Drifts

Viss par un ap autosportu.
Burnout Drift team
marrs
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Drifts

Post by marrs »

Juzix wrote:Ir viena (varbūt divas :D )brīva vietas mašīnā uz Vaiņodes drifta posmu. Braukšana tikai un vienīgi uz drift, nekāda BBP :shura:
Ja ir vēlme braukt, bet nav ar ko->PM

P.S. Bez obligātmām investīcijām degvielas liešanā neizmikt
:shura:
pie manis ari var pieteikties situacija līdziga izbraucu no plavniekiem bet man zvanit jo šobrid nav pieejams internets patstāvigi tikai pa dienu tāpēc zvanīt 28342186 Mārtiņš
izbraucu ap 10.00 no savas m'\ajas
wwd fail
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Tad nu rezumē no manas puses par HGK rīkoto posmu Vaiņodē:

:arrow: Vietējās personības kolorītas un visai gudri komentēja trasē notiekošo un kurš no braucējiem ko nepareizi dara :aiwa:
:arrow: Savukārt pasākuma komentētājs , atšķirībā no iezemiešiem, ar īpašu gudrību neizcēlās. Kā var sajaukt Nissanu un BMW, nemaz nerunājot par to, ka neatšķir M3 no M5 :doh: Ar sportistu vārdiem ar sanāca pāris ekscesi :evil: Nekādas sajēgas kas notiek trasē, nekādas informācijas par sportistiem un tehniku! Gribētos zināt kur šitādi rodas un kur viņus dala :hmmm:
:arrow: Nejēgā garas pauzes!!!! Būtu piedodami, ja pirmā organizētā gonka un tā, bet jau kurais pasākums pēc kārtas....
:arrow: Manuprāt, no fotogrāfa viedokļa-trase GARLAICĪGA. Lai nu kur, bet lidlaukā var izveidot ko krietni interesantāku un skatāmāku. Atklāti sakot jutos vīlies :(
:arrow: Prieks par igauņu sportistiem. Jāmācās daudz, bet līmenis ir manāmi audzis :yo:

Jebkurā gadijumā gūtās emocijas visai dalītas :(

Un te pāris bilžuki no sacensībām:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Pārējās šeit KLIK-KLIK
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Blondiins

Post by Blondiins »

Juzix wrote:Tad nu rezumē no manas puses par HGK rīkoto posmu Vaiņodē:

:arrow: Vietējās personības kolorītas un visai gudri komentēja trasē notiekošo un kurš no braucējiem ko nepareizi dara :aiwa:
:arrow: Savukārt pasākuma komentētājs , atšķirībā no iezemiešiem, ar īpašu gudrību neizcēlās. Kā var sajaukt Nissanu un BMW, nemaz nerunājot par to, ka neatšķir M3 no M5 :doh: Ar sportistu vārdiem ar sanāca pāris ekscesi :evil: Nekādas sajēgas kas notiek trasē, nekādas informācijas par sportistiem un tehniku! Gribētos zināt kur šitādi rodas un kur viņus dala :hmmm:
:arrow: Nejēgā garas pauzes!!!! Būtu piedodami, ja pirmā organizētā gonka un tā, bet jau kurais pasākums pēc kārtas....
:arrow: Manuprāt, no fotogrāfa viedokļa-trase GARLAICĪGA. Lai nu kur, bet lidlaukā var izveidot ko krietni interesantāku un skatāmāku. Atklāti sakot jutos vīlies :(
:arrow: Prieks par igauņu sportistiem. Jāmācās daudz, bet līmenis ir manāmi audzis :yo:

