poh par mani es nedriikstu braukt +30 un aarii nebraucu, nav vajadziibas, bet CP ir jaraada piemeers un punkts. ja vinji neraad korektu piemeeru tad piedod lai nebrinaas ka bezpredjels notiek uz ielaam... visatljautiiba valsts orgānos nekad nepieka laba nenovedParaTr00per wrote:es laikam te atkaartoshos jau kuro reizi, bet kas taa ir par xy%nju, ka vainiigi ir visi citi, tikai ne es? m? tjipa CP nogriezaas kur nedriixt, taatad es varu maukt ar +30 vai staaveet zem (X)? WTF?!vēja suns wrote:Man vēl prātā turās autoskolas pasniedzēja vārdi- noteikumi ir jāzin, lai zinātu kad tos var neievērot. Bieži pie tā arī pieturos, kāds neatļauts pagrieziens, neievērots ātrums utt., ja tas netraucē un neapdraud citus. Protams, vienlaicīgi atceroties to, ka ja uzraujos, tad pats vainīgs. Vnk nebūtu škrobe, ja arī paši likuma kalpi ievērotu noteikumus. Par šo konkrēto gadījumu vēl neņemos spriest kuram taisnība, bet kurš gan nav redzējis ne tā apstājušos CP auto, vai nogriežoties neatļauti...
Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
Re: Braukšanas apstākļi
----
H6
H6
un mans otrais posts par šo tēmuParaTr00per wrote:es laikam te atkaartoshos jau kuro reizi, bet kas taa ir par xy%nju, ka vainiigi ir visi citi, tikai ne es? m? tjipa CP nogriezaas kur nedriixt, taatad es varu maukt ar +30 vai staaveet zem (X)? WTF?!vēja suns wrote:Man vēl prātā turās autoskolas pasniedzēja vārdi- noteikumi ir jāzin, lai zinātu kad tos var neievērot. Bieži pie tā arī pieturos, kāds neatļauts pagrieziens, neievērots ātrums utt., ja tas netraucē un neapdraud citus. Protams, vienlaicīgi atceroties to, ka ja uzraujos, tad pats vainīgs. Vnk nebūtu škrobe, ja arī paši likuma kalpi ievērotu noteikumus. Par šo konkrēto gadījumu vēl neņemos spriest kuram taisnība, bet kurš gan nav redzējis ne tā apstājušos CP auto, vai nogriežoties neatļauti...
Līdz šim neparvienu pārkāpumu neesmu činkstējis un stāstījis cik es labs (nu mazliet par sarkano gaismu), un arī šobrīd to nedaru. Nebija nemaz doma to apstrīdēt, pat nopriecājos, ka vismaz nav punktu. Bet ieraugot foto, sapratu, ka tur kkas nav tīrs. Tādēļ vēlējos noskaidrot- vai tur reāli viņi drīkstēja ķert uz ātrumu (šobrīd domāju tieši šādus CP pārkāpumus), un kur tur beidzās 50 km/h.vēja suns wrote:Un nevajag tagad stāstīt, ka atkal pats pārkāpis noteikumus un raudneraudu, vnk interesē.

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
50 km/h ierobežojums beidzas ~ 100 - 150 m aiz pārvada
bildē 100% būs redzams pārvads un izskatīsies diezgan tālu. Fotoradars tur vienmēr stāv kopā ar 'pēdējo to ceļa remonta apzīmējuma spīdīgo stabiņu 

No quattro - no fun!
braucot paari Rīgas HES radaas jautaajums, kas ir idioti vai kapeikpiseeji
varianti
a)celju projekteetaaji
b)celju buuveetaaji
c)asfalts tiek razots no ne iipashi kvalitatiivaam lietotaam koshljeneem
pavasarii taisiija, tagad jau akal saak bedres veidoties
un veel briinaas ka nav nauda 
varianti
a)celju projekteetaaji
b)celju buuveetaaji
pavasarii taisiija, tagad jau akal saak bedres veidoties

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Ko Tu gribi-lietuvieši būvēja 
Androidam būtu garš stāsts par šiem amatirirm, šakot ar termiņiem, beidzot ar kvalitāti

