Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

vēja suns
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by vēja suns »

Tikko kā braucu ar skūteri, un priekšējā mašīna uzcēla kanalizācijas akas vāku :vouv: pa labi trotuārs, pa vidu caurums, pa kreisi vāks :think: palēcos uz vāka, 10 metros savācos un NENOKRITU!!! :yo:
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
EDX

Post by EDX »

vēja suns wrote:Tikko kā braucu ar skūteri, un priekšējā mašīna uzcēla kanalizācijas akas vāku :vouv: pa labi trotuārs, pa vidu caurums, pa kreisi vāks :think: palēcos uz vāka, 10 metros savācos un NENOKRITU!!! :yo:
Malacis - tā būtu gana tizli izklājies :wink: :yo:
No quattro - no fun!
vēja suns

Post by vēja suns »

varbūt ne tajā vietā posts, bet tie kas biežāk braukā pa Jūrmalas šoseju var pateikt, kur beidzas zīme 50km/h (braucot uz Rīgas pusi Piņķos, kur remonts)? nu teiksim cik metri aiz viadukta?
Image Image
ID 8 kādreiz bija
Xplod

Post by Xplod »

man liekas ka tur ir atceļošā zīme :roll:

šitāda Image
ID 286 GOLF 4 TDI 4MOTION
vēja suns

Post by vēja suns »

varbūt, vnk gribējās zināt kur beidzas 50 km/h, bet tagad esmu ļoti tālu no piņķiem. karoč atnāca kojota bildīte pa pastu, bet liekas baigi tālu no viadukta (fonā var redzēt, ka aiz manis pretējā joslā sākas 50km/h).
un cik reālās varētu būt teksts
http://www.lcp.lv/cp/4.html wrote: Instrukcija "Par transportlīdzekļu braukšanas ātruma noteikšanas ierīču pielietošanas kārtību" nosaka, ka:
"8. Radaru nedrīkst izmantot:
8.1. ja tam nav Latvijas Nacionālā metroloģijas centra izsniegtā verificēšanas sertifikāta un uzlīmes (uzlīmei jābūt redzamā vietā uz radara, sertifikāts glabājas pie atbildīgās amatpersonas);
8.2. ceļa posmos, ja redzamības zonā atrodas tuvu viena aiz otras atrodas dažādu maksimālā braukšanas ātrumu ierobežojuma ceļa zīmes (apdzīvotas vietas sākums un beigas, ceļa remonta zonas u.c.)."
Un nevajag tagad stāstīt, ka atkal pats pārkāpis noteikumus un raud :shura: neraudu, vnk interesē. un z.b. jau šitā kasjaku ķeršana- tad par tipa sarkano uz kreiso pagriezienu, tagad aiz viadukta 72km/h, kur tipa 50 vajagot... :D
Image Image
ID 8 kādreiz bija
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Palasi poweri par šito, tur čaļi daudzi cik sapratu ir pieķerti tajā vietā un visi kopistiski taisās sūtīt nah, jo ir tas tevis norādītais punkts pārkāpts. :D
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

*tuvu* ir cik? :) 20m vai 2cm? :) kameer likumaa nebuus noteikts, ka "tuvu" ir tik un tik metri - maxaajiet kasee :shura:

P.S.
a nah jaaskrien? :D
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

ParaTr00per wrote:*tuvu* ir cik? :) 20m vai 2cm? :) kameer likumaa nebuus noteikts, ka "tuvu" ir tik un tik metri - maxaajiet kasee :shura:

P.S.
Kamēr nav noteikts, cik ir "tuvu", tikmēr viņi neko nevar piesiet, jo mūsu valstī ir atļauts viss, kas nav aizliegts, nevis otrādi! ;)
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

mbertulis wrote:
ParaTr00per wrote:*tuvu* ir cik? :) 20m vai 2cm? :) kameer likumaa nebuus noteikts, ka "tuvu" ir tik un tik metri - maxaajiet kasee :shura:

P.S.
Kamēr nav noteikts, cik ir "tuvu", tikmēr viņi neko nevar piesiet, jo mūsu valstī ir atļauts viss, kas nav aizliegts, nevis otrādi! ;)
es tevi noteikti noalgoshu par advokaatu, kad buus taada vajadziiba... :mhm:
vēja suns

Post by vēja suns »

P.S.
75km/h uz Jūrmalas šosejas ir skriešana??? Tas, cik tur tie tūkstoši bija sabildēti vien pierāda, ka tā zīme reāli tur var arī nebūt. bet ne jau es tās zīmes lieku, tādēļ šobrīd jautājums par attālumu starp zīmēm un ātruma mērīšanu, jo zinu, ka zem pārvada biju atmeties vismaz uz 55km/h
Image Image
ID 8 kādreiz bija
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

vēja suns wrote:75km/h uz Jūrmalas šosejas ir skriešana??? Tas, cik tur tie tūkstoši bija sabildēti vien pierāda, ka tā zīme reāli tur var arī nebūt. bet ne jau es tās zīmes lieku, tādēļ šobrīd jautājums par attālumu starp zīmēm un ātruma mērīšanu, jo zinu, ka zem pārvada biju atmeties vismaz uz 55km/h
ja tur ir remonts un ziime (50), tad tur jaabrauc 50. tas, ka tur sabildeeti ir tuukstoshi, paraada tikai un vieniigi attieksmi pret CSN valstii. :)
hint: teu neviens neliedz protesteet pret celjaziimju izvietojuma stulbumu, taas ieveerojot. ;)
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Troopam atkal taisnība, bet pamatojoties uz minēto punktu vari sūtīt viņus nah. Otrs-apskaties vai protokolā ir minēts konkrētms km un laiks, kurā konstatēts pārkāpums. Ja nav, tad nah var sūtīt 2X
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
ramex

