Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

ramex
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by ramex »

ParaTr00per wrote:
vēja suns wrote:Man vēl prātā turās autoskolas pasniedzēja vārdi- noteikumi ir jāzin, lai zinātu kad tos var neievērot. Bieži pie tā arī pieturos, kāds neatļauts pagrieziens, neievērots ātrums utt., ja tas netraucē un neapdraud citus. Protams, vienlaicīgi atceroties to, ka ja uzraujos, tad pats vainīgs. Vnk nebūtu škrobe, ja arī paši likuma kalpi ievērotu noteikumus. Par šo konkrēto gadījumu vēl neņemos spriest kuram taisnība, bet kurš gan nav redzējis ne tā apstājušos CP auto, vai nogriežoties neatļauti...
es laikam te atkaartoshos jau kuro reizi, bet kas taa ir par xy%nju, ka vainiigi ir visi citi, tikai ne es? m? tjipa CP nogriezaas kur nedriixt, taatad es varu maukt ar +30 vai staaveet zem (X)? WTF?!
poh par mani es nedriikstu braukt +30 un aarii nebraucu, nav vajadziibas, bet CP ir jaraada piemeers un punkts. ja vinji neraad korektu piemeeru tad piedod lai nebrinaas ka bezpredjels notiek uz ielaam... visatljautiiba valsts orgānos nekad nepieka laba nenoved
----
H6
vēja suns

Post by vēja suns »

ParaTr00per wrote:
vēja suns wrote:Man vēl prātā turās autoskolas pasniedzēja vārdi- noteikumi ir jāzin, lai zinātu kad tos var neievērot. Bieži pie tā arī pieturos, kāds neatļauts pagrieziens, neievērots ātrums utt., ja tas netraucē un neapdraud citus. Protams, vienlaicīgi atceroties to, ka ja uzraujos, tad pats vainīgs. Vnk nebūtu škrobe, ja arī paši likuma kalpi ievērotu noteikumus. Par šo konkrēto gadījumu vēl neņemos spriest kuram taisnība, bet kurš gan nav redzējis ne tā apstājušos CP auto, vai nogriežoties neatļauti...
es laikam te atkaartoshos jau kuro reizi, bet kas taa ir par xy%nju, ka vainiigi ir visi citi, tikai ne es? m? tjipa CP nogriezaas kur nedriixt, taatad es varu maukt ar +30 vai staaveet zem (X)? WTF?!
un mans otrais posts par šo tēmu
vēja suns wrote:Un nevajag tagad stāstīt, ka atkal pats pārkāpis noteikumus un raud :shura: neraudu, vnk interesē.
Līdz šim neparvienu pārkāpumu neesmu činkstējis un stāstījis cik es labs (nu mazliet par sarkano gaismu), un arī šobrīd to nedaru. Nebija nemaz doma to apstrīdēt, pat nopriecājos, ka vismaz nav punktu. Bet ieraugot foto, sapratu, ka tur kkas nav tīrs. Tādēļ vēlējos noskaidrot- vai tur reāli viņi drīkstēja ķert uz ātrumu (šobrīd domāju tieši šādus CP pārkāpumus), un kur tur beidzās 50 km/h.
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
EDX

Post by EDX »

50 km/h ierobežojums beidzas ~ 100 - 150 m aiz pārvada :wink: bildē 100% būs redzams pārvads un izskatīsies diezgan tālu. Fotoradars tur vienmēr stāv kopā ar 'pēdējo to ceļa remonta apzīmējuma spīdīgo stabiņu :wink:
No quattro - no fun!
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

braucot paari Rīgas HES radaas jautaajums, kas ir idioti vai kapeikpiseeji
varianti
a)celju projekteetaaji
b)celju buuveetaaji
c)asfalts tiek razots no ne iipashi kvalitatiivaam lietotaam koshljeneem

pavasarii taisiija, tagad jau akal saak bedres veidoties :reeka: un veel briinaas ka nav nauda :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Ko Tu gribi-lietuvieši būvēja :shura:
Androidam būtu garš stāsts par šiem amatirirm, šakot ar termiņiem, beidzot ar kvalitāti :reeka:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

nu mans sencis jau kaa celju projekteetaajs arii pastaastiija kas pa :cc: notiek uz LV celjiem :D taapeec jaamaacaas un jaanoliek visi pie vietas :shura: :reeka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
psih-arno

