ER: Audi 200
Re: R_89 Audi 200
Tur jau tā lieta ka nav. Domāju visvisādus variantus, prasīju kā citi doma, kas redz salonu, bet nu jā, šis sanāk sakarīgākais variants. Arī oriģinālā lūciņa pie manis ir, salikt visu kā bija, 30 sekunžu jautājums. 

Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
viņi baigo kosmosu maksā.
http://www.ebay.de/itm/VDO-SVA-BLACK-FA ... _500wt_922
http://www.ebay.de/itm/VDO-SVA-BLACK-FA ... _500wt_922
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465

Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465
Šodien nomazgāju auto un uzmetu diskus. Secināju, ka tā kā man sesija sākas pēc nedēļas, viņiem pieķerties nevarēšu mēnesi, tāpēc pagaidām uzliku viņus.
Lai gan, kā man servisā vīri saka, nekas nav mūžīgāks par "pagaidām"
Visādu notikumu rezultātā savācās VAG grupa pie ledushalles. Paldies Ch par bildēm.

Tālāk ir dažas lietas un problēmas.
Pirmā, vajadzētu atrast vēl vienu disku vidiņu. Pašam man viņi ir trīs, vajag ceturto. Ja kādam ir noderīga info, PM
Lūk šādi viņi izskatās.

Nākamais, tā kā domāju uzpulēt plauktu šiem diskiem, vajadzētu izdomāt ko ar vidiem darīt.
Varētu kkā interesantāk sakrāsot. Tātad - idejas studijā!
Lai gan, kā man servisā vīri saka, nekas nav mūžīgāks par "pagaidām"

Visādu notikumu rezultātā savācās VAG grupa pie ledushalles. Paldies Ch par bildēm.

Tālāk ir dažas lietas un problēmas.
Pirmā, vajadzētu atrast vēl vienu disku vidiņu. Pašam man viņi ir trīs, vajag ceturto. Ja kādam ir noderīga info, PM
Lūk šādi viņi izskatās.

Nākamais, tā kā domāju uzpulēt plauktu šiem diskiem, vajadzētu izdomāt ko ar vidiem darīt.
Varētu kkā interesantāk sakrāsot. Tātad - idejas studijā!

Last edited by ER. on 10 Apr 2019, 22:51, edited 2 times in total.
Vajadzēja bildes vienā spoilerī likt, nevis katru atsevišķi
savādāk caur telefonu vai planšetnieku atverot spoileri uzreiz uzlec pašā augšā lapa :shura_piekasīgs: 
Bet Audi smuks

Bet Audi smuks

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
virs izpūtēja pa kreisi bukte, jeb man rādās?
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Ir ir. Tās ir pēdas no tā, ka pagājušo pavasari pret manējo āķi gāja bojā bulku vāģis. Līdz krāsošanai nedabūju no kā izgriezt to apakšu. Bet to ir plānā izlabot, man pašam tā vieta diezgan dedzina acis. Tā kā, ja kādam ir c3 no kura vēlas, lai es izgriežu apakšējo štorku, PMjaaniss wrote:virs izpūtēja pa kreisi bukte, jeb man rādās?

- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
+200 Ticu, ka dzīvē tā neizceļas, bet nu fakts tāds, ka bildēs izskatās diezgan skumji 