Androidam būtu garš stāsts par šiem amatirirm, šakot ar termiņiem, beidzot ar kvalitāti

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nu mans sencis jau kaa celju projekteetaajs arii pastaastiija kas pa
notiek uz LV celjiem
taapeec jaamaacaas un jaanoliek visi pie vietas

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
DeeCee wrote:nu mans sencis jau kaa celju projekteetaajs arii pastaastiija kas panotiek uz LV celjiem
taapeec jaamaacaas un jaanoliek visi pie vietas
![]()

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
-
- Has thanked: 0
emm... Androids, kursh izdomaaja, kuraa vietaa uz dopa jaaber shkjembas?
visai interesanta izveele - tieshi pirms un peec slavenaa "esiisha", nevis tur, kur ir viszemaakais celjsh un visaatraak uzburbst. vai tikai akal nebuus kaac rallis tur?

-
Būs būs rallisParaTr00per wrote:emm... Androids, kursh izdomaaja, kuraa vietaa uz dopa jaaber shkjembas?visai interesanta izveele - tieshi pirms un peec slavenaa "esiisha", nevis tur, kur ir viszemaakais celjsh un visaatraak uzburbst. vai tikai akal nebuus kaac rallis tur?

-
un celju peectam sakops?Rihy wrote:Būs būs rallisParaTr00per wrote:emm... Androids, kursh izdomaaja, kuraa vietaa uz dopa jaaber shkjembas?visai interesanta izveele - tieshi pirms un peec slavenaa "esiisha", nevis tur, kur ir viszemaakais celjsh un visaatraak uzburbst. vai tikai akal nebuus kaac rallis tur?

-
To es gan nezinuParaTr00per wrote:un celju peectam sakops?Rihy wrote:Būs būs rallisParaTr00per wrote:emm... Androids, kursh izdomaaja, kuraa vietaa uz dopa jaaber shkjembas?visai interesanta izveele - tieshi pirms un peec slavenaa "esiisha", nevis tur, kur ir viszemaakais celjsh un visaatraak uzburbst. vai tikai akal nebuus kaac rallis tur?

tad jau pirms rally party pie Troopera?Rihy wrote:To es gan nezinuParaTr00per wrote:un celju peectam sakops?Rihy wrote:Būs būs rallisParaTr00per wrote:emm... Androids, kursh izdomaaja, kuraa vietaa uz dopa jaaber shkjembas?visai interesanta izveele - tieshi pirms un peec slavenaa "esiisha", nevis tur, kur ir viszemaakais celjsh un visaatraak uzburbst. vai tikai akal nebuus kaac rallis tur?

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
-

shovakar sievas kundze suudzeejaas, ka esot gandriiz nokraameejusies uz jaunizbeertajaam shkjembaam...

tagad tie caurumi jau stipri lielaaki izdrupushiDeeCee wrote:braucot paari Rīgas HES radaas jautaajums, kas ir idioti vai kapeikpiseeji
varianti
a)celju projekteetaaji
b)celju buuveetaaji
pavasarii taisiija, tagad jau akal saak bedres veidotiesun veel briinaas ka nav nauda
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nu, riepas jau sabortējāt 
http://www.tvnet.lv/zalazeme/nature/art ... p?id=84946" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tvnet.lv/zalazeme/nature/art ... p?id=84946" onclick="window.open(this.href);return false;

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Alien
:deadhorse:DeeCee wrote:tagad tie caurumi jau stipri lielaaki izdrupushiDeeCee wrote:braucot paari Rīgas HES radaas jautaajums, kas ir idioti vai kapeikpiseeji
varianti
a)celju projekteetaaji
b)celju buuveetaaji
pavasarii taisiija, tagad jau akal saak bedres veidotiesun veel briinaas ka nav nauda
tur drīz fūres ratus lauzīs

AR_159 

šodien...Juzix wrote:Nu, riepas jau sabortējāt

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Aizvakar jau... Tagad stāv un gaida snieguJuzix wrote:Nu, riepas jau sabortējāt

B4 TDi