man liekas ka vini tur neizlocijas, vienkarsi loti paveicas ja jau vini to dzelzi nepamanija ta jau tur tik atri tavaisa izlocities nevar!ramex wrote:tur visi dzīvi?
vispaar jaa un laikam pat bez jebkaada mnopietnaam traumaam, par ko es ar brinos ka blakus seedeetaja bij pamaniijusies izlociities ta lai tas shlagbaums vinjai netraapa... meginaashu atrast degpunkta sizhetu kur to raadij
Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- takeshi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0

nu ar taisniiba. vai tik tas nebij viena no veejainajaam dienaam.takeshi wrote:man liekas ka vini tur neizlocijas, vienkarsi loti paveicas ja jau vini to dzelzi nepamanija ta jau tur tik atri tavaisa izlocities nevar!ramex wrote:tur visi dzīvi?
vispaar jaa un laikam pat bez jebkaada mnopietnaam traumaam, par ko es ar brinos ka blakus seedeetaja bij pamaniijusies izlociities ta lai tas shlagbaums vinjai netraapa... meginaashu atrast degpunkta sizhetu kur to raadij
sanaak diezgn regular tur garaam braukaat, un parasti tie shlagbaumi ar diezgan konkretu piekaramo acleegu aizsleegti ir, mosh tiinji "paspeeleejushies", nevis pati atverusies... kas to lai zin...
galvenais ka es pirms pusstindas veel tieshi braucu uz otru pusi, peec pusstundas braucu atpakalj un

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- BargaisVecis
Vienam sākusies offroad sezona. 
Last edited by BargaisVecis on 09 Mar 2008, 21:42, edited 1 time in total.