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Ai labi, šo bazara daļu atliekam, jau ir apnicis šo plati klausīties, lasīt. Es to zinu, es redzu, bet nevaru tur neko mainīt. Punkts.
Es saprotu ka visiem patīk redzēt auto perfektā stāvoklī un tā tālāk, bet gribētu atgādināt, kā jau visi šejienieši, protams, arī dzīvē ir realizējuši dažādus restaurācijas, auto glābšanas (sauc kā gribi), respektīvi ko vairāk kā medības pēc oriģinālajiem paklājiņiem, tad visiem ir pilnīgi skaidrs cik daudz laika, darba un līdzekļu tas prasa.
Tas nenozīmē ka es vienkārši cenšos norobežoties no jebkāda veida kritikas, vienkārši es vēlos, lai tas ir konstruktīvi. Respektīvi, kas vairāk par frāzēm "tev tur viss dir*ā". Arī atkārtoties jēgas īsti nav, es lasīt māku, līdzi arī domāju.
Es saprotu ka visiem patīk redzēt auto perfektā stāvoklī un tā tālāk, bet gribētu atgādināt, kā jau visi šejienieši, protams, arī dzīvē ir realizējuši dažādus restaurācijas, auto glābšanas (sauc kā gribi), respektīvi ko vairāk kā medības pēc oriģinālajiem paklājiņiem, tad visiem ir pilnīgi skaidrs cik daudz laika, darba un līdzekļu tas prasa.
Tas nenozīmē ka es vienkārši cenšos norobežoties no jebkāda veida kritikas, vienkārši es vēlos, lai tas ir konstruktīvi. Respektīvi, kas vairāk par frāzēm "tev tur viss dir*ā". Arī atkārtoties jēgas īsti nav, es lasīt māku, līdzi arī domāju.

Šodien saņemta paciņa no tālām zemēm.

Vakarā jāliek virsu un jādomā, kuri piestāv labāk, tumšie vai dzidrie.

Vakarā jāliek virsu un jādomā, kuri piestāv labāk, tumšie vai dzidrie.

Last edited by ER. on 10 Apr 2019, 22:52, edited 1 time in total.
Pagriezieni piemērīti, abi varianti.

Pirmie ir pilnīgi melni, otrie ir tādi pelēcīgi caurspīdīgi (nosaukums bija smoked). Pats sliecos uz gaišāko variantu, gaišam auto gaišas lampas.
Tagad vakarā sariktēti atstarotāji (lampu stūrīši), bildes ar kopskatu pagaidām nav, izbeidzās lietotie amortizātori ar ko nofotografēt.

Pirmie ir pilnīgi melni, otrie ir tādi pelēcīgi caurspīdīgi (nosaukums bija smoked). Pats sliecos uz gaišāko variantu, gaišam auto gaišas lampas.

Tagad vakarā sariktēti atstarotāji (lampu stūrīši), bildes ar kopskatu pagaidām nav, izbeidzās lietotie amortizātori ar ko nofotografēt.

Last edited by ER. on 10 Apr 2019, 22:53, edited 1 time in total.
Shaadi par gaishajiem.
Bet vispaar man liekas, ka interisanti vareetu buut tumshie + tumshas miglas black housing lampaam
Bet vispaar man liekas, ka interisanti vareetu buut tumshie + tumshas miglas black housing lampaam

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

Vakar mājās pārvestas jaunas taburetes.
Pašam sajūta, ka sev dāvanu dzimšanas dienā būtu uzdāvinājis.
Tagad atkal varēšu pusi mašīnas izjaukt. Tā man kā norma reizi gadā iegājusies.
Zili velūra dīvāni tiks aizstāti ar melnu pusādas recaro. Tagad atliek vien melnās apšivkas sameklēt un melnu nesačakarētu veco paneli. Btw ja kādam ko piedāvāt PM.

Vadītāja sēdeklis būs jāved tantēm pāršūt, pārējie jāatjauno ar ādas salonu atjaunošanas līdzekļiem un viss būs gerai.
Pašam sajūta, ka sev dāvanu dzimšanas dienā būtu uzdāvinājis.

Vadītāja sēdeklis būs jāved tantēm pāršūt, pārējie jāatjauno ar ādas salonu atjaunošanas līdzekļiem un viss būs gerai.
Last edited by ER. on 10 Apr 2019, 22:54, edited 1 time in total.
Pēdējā laikā diezgan labi veicās ar kārotu daļu iegūšanu. Paldies Ch par palīdzību ar šo.
Šodienas rezultāts - jauna stūre.

Arī šis priekšmets būs jāved kādam pāršūt. Tagad tik pāreja glīta jāatrod, moš kādam ir ko piedāvāt?

Šodienas rezultāts - jauna stūre.

Arī šis priekšmets būs jāved kādam pāršūt. Tagad tik pāreja glīta jāatrod, moš kādam ir ko piedāvāt?

Last edited by ER. on 10 Apr 2019, 22:54, edited 1 time in total.