Jap, materiāli vienādiomulis wrote:
Man aizmugurejā uzlika sastāv no četrām daļām + sastāv no dažadiem materiāliem, kas vēl visu sarežģīJā, tā kas RS
Šovakar Bortas tika pie orģinālajiem WV kalpakiem, ko uzbakstīt uz ziemas diskiem
Jap, materiāli vienādiomulis wrote:
Man aizmugurejā uzlika sastāv no četrām daļām + sastāv no dažadiem materiāliem, kas vēl visu sarežģīJā, tā kas RS
Nu lūk Tad jau var mēģināt pagarināt. Tipa no divām viena.Juzix wrote:Jap, materiāli vienādiomulis wrote:
Šovakar Bortas tika pie orģinālajiem WV kalpakiem, ko uzbakstīt uz ziemas diskiem
Japdzejnieks wrote: tie ko Tev iemetu linkā???
Nav tās lūpas tāds retums un nemaksā tādu kosmosu, lai aizrautos ar ļipināšanuomulis wrote: Nu lūk Tad jau var mēģināt pagarināt. Tipa no divām viena.
Tad beidzot vērtējums no manas puses par lēcām, h1 lampām un hrenoniem.jaaniss wrote:Kādi komentāri par ceļa apgaismojumu?
Nepatīk tas pedobļūū tonis. Turklāt, cik tantes runā, tad arī viņš sliktāk izgaismo ceļu.dzejnieks wrote:4300malacītis, ka neņēmi zilos
Pirmrārt nav Juzix pieminētais tonis..Melnais wrote:kas tieši 4300k būs labāk, nekā (piem) 8000k? Vai arī kā tu to domā? Dzejniek?
Melnais wrote:kas tieši 4300k būs labāk, nekā (piem) 8000k? Vai arī kā tu to domā? Dzejniek?
Manai borai ir 5000k, e30 bija 6000k - varu droši teikt, ka 5000k ir jūtami patīkamāks - labāk izgaismo ceļa virsmu. Vairāk K labāk izgaismo marķējumu, ceļazīmes utt, bet sliktāk izgaismo pašu ceļa virsmu.omulis wrote:Visss baltakais nebija 5000?
Neesmu braucis ar 4300K (jāprasa juzikam kā ir), bet 5k labāk par 6komulis wrote:Nu jā bemkai Tev viņš cik attceros bija zilgans nedaudz.
Bet nu tad ir tā ka 5000 ir viss baltākais, vai ne?
Android wrote: Vairāk K labāk izgaismo marķējumu, ceļazīmes utt, bet sliktāk izgaismo pašu ceļa virsmu.