wrote:Turēšu īkšķus, lai liekot iekšā pagriezieniem nenolūztu tās plastmasas atdures.![]()
![]()
Pats nolauzu un pēctam muķīju kkādas skrūves tajā vietā.![]()
Tikko arī notīriju griestus no vecā auduma un tā sastāvdaļām, kuras turēja vēl līme.
Nākošnedēļ sameklēšu audumu un līmi, lai varu sataisīt, bildes no procesa ar aprakstu arī būs, ja vispār kādam interesēs.

Es te neesmu