pavaara Ford KA
Re: pavaara Ford KA
taaks sen nekas nav iedrukaats.. ar fordu ir taa ka bremzes savestas kaartiibaa... sapuleets gaidot vasaru. konkreeti izpid...siits salooonz, stures pastuuzis briinumainaa kaartaa pats no sevis ir aizgaajis un straadaa briinumaini
ha haa.. un vel pilna baaka
ir ideja paraaadijusies noliimeet auto kvalitatiivaak un veel interesantaak

End Credits
nesen fordam upgrade.
IZIETA karteja TA. sataisiita tb nomainita stures reika, ellja, bremzeem shis tas, ziemas riepas irpirktas un uzmonteetas.. panjemu tadas pashas ka pirms diviem gadiem GT RADIAL M+S jaunas..kalpoja labi un uz celja ziema karpas labi
joprojām negribu citu auto
vēl nav arī sapujis tik ļoti
priekš sevis piepildits bagazhnieks ar mazu subīti
rit iespējams dabušu jaunu tukshgaitas regultoru, pirms menesi nojudzas,, pieradu turet gazes ped.
bet apnika..
ripo labi
Nobraucis esmu 25k km pa 2gadiem priekš pilsētas režīmiem daudz manuprāt
jaunākas bildes:

IZIETA karteja TA. sataisiita tb nomainita stures reika, ellja, bremzeem shis tas, ziemas riepas irpirktas un uzmonteetas.. panjemu tadas pashas ka pirms diviem gadiem GT RADIAL M+S jaunas..kalpoja labi un uz celja ziema karpas labi
joprojām negribu citu auto
priekš sevis piepildits bagazhnieks ar mazu subīti
rit iespējams dabušu jaunu tukshgaitas regultoru, pirms menesi nojudzas,, pieradu turet gazes ped.
ripo labi
Nobraucis esmu 25k km pa 2gadiem priekš pilsētas režīmiem daudz manuprāt
jaunākas bildes:

End Credits
- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Tu vēlies redzēt vai Latvijas raibaļa nav par Latvijas brūnaļu pārvērtusies? 
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pa brivdienam kko uzknipseeshu, bija sliekshja kapuremonts jataisa un beidzot ruslans likvidets lai vizuali govs labak izskatas.tagad braucu no vpils nakoshajam saimniekam jabut no vpils te govis cienja..visi smaida pasham ar smaids sejaa.karlis wrote:Iemet kādu bildīti, vai ir kaut kas mainījies vizuāli?
End Credits
vaii vaii vaiii
shodien ielikts focusam pakaljaa kuram bija aakjis... gala rezultāts ragjiks beigts, balka jastiepj, buferim vidus jamaina
stulbi sanāca pensis nolika pa torkjiem kamer skatijos pa labi pa kreisi un jau uzsaku manevru.. iztikam bez cp jo focusam nekādu bojājumu p.s. fordu nojaucu ,nakamnedelj detaljas un sestdien jasaliek

End Credits
- semigallss
- Spam addicted
- Been thanked: 0
Velreiz pierādās, ka pa ziemu savām mašīnām būs jāliek āķis 
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
Šorīt ar kaimiņu gandrīz divas reizes sasveicinājos.
Pirmo reizi, kad gāju garām viņa auto, otro reizi, kad pie krustojuma mana mašīna neglābjami un bez emōcijām tuvojās viņa mašīnai.
Beigu beigās šķiet, ka dažu mm pirms viņa auto manējais tomēr apstājās pilnībā. Bremžu pedāli šķiet izsppiedu cauri grīdai un rocenes troses pagarināju 2 reizes.
Pagājušo ziemu man waldmenz šādi iestūrēja pasāta āķī.
Tā ka uzmanieties no noslidinātiem krustojumiem.
Pirmo reizi, kad gāju garām viņa auto, otro reizi, kad pie krustojuma mana mašīna neglābjami un bez emōcijām tuvojās viņa mašīnai.
Beigu beigās šķiet, ka dažu mm pirms viņa auto manējais tomēr apstājās pilnībā. Bremžu pedāli šķiet izsppiedu cauri grīdai un rocenes troses pagarināju 2 reizes.
Pagājušo ziemu man waldmenz šādi iestūrēja pasāta āķī.
Tā ka uzmanieties no noslidinātiem krustojumiem.
J.K.jr.bad.

- Micuks
- Been thanked: 0
Manas sievas kolēģei tu viņu notirgoji
Bija problēmas ar durvju aizslēgšanu un vēl tur kaut kādas figņas, bet pagaidām esot apmierināta........