Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Alien
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Alien »

značit tavs šefs ir bremze :lol: :lol: :lol:
AR_159 :drive:
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

ir ir jaunajiem sitie ierobezotaji jau default'aa

pats biju soka, kad iechekojam sofera jauniepirkto Renault Mascott un atrak par 90 neiet :| tagad saprotu, kapec vini ta velkaas. nahrenizet, domaju garantijas laikaa ar nav prata darbs.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Image
Nu kur shitaada kultuura??? Image
Pa krasteni shameejais meeginaaja ar 90km/h pa tresho joslu....
Zili melni duumi no izpuuteeja, riistiidamies un splaudiidamies, a vecim po!!!!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

[censored] kaukāds mauka motociklist shoriit maisījās visu laiku pa kājām uz salinieka!
Atvelk, nobremzē, atvelk, nobremzē! Mudaks laikam gribēja lai es vinju panjemu uz kapota uz 140!
Life is a bitch but a beautiful one!
Alien

Post by Alien »

ha
vakar vienc fūrinieks pie A7 veikala bij nonesis bīemdabljū sānu

un vienc fūrists atkal uz apvedceļa nelaida garām. pac apdzīt nevar a citus ar garām nelaiž. P I D A R S
AR_159 :drive:
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Man liekas, ka ir jāiepērk peintbola markers un tad, kad apdzen jānodod pa logiem! Vai vēl labāk, pa atvēru logu! :D
U_V6er

Post by U_V6er »

a mosh teejinas padzerat? citaadi izklausaas peec anekdotes par kamieljiem, kuriem, lai tie kusteetos aatri, pa olaam ar kiegeli ietesa :D
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

Juzix wrote:Image
Nu kur shitaada kultuura??? Image
Pa krasteni shameejais meeginaaja ar 90km/h pa tresho joslu....
Zili melni duumi no izpuuteeja, riistiidamies un splaudiidamies, a vecim po!!!!
šitos čaļus zinu, baigie :gigi:
Life is what happens while you're busy making other plans
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

Alien wrote:značit tavs šefs ir bremze :lol: :lol: :lol:
shefam ir bremze !!!
Pauliic wrote:ir ir jaunajiem sitie ierobezotaji jau default'aa

pats biju soka, kad iechekojam sofera jauniepirkto Renault Mascott un atrak par 90 neiet :| tagad saprotu, kapec vini ta velkaas. nahrenizet, domaju garantijas laikaa ar nav prata darbs.
ne tikai jaunajiem , man vecajam 1996 gada volvo FH16 arii bija ierobezhotaajs , bet liidz 100 km/h
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

El_Camino wrote:Man liekas, ka ir jāiepērk peintbola markers un tad, kad apdzen jānodod pa logiem! Vai vēl labāk, pa atvēru logu! :D
veciit , ja uz mana dampja paraadiisies kaads plekjis :D es laikam iepirkjshu naglu pistoli jo smagajam ir tjipa kompresors :gigigi:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Fox wrote:
El_Camino wrote:Man liekas, ka ir jāiepērk peintbola markers un tad, kad apdzen jānodod pa logiem! Vai vēl labāk, pa atvēru logu! :D
veciit , ja uz mana dampja paraadiisies kaads plekjis :D es laikam iepirkjshu naglu pistoli jo smagajam ir tjipa kompresors :gigigi:
a smagajam nepietiek vienkaarshi biski paraut stuuri uz saaniem ?
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
bebriits20

Post by bebriits20 »

Android wrote: Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.
Jā jā, vēlviens gudrais ņerga atradies. Var arī vispār tupēt mājās un ārā nelīst un nemaz nesināt kas ir fūra. Dēļ tādiem kā tu arī rodas rindas un sastrēgumi - nevar saņemt dūšu un apdzīt fūru kas iet uz 85, un aiz tādiem savācās līdzīgi domājošo mīzalu rinda :evil:[/quote]

Tu esi pārliecināts ka es esmu tads bremze, un braucu kā mīzala?
nu [consored] es nezinu , jo manam vismaz ir ierobezhotaajs uz 90km/h , un ne jau es pats vinju tur uzliku !!!!!
MAN 14.272 94.gada pa pleskavas šosi 105km/h :twisted: un ne pa vējam, ne arī no kalna.
opel-blitz.lv
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Fox wrote:
A tu iemācies arī citus satiksmes dalībniekus cienīt! Un paskaidro arī pārējiem tev līdzīgajiem baranku kruķītājiem, ka nevienu neviens izņemot jūs pašus nav vainīgs ka caurām dienām sēžat pie stūres, ciešat no aizcietējumiem vai king of the road sindroma or whatever! :bad: :bad: :bad:

P.S. gribētu redzēt kā tu ar savu naglu pistoli mēģināsi trāpīt kādam! :lol: :lol: :lol:
bebriits20

Post by bebriits20 »

Bet jums tak visiem ir mega kruti tuuneti aparaati, un nekadaam lielajam probleemaam ar apdziisanu nevajadzeetu rasties kur nu veel pie 90km/h
opel-blitz.lv
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

El_Camino wrote:
Fox wrote:
A tu iemācies arī citus satiksmes dalībniekus cienīt! Un paskaidro arī pārējiem tev līdzīgajiem baranku kruķītājiem, ka nevienu neviens izņemot jūs pašus nav vainīgs ka caurām dienām sēžat pie stūres, ciešat no aizcietējumiem vai king of the road sindroma or whatever! :bad: :bad: :bad:

P.S. gribētu redzēt kā tu ar savu naglu pistoli mēģināsi trāpīt kādam! :lol: :lol: :lol:
[censored] veciit ko tu te gruzies , es braucu pareizi , un ja kaadam vajadzees naglu riepaas ta arii traapiishu ...
#MR

Post by #MR »

bebriits20 wrote:Bet jums tak visiem ir mega kruti tuuneti aparaati, un nekadaam lielajam probleemaam ar apdziisanu nevajadzeetu rasties kur nu veel pie 90km/h
:doh:
bebriits20

Post by bebriits20 »

Ko tu ķeries pie galvas, ja kkas nepatiik apturat to fuuristu un iedodat biete un beigta balle, ja nevarat iedot tas pisaties aizmuguree
opel-blitz.lv
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

bebriits20 wrote:Ko tu ķeries pie galvas, ja kkas nepatiik apturat to fuuristu un iedodat biete un beigta balle, ja nevarat iedot tas pisaties aizmuguree
Tu gudrs vai tikai par mulki izliecies??? :4:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
bebriits20

Post by bebriits20 »

nē cilvēks, kurš ir samierinājies ar LOHIEM uz ceļa un viss un nepiesārņo savu galvu ar tādu huinju kā jūs te, un necepjās pa to 3 dienas, ka vinam kkads dalnaboišiks nedevis ceļu
opel-blitz.lv
edmundo

Post by edmundo »

njā, globālas problēmas.... :shura:
v12 Image
Post Reply