AT15 Audi 80
- Puperdupers
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: AT15 Audi 80
nu manuprāt ļoti labi tempi un nav kur patreiz steigties, jo sniega kādu laiku tāpat vēl nebūs!! Bet lai vai kā prieks par padarīto darbu! Bet šaubos vai balt
ā grunts šai krāsai būs tā īstā, jo sarkanu uz baltau daudz vajadzēs, te drīzāk vajadzēja pelēku tumšāku, bet tas viss ir labojams!! Pēc baltās grunts izslīpēšanas uzklāj pelēko, kā papildus un taisī kā slapju uz slapju!!
ā grunts šai krāsai būs tā īstā, jo sarkanu uz baltau daudz vajadzēs, te drīzāk vajadzēja pelēku tumšāku, bet tas viss ir labojams!! Pēc baltās grunts izslīpēšanas uzklāj pelēko, kā papildus un taisī kā slapju uz slapju!!
Kurš teica ka būs sarkans?
Bet vispār tā ir pelēkā grunts, un sliktākais, ka ar krāsošanu vēl viss nebeidzas
Vēl daudz dažādu sīkumu ir jāsamaina, jāsaliek un pats lielākais "sīkums", jāsaregulē megasquirts + jāsadomā kārtīgi kur un kā kūleri likt. Tā ka domāju, ka sniegs būs ātrāk kā vajadzētu 

- omulis
- Moderators
Jeesss, būs cita krāsa 
Kas Tev ar diskiem bija? Ir kkas plats?

Kas Tev ar diskiem bija? Ir kkas plats?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Ar diskiem nezinu ko īsti tagad iesākt, bet vēl jau līdz pavasarim ir laiks
Iepriekšējie laikam vairs īsti nederēs, bet nu vēl skatīsies. Iepriekš, kad bija doma, ka paliks oranžs, gribējās baltus piecu staru diskus, piemēram azevus. Tagad vairs nezinu, jānokraso masinu un tad jaskatas.
Vispār jau gribētos Ronal, mazini gan, vareja būt lielāki. Bet manuprāt, reti kuri diski tik labi izskatās uz b2.

Vispār jau gribētos Ronal, mazini gan, vareja būt lielāki. Bet manuprāt, reti kuri diski tik labi izskatās uz b2.

- semigallss
- Spam addicted
jāpārbauda, bet šķiet ka šādiem ronaliem darbā vajadzeja būt. nezinu gan cik plati viņi bija...
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- omulis
- Moderators
Sakrāsos un fotoshopā pamainīsim Tev diskus 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
Palienētie diski izskatās ļoti labi! Azev A? Baltā krāsā labi piestāvētu jebkurai virsbūves krāsai. (Tikai viedoklis)
Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
Varētu padomāt, ka tās krāsas TIK ĻOTI atšķirāsRL. wrote:Jūtu ka Ipanemai liktenis būs kā Marrakesham :/