Post by ramex »

ParaTr00per wrote:
vēja suns wrote:75km/h uz Jūrmalas šosejas ir skriešana??? Tas, cik tur tie tūkstoši bija sabildēti vien pierāda, ka tā zīme reāli tur var arī nebūt. bet ne jau es tās zīmes lieku, tādēļ šobrīd jautājums par attālumu starp zīmēm un ātruma mērīšanu, jo zinu, ka zem pārvada biju atmeties vismaz uz 55km/h
ja tur ir remonts un ziime (50), tad tur jaabrauc 50. tas, ka tur sabildeeti ir tuukstoshi, paraada tikai un vieniigi attieksmi pret CSN valstii. :)
hint: teu neviens neliedz protesteet pret celjaziimju izvietojuma stulbumu, taas ieveerojot. ;)

jo pabraucot garaam remontdarbu vietai neviens pidors nav pacenties uzlikt ziimi ka beidzas atruma ierobezhojums?

driizaak gan tas pierada ka tas kursh planojis tur ka jaliek ziiems ir vai nu daunis vai arii vinjam CP ciehsi piekodinaajushi ka vajag "aizmirst" to ziimi uzlikt.
man kaut ka liekas ka ta...

ja atruma ierobezhojums ir pamatots man ari nav iebildumu vinju ieverot, bet ja uz 4 joslu shtrases ir 50km/h veel 3 kilometrus aiz remontdarbu beigu vietas(attalums izziists no pirksta ka piemeer, nesmu meerijis cik tur ir liidz ziime) imho ir pilnigs lohatrons, un par to jau nu autobrauceejiem nav jaatbild.
----
H6
harcho
BMW E36

Post by harcho »

kaa jau Xplod teica, tad tur imo ir shitaa ziiime Image
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
vēja suns

Post by vēja suns »

kā jau teicu- zem pārvada biju atmeties uz 55, nezinu precīzi, kad atkal sāku celt, et bildē ir labi redzams, ka esmu jau labu gabalu gan aiz pārvada, gan remontiem... kur tā zīme beidzas, nepiefiksēju...
Image Image
ID 8 kādreiz bija
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

ramex wrote:ja atruma ierobezhojums ir pamatots man ari nav iebildumu vinju ieverot, bet ja uz 4 joslu shtrases ir 50km/h veel 3 kilometrus aiz remontdarbu beigu vietas(attalums izziists no pirksta ka piemeer, nesmu meerijis cik tur ir liidz ziime) imho ir pilnigs lohatrons, un par to jau nu autobrauceejiem nav jaatbild.

dura lex sed lex. ;)

jaaieveero ir ne tikai tie likumi, kas teu ir izdeviigi, patiik, ir saprotami un/vai citaadi pienjemami, bet jaaieveero ir visi likumi. un visiem, nevis tikai lohiem vai "visiem iznjemot mani"...
vēja suns

Post by vēja suns »

Man vēl prātā turās autoskolas pasniedzēja vārdi- noteikumi ir jāzin, lai zinātu kad tos var neievērot. Bieži pie tā arī pieturos, kāds neatļauts pagrieziens, neievērots ātrums utt., ja tas netraucē un neapdraud citus. Protams, vienlaicīgi atceroties to, ka ja uzraujos, tad pats vainīgs. Vnk nebūtu škrobe, ja arī paši likuma kalpi ievērotu noteikumus. Par šo konkrēto gadījumu vēl neņemos spriest kuram taisnība, bet kurš gan nav redzējis ne tā apstājušos CP auto, vai nogriežoties neatļauti...
Image Image
ID 8 kādreiz bija
Rihy

Post by Rihy »

Ja apzinies, ka pārkāp, tad ko čīksti? Pārkāpi - pats vainīgs un viss. Tad arī atbildi par to.
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

vēja suns wrote:Man vēl prātā turās autoskolas pasniedzēja vārdi- noteikumi ir jāzin, lai zinātu kad tos var neievērot. Bieži pie tā arī pieturos, kāds neatļauts pagrieziens, neievērots ātrums utt., ja tas netraucē un neapdraud citus. Protams, vienlaicīgi atceroties to, ka ja uzraujos, tad pats vainīgs. Vnk nebūtu škrobe, ja arī paši likuma kalpi ievērotu noteikumus. Par šo konkrēto gadījumu vēl neņemos spriest kuram taisnība, bet kurš gan nav redzējis ne tā apstājušos CP auto, vai nogriežoties neatļauti...
es laikam te atkaartoshos jau kuro reizi, bet kas taa ir par xy%nju, ka vainiigi ir visi citi, tikai ne es? m? tjipa CP nogriezaas kur nedriixt, taatad es varu maukt ar +30 vai staaveet zem (X)? WTF?!
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

tjip taa kaa tajaa reklaamaa..

-iebraucam shai veikalaa -
-kapeec? tachu sleegts
-tieshi tapeec, draudzene teica ka tur nestraadaa signalizaacija :D
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Post Reply