Nosperts no powera
Moderator: omulis
vini ta mil darit kautkadu kreiso informaciju stasta! man pazistamie ielidoja meza jau pasen visi sveiki veseli neviens nau dzeris a avize rakstija visi smagi slimnica soferis bija dzeris un tada gara!-marcis- wrote:abi divi chali man pazistami, tvnetaa nodirsh ka ar sencu masinu , zimeejas utt, jaa vinjiem abiem 18 bet masina pasa nopelnita un nezimejaas atrums bija 55km / h masinu uz slapjam sliedem sanesa tiesi preti tramvajam un parejais jau ir bildees
http://www.tvnet.lv/auto/galleries/gall ... id=4881511
ar chaliem vairak vai mazak viss kartibaa, vaditajs ar 5 šuvēm tika cauri, blakusedatajam svakak, lauzts zoklis ar nobidi un deguns, sodien vaditajs izlasists no slimnicas parmiju jau paris vardus un pasazierim sodien veica operaciju un arii drizumaa majas tiks

auto man nevaig bet tauta mums grauziga!-marcis- wrote:vnk mums taada tauta ,kas dzivo pec steriotipiem , jauns tatad bomzis bez naudas, ardaas ar vecaku masinu, sajaa gadijumaa , jaa skaitaas vaditajs vainigs , bet masinu vnk sanesa un par cik vinjam ir auto bizness tad ne tadi vien autinji ir vinja ipasumaa, tas zelta puteklju oranzais pontiaks, kas te tika tirgots arii ir vinja , un ja ir velme vel var H2 amuru iegadaties un veel paris exkluziva aprikojuma masinaspm man iedoshu kontaktus

nu tramvaja vadītāja komments jautrais...freimo wrote:Reku 112 hronikas sižets par šo gadījumu!!!
nebija ne korķu, ne sastrēgumu
Izbaudi īso driftu :verycool:-marcis- wrote:dimanc
tapec ka viņš mūld kameras priekšā, vinš megina iestastīt ka viņi mēģināja veikt kreiso pagriezienu, kaut pac nonak pretrunās ar sevi , saka bet tur jau nav ne vartu kur griest, ne ielas nekaanu dzeks sapinaas savaa stastaa , un ko tu tur saki par nepieredzēšanu iedomājies situāciju tu brauc, tev pretī tramvais, tu gribi pabraukt bikit sanjus lai drosak pabrauktu garam, kaa ritenis trapa uz bruģa masīnu sanes un sekundes desmitdaļā tevi ienes tramvajā , nu pieredzējušais saki man lai zinu, ko darīt tajā sekundes desmitdaļā ?

bet vareeja to jau tak aatraak paredzeet, un laikus braukt malaa, tramvajs jau nepienesaas tik tuvu 1aa sekundee..-marcis- wrote:dimanc
tapec ka viņš mūld kameras priekšā, vinš megina iestastīt ka viņi mēģināja veikt kreiso pagriezienu, kaut pac nonak pretrunās ar sevi , saka bet tur jau nav ne vartu kur griest, ne ielas nekaanu dzeks sapinaas savaa stastaa , un ko tu tur saki par nepieredzēšanu iedomājies situāciju tu brauc, tev pretī tramvais, tu gribi pabraukt bikit sanjus lai drosak pabrauktu garam, kaa ritenis trapa uz bruģa masīnu sanes un sekundes desmitdaļā tevi ienes tramvajā , nu pieredzējušais saki man lai zinu, ko darīt tajā sekundes desmitdaļā ?