Drifta sezona 2009
- drifterzzz
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Drifta sezona 2009
varej but labak
Last edited by drifterzzz on 14 Jun 2009, 01:17, edited 1 time in total.
e36 DRIFT car!
RPM Racing Team
RPM Racing Team
- drifterzzz
[quote="drifterzzz"]komentetaajs galigi garaam taa pat kaa laika apstaakli
gvidis 

e36 DRIFT car!
RPM Racing Team
RPM Racing Team
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Pareizi esi sapratisRiCh wrote:Cik sapratu tas 4.jūlija Lietuvas posms pārcelts uz Latviju SABI.DeeCee wrote:Lietuvaa cik sapratu viss ir atceltsKaross wrote:kur vispar notiek nakosais posms? zinu, ka Lietuva 4.julija, bet konkretak?

Tiešāmdrifterzzz wrote: gvidis

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
Gvidis brauc labi. Ar to tehniku un iespējām, kādas ir dotas un kādas tiek paņemtas ne tik godīgos/ētiskos veidos, nu nevar nebūt top3! Pelnījis varbūt nebija to uzvaru, bet brauc labi. Vispār nesaprptu, vai Gvido pastāv tāda lieta, kā sportiskā pašcieņa, ja treniņos atļaujas nobraukt 2x vairāk, kā citi un kā ir atļauts. 5dien arī visiem vnk priekšā piebrauc, lai arī citi ir samaksājuši naudu un gaida rindā savu kārtu. Un komentētāja izteicieni un vēl tā hgk slavināšana ir vnk smieklīgi nožēlojama. Saprotams, ka hgk rīko utt, bet nu nevajag jau to visu tik uzspīlēti... Tā vnk ir komēdija.
Žēl, ka Jānim nebija iespēja braukt ar savu auto, žēl, ka nepaveicās ar laikapstākļiem savos kv. braucienos...
Žēl, ka Jānim nebija iespēja braukt ar savu auto, žēl, ka nepaveicās ar laikapstākļiem savos kv. braucienos...
Bildes! 

VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
Par tiem sacensibu treninjiem tas bija vaaks: stavam BRT teltī, visiem pateikts: divi treninja aplji un viss!!! Gvido ir nobraucis jau divus, bet redzam ka velk kasku un gatavojas braukt vel, Erglis uzjautā Gvido: KLau cik treninji bija visiem, divi? Gvido: Jā! Erglis: A ko tu tagad taisies darīt? Gvido: Uzvelk kasku un aizbrauc trenēties. Konkreti es redzeju tris treninja apljus, bet tauta runaa ka bija chetri! Gvido: izskataas ka pashcienja nav un patiik ka dalibnieku parkaa valda shadas emocijas pret vinju! Cerams ka HGK miegs pa nakti ir labs!Rihy wrote:Gvidis brauc labi. Ar to tehniku un iespējām, kādas ir dotas un kādas tiek paņemtas ne tik godīgos/ētiskos veidos, nu nevar nebūt top3! Pelnījis varbūt nebija to uzvaru, bet brauc labi. Vispār nesaprptu, vai Gvido pastāv tāda lieta, kā sportiskā pašcieņa, ja treniņos atļaujas nobraukt 2x vairāk, kā citi un kā ir atļauts. 5dien arī visiem vnk priekšā piebrauc, lai arī citi ir samaksājuši naudu un gaida rindā savu kārtu. Un komentētāja izteicieni un vēl tā hgk slavināšana ir vnk smieklīgi nožēlojama. Saprotams, ka hgk rīko utt, bet nu nevajag jau to visu tik uzspīlēti... Tā vnk ir komēdija.

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
dažos braucienos izskatījās, ka tiesneši jau ir izvēlējušies savu favorītu un, lai arī otrs tandēmaā nobrauc labāk, tiesneši mliek pārbraukt cerībā, ka viņam kaut kas nesanāks...
tā vismaz izskatījās braucienā kur 2GGsx brauca pret to e30. e30 vārds, ja nemaldos, bija Ivo un komentētājs arī bija pilnīgi viņa pusē ar frāzēm:"Ivo ir labāks, bet izskatās, ka Edijs (2GGsx) arī prot braukt "
btw tajos braucienos nissans nobrauca daudz skatāmāk un pārliecinošāk
tā vismaz izskatījās braucienā kur 2GGsx brauca pret to e30. e30 vārds, ja nemaldos, bija Ivo un komentētājs arī bija pilnīgi viņa pusē ar frāzēm:"Ivo ir labāks, bet izskatās, ka Edijs (2GGsx) arī prot braukt "

btw tajos braucienos nissans nobrauca daudz skatāmāk un pārliecinošāk
ja 5 cilvēki stāvot barā redz, ka viens braucējs kaut ko raustās, bet otrs braucējs pārliecinoši izbrauc līkumu pie tam daudz labākā leņķi un tad tiesneši nevar noteikt labāko, tad tā arī sāk likties
neteicu, ka man taisnība, bet saku kā no malas izskatījās
neteicu, ka man taisnība, bet saku kā no malas izskatījās
piektdienas trenninjos prasiijaas liidzi plakaatzs "vai tu p...beidzot malaa" 
a LAF neko par to nevar dariit ?