Post by psih-arno »

DeeCee wrote:nu mans sencis jau kaa celju projekteetaajs arii pastaastiija kas pa :cc: notiek uz LV celjiem :D taapeec jaamaacaas un jaanoliek visi pie vietas :shura: :reeka:
:wink:
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

emm... Androids, kursh izdomaaja, kuraa vietaa uz dopa jaaber shkjembas? :) visai interesanta izveele - tieshi pirms un peec slavenaa "esiisha", nevis tur, kur ir viszemaakais celjsh un visaatraak uzburbst. vai tikai akal nebuus kaac rallis tur?
Rihy

Post by Rihy »

ParaTr00per wrote:emm... Androids, kursh izdomaaja, kuraa vietaa uz dopa jaaber shkjembas? :) visai interesanta izveele - tieshi pirms un peec slavenaa "esiisha", nevis tur, kur ir viszemaakais celjsh un visaatraak uzburbst. vai tikai akal nebuus kaac rallis tur?
Būs būs rallis ;)
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

Rihy wrote:
ParaTr00per wrote:emm... Androids, kursh izdomaaja, kuraa vietaa uz dopa jaaber shkjembas? :) visai interesanta izveele - tieshi pirms un peec slavenaa "esiisha", nevis tur, kur ir viszemaakais celjsh un visaatraak uzburbst. vai tikai akal nebuus kaac rallis tur?
Būs būs rallis ;)
un celju peectam sakops? ;)
Rihy

Post by Rihy »

ParaTr00per wrote:
Rihy wrote:
Būs būs rallis ;)
To es gan nezinu :D
fade
Audi S3

Post by fade »

Rihy wrote:
ParaTr00per wrote:
Rihy wrote:
Būs būs rallis ;)
To es gan nezinu :D
tad jau pirms rally party pie Troopera?
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Rihy

Post by Rihy »

Un afterparty arī :naac:
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Yess, party pie troopa rulz :naac:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

:naac:

shovakar sievas kundze suudzeejaas, ka esot gandriiz nokraameejusies uz jaunizbeertajaam shkjembaam... :shura:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

DeeCee wrote:braucot paari Rīgas HES radaas jautaajums, kas ir idioti vai kapeikpiseeji
varianti
a)celju projekteetaaji
b)celju buuveetaaji

pavasarii taisiija, tagad jau akal saak bedres veidoties :reeka: un veel briinaas ka nav nauda :D
tagad tie caurumi jau stipri lielaaki izdrupushi
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Nu, riepas jau sabortējāt :aiwa:
http://www.tvnet.lv/zalazeme/nature/art ... p?id=84946" onclick="window.open(this.href);return false;
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Alien

Post by Alien »

DeeCee wrote:
DeeCee wrote:braucot paari Rīgas HES radaas jautaajums, kas ir idioti vai kapeikpiseeji
varianti
a)celju projekteetaaji
b)celju buuveetaaji

tagad tie caurumi jau stipri lielaaki izdrupushi
:deadhorse:
tur drīz fūres ratus lauzīs :yo:
AR_159 :drive:
vēja suns

Post by vēja suns »

Juzix wrote:Nu, riepas jau sabortējāt :aiwa:
http://www.tvnet.lv/zalazeme/nature/art ... p?id=84946" onclick="window.open(this.href);return false;
šodien... :naac:
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
dzejnieks

Post by dzejnieks »

Juzix wrote:Nu, riepas jau sabortējāt :aiwa:
Aizvakar jau... Tagad stāv un gaida sniegu :D
B4 TDi
Post Reply