Jebkurā gadijumā gūtās emocijas visai dalītas :(
komentētājs vienkārši nogalināja... :( :dusma:

skaists drifts, brīnišķīgs drifts. abas mašīnas skaisti driftē. <- lielākoties šādi te komentāri bija :suck:

kaut ko izstāstīt - par vērtēšanu vismaz. Vienā brīdī sāku rēkt par blakusstāvētāju komentāriem :reeka: :reeka: :reeka:
[censored] - nu izglītot kaut nedaudz vajadzēja ar to, kas ir kas un ko un kā vērtē ;)

kas mums LV nav normālu komentētāju, kuri kaut ko sajēdz? :neka:
Vēl jo garlaicīgāk bija tas, ka alu nevarēja nopirkt uz vietas :dusma: :dusma: :dusma:
You are in England - speak polish :D
harcho
BMW E36

Post by harcho »

3.aa bilde Juzik :yo:
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Pec komentāriem par gonku domas dalās. :neka:

No sākuma domāju ka trase būs par ātru priekš manām līkajām rokām, bet beigās izrādās ka varēja mēģināt.

Organizācija - pec komentāriem nav bijusi tā feinākā līdz ar to feinak ka pasēdēju garažā un paskrūvēju e30 nekā aizčākarējos n-kilometrus.
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Vissūdīgākais posms uz kādu esmu bijis, izskatās ka HGK organizētos posmus vairs neapmeklēšu, galvenokārt dēļ tā komentētāja, kuru viņi nejēdz/nemāk/negrib nomainīt.
spiegs

Post by spiegs »

Maybe ir jau kkur pilnie rez ielikti ??
druu

Post by druu »

Martinss wrote:Vissūdīgākais posms uz kādu esmu bijis, izskatās ka HGK organizētos posmus vairs neapmeklēšu, galvenokārt dēļ tā komentētāja, kuru viņi nejēdz/nemāk/negrib nomainīt.
tas pats, kas 2. posmā 333? :shock:
Those who are afraid to fall, will never fly
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Jā tieši tas pats komentētājs.
druu

Post by druu »

Martinss wrote:Jā tieši tas pats komentētājs.
:doh:
Those who are afraid to fall, will never fly
jurgis_L

Post by jurgis_L »

Uz driftiem pirms tam bijis nebiju. Domāju, te pat pie mājām, ta jau jāaizbrauc.
1) Baigi nepatika tā pauze pirms dalībnieku parādes. Vairāk kā stundu gaidīt, līdz kaut kas notiks, nav forši.
2) :arrow: Vietējie iezemieši :yo: :yo: pirmie divi jau tur pat pie tiem angāriem grozījās un abi skaļi apsprieda manu uzrakstu uz maikas "Sex, drugs and rock'n'roll".
:arrow: Pēc tam blakus 50 gadīgais dēls ar savu 70gadīgo tēvu apsprieda to, ka vajadzēja sportistiem ļaut no paša lidlauka gala ieskrieties, citādi nevarot paspēt normālu ātrumu uzņemt
:arrow: Visvairāk man patika komentārs no viena cita onkas tieši pirms sākās braucieni pa diviem - "Tur tak nav kur apdzīt.. :rally: ..."
3) nezinu kā tas pasākums notiek 333 un citās trasēs, bet šite likās trase daudz par īsu. Varbūt sportistiem pietika, bet man kā skatītājam prasījās bikīt vairāk.
4) tas komentētājs - ja es kā nezinātājs varbūt neatšķiru kurš tur ir Žuks un kurš nav, tad viņam jau nu gan to vajadzētu zināt
spiegs

Post by spiegs »