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Realjna nē!DeeCee wrote:piektdienas trenninjos prasiijaas liidzi plakaatzs "vai tu p...beidzot malaa"
Par 6dienu: gribējām sniegt protestu, bet tolka nekāda, jo reāli iesniegtu protestu, mēs uzvarētu un GVido uzliktu vienīgais naudas sodu un shis naudas sods pēc tam nonāk orgiem, līdz ar to vinjam!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Man vēl besija tas chalis ovala kas radija tos dzelteno un zaljo karogu, dzeki var teikt vienadi nobrauc nu vareja redzet kada bij trajektoriju vinsh vienam parada dzelteno otram zaljo psc.... Buutu forshi dzirdeet kaadu gvido atbildi par shiem jaut :DD
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Nūuu ja Gvidiņš ( komentētājs :shura ) ievērotu elementāras pieklājības normas, tb ar tām rindām utt utt tad viss būtu čotka ! Jo braukt, jau viņš prot...
Un par tiesnešiem, cik paklausijos teltī, pirms tandēmiem, tad tiesneši teica, ka aizmugurē braucošais VAR ieturēt distanci + leņķi mazāku kā priekšējais !
Bet, bet, bet ... Domāju, ka Kristena var pastāstīt vairāk, jo ja pareizi saprotu, tad Volviz bij par tiesnesi, un tad varētu ierakstīt galvanos tiesāšanas punktus un atspektus ..
un tā varētu darīt pirms / katrām sacensībām, lai skatītāji, kas domāju, daudz lasa forumu, būtu informēti par galv. noteikumiem ..
Un par tiesnešiem, cik paklausijos teltī, pirms tandēmiem, tad tiesneši teica, ka aizmugurē braucošais VAR ieturēt distanci + leņķi mazāku kā priekšējais !
Bet, bet, bet ... Domāju, ka Kristena var pastāstīt vairāk, jo ja pareizi saprotu, tad Volviz bij par tiesnesi, un tad varētu ierakstīt galvanos tiesāšanas punktus un atspektus ..

un tā varētu darīt pirms / katrām sacensībām, lai skatītāji, kas domāju, daudz lasa forumu, būtu informēti par galv. noteikumiem ..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Vai motoram kirdikt, zin tikai pati emka
to neviens nezin 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
nepiekrītu..tiesnešiem vienmēr ir taisnība..izteikti drausmīga kļūdu nebija..un vispār tiesnešiem ir arī pilnīgi cits skatu punkts, nekā skatītājiem un dalībniekiem..un vēl cik sapratu..daļa tiesnešu(vai arī visi) bija tie, kas bija tajos drifta tiesnešu kursos#MR wrote:komenētājs sūds, tiesneši akli, mašīnas smukas.. iespaids- so so :neka:Wu-Ryder wrote:333
Komentētājs SūdsGonka nepatika

Un kā jau mārcis teica..vairāk Kristena pastāstīs

bet..nu..kas tad tur bija tāds

pašam personīgi nepatika: laikapstākļi un tie 2 loši, ka pēc tandēmu brauciena, ar karodziņu, rādīja uzvarētāju

pārāk ilgi daudzreiz neteica rez

smieklīgi likās tas čalis, kas rādīja tos karodziņus(dzelteno, zaļo) tandēmu laikā..kkur dzirdēju, ka tandēmu laikā tie nav jārāda

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Jā, ir Gvido un visi pārējie braucēji, tas nu ir skaidrs
Par cik Gvido šeit nerādās, tad atļāvos izteikties powerā par visu šo http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... #last_post" onclick="window.open(this.href);return false;
Par melno nekas vēl nav zināms, motors ir pusizjaukts, kad ko zināšu, ierakstīšu attiecīgajā topikā
Vakar man neveicās - jā
Bet tāpat prieks par dalību, prieks ka ir tādi labi draugi, kas uztic šovkāru man, kuru es likšu trasē
Protams, ka papildus bremzi man tas uzlika, jo nebija pieļaujams, ka izbraucu no trases vai aizskaru riepas
Kļūda jau paliek kļūda, neatkarīgi ar ko es braucu un kamdēļ pieļauju - rezultāts ir viens, tu esi zaudējis

Par cik Gvido šeit nerādās, tad atļāvos izteikties powerā par visu šo http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... #last_post" onclick="window.open(this.href);return false;
Par melno nekas vēl nav zināms, motors ir pusizjaukts, kad ko zināšu, ierakstīšu attiecīgajā topikā

Vakar man neveicās - jā
Bet tāpat prieks par dalību, prieks ka ir tādi labi draugi, kas uztic šovkāru man, kuru es likšu trasē

Protams, ka papildus bremzi man tas uzlika, jo nebija pieļaujams, ka izbraucu no trases vai aizskaru riepas

Kļūda jau paliek kļūda, neatkarīgi ar ko es braucu un kamdēļ pieļauju - rezultāts ir viens, tu esi zaudējis

- PuikaKriss
Tā kā ārā līst, tad sametu jau bildes

pārējās bildes:
http://foto.delfi.lv/my_album/30121/" onclick="window.open(this.href);return false;

pārējās bildes:
http://foto.delfi.lv/my_album/30121/" onclick="window.open(this.href);return false;