varbūt ir kādi linki ar tiem projektiem, jo cik pašlaik esmu ar tantes Gūglas palīdzību meklējis, tad labi darbojošos projektus nav īsti izdevies atrastgintsk wrote:Kaut kādām Alfām arī laikam.
VNTkapeika wrote: ko tiessi noziimee VNT?!
Moderator: gacciZm
varbūt ir kādi linki ar tiem projektiem, jo cik pašlaik esmu ar tantes Gūglas palīdzību meklējis, tad labi darbojošos projektus nav īsti izdevies atrastgintsk wrote:Kaut kādām Alfām arī laikam.
VNTkapeika wrote: ko tiessi noziimee VNT?!
auto fords focus 1.6 (priekšā normālas, pakaļā trumuļbremzes)Melnais wrote:
sāksim ar to, kāds auto?
problēmas sākās ar sala iestāšanos?
visticamak ka bus spoguljatteelaa ta sledzene un nekas ur nederees... vismaz hondai man nederarrrvis wrote:Šodien slēdzu ciet golfu un rokā palika ne tikai atslēga, bet arī tā pati "serde" kur atslēga ievietojas.![]()
Ir doma ielikt to serdi no blakussēdētāja durvīm, tāpēc interesē vai tur viss derēs un būs vienāds
derēs ,tas tač GolfsFocus wrote:visticamak ka bus spoguljatteelaa ta sledzene un nekas ur nederees... vismaz hondai man nederarrrvis wrote:Šodien slēdzu ciet golfu un rokā palika ne tikai atslēga, bet arī tā pati "serde" kur atslēga ievietojas.![]()
Ir doma ielikt to serdi no blakussēdētāja durvīm, tāpēc interesē vai tur viss derēs un būs vienāds
Mēģini vēl atgaisot!Martinss wrote:Kas varētu būt par iemeslu, ka pakaļējie rati, bremzējot, sabloķējās vispirms, tā pat arī pakaļu uzreiz nes nost!? Un kur Rīgā/Jūrmalā ir kāds serviss kur varētu pārbaudīt bremzes, t.i. kaut kas līdzīgs CSDD stendam, lai var pačekot cik stipri bremzē katrs rats, un cik tāda pārbaude varētu izmaksāt?
palūrēju autodatāJazzer wrote:Hz audim labajā pusē bija āķis pretējā tas sensors,varbut taisnība Alien![]()
Nevaru atrast nevienu normālu Online katalogu lai precizētu,visur reģistreties vajag