jurgis_L wrote:Uz driftiem pirms tam bijis nebiju. Domāju, te pat pie mājām, ta jau jāaizbrauc.
1) Baigi nepatika tā pauze pirms dalībnieku parādes. Vairāk kā stundu gaidīt, līdz kaut kas notiks, nav forši.
2) :arrow: Vietējie iezemieši :yo: :yo: pirmie divi jau tur pat pie tiem angāriem grozījās un abi skaļi apsprieda manu uzrakstu uz maikas "Sex, drugs and rock'n'roll".
:arrow: Pēc tam blakus 50 gadīgais dēls ar savu 70gadīgo tēvu apsprieda to, ka vajadzēja sportistiem ļaut no paša lidlauka gala ieskrieties, citādi nevarot paspēt normālu ātrumu uzņemt
:arrow: Visvairāk man patika komentārs no viena cita onkas tieši pirms sākās braucieni pa diviem - "Tur tak nav kur apdzīt.. :rally: ..."
3) nezinu kā tas pasākums notiek 333 un citās trasēs, bet šite likās trase daudz par īsu. Varbūt sportistiem pietika, bet man kā skatītājam prasījās bikīt vairāk.
4) tas komentētājs - ja es kā nezinātājs varbūt neatšķiru kurš tur ir Žuks un kurš nav, tad viņam jau nu gan to vajadzētu zināt
Žuku jebkurš atšķir... :shura:
jurgis_L

Post by jurgis_L »

spiegs wrote:
jurgis_L wrote:Uz driftiem pirms tam bijis nebiju. Domāju, te pat pie mājām, ta jau jāaizbrauc.
Žuku jebkurš atšķir... :shura:
nu es nē, un komentētājs ne tik :D :D
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

To komentētāju vajadzētu ar s*dainu mietu sist, par tādu komentēšanu.
Bet par trasi gan nepiekritīšu, jo tas ir speed drifts! Un ja paskatās, piemēram, TE, tad īpaši vairāk līkumu trasē nav!
Un jā, pauzes - :doh:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Šis bija man pirmais pasākums, kurā man nebija ļauts būt dalībnieku parkā, nerunājot arī par to, ka nestartēju vispār :neka:, takā visu pasākumu skatiju no skatītāju ierindām.
Nu nezinu, drifts likās kudiš interesantāks pasākums, nekā to pasniedza šajā pasākumā. Man ir pārītis ieteikumu organizātoriem, kurus izpildot, skatītājiem būs par 40% interesantāks pasākums.
Kamdēļ komentētājs nevar iet pie pašiem braucējiem un runāt ar viņiem??? Tas vēl nebūtu tik ļoti vajadzīgs, ja vēl pašam komentētājam būtu kāda sajēga par notiekošo trasē.
Tā mega pauze bija :cool: , komentētājs arī ierunājās ik pa 30min un teica, ka tuliņ vis sāksies :yo:
:aiwa:
Katrā ziņā vis ko solija orgi, arī reāli piepildijās :reeka: :reeka: :reeka:
ImageImage
EDX

Post by EDX »

Skatos, ka neesmu neko palaidis garām :D
No quattro - no fun!
frenkers

Post by frenkers »

+1
Lambertino

Post by Lambertino »

EDX wrote:Skatos, ka neesmu neko palaidis garām :D
esi gan :kiss:
Mēs iepriekšējā dienā izpildijām visādas pērles - slēdzāmies klāt pie elektriskā gana k kādi 15 purni, driftējām pa naksnīgu trasi (ar kājām šoreiz)..... :naac:
Pati drifta diena, bija tikai kā othodnjaks :aiwa:
ImageImage
EDX

Post by EDX »

Mļec :|
No quattro - no fun!
Lambertino

Post by Lambertino »

Pagajušo nedēļu tā arī vis nopluka ar cepurēm.
Tātad tā, esmu uzņēmies pa šo nedēļu visu sakārtot, lai uz šīm brīvdienām jau būtu gatavs :yo:
Tiekam skaidrībā ar apģērbu krāsu un cilvēku skaitu!
Principā varam apvienot driftu ar krekliem un otrādāk, lai sanāk lētāk.
Ja kādam šāda ideja nepatīk, tad ziņojiet, pašam šķiet diezgan Ok tāds pasākums 8)

Pārējos saraksti turpinam šeit :arrow: viewtopic.php?f=56&t=10288&start=180" onclick="window.open(this.href);return false;
ImageImage
Post Reply