Moderator: omulis
shefam ir bremze !!!Alien wrote:značit tavs šefs ir bremze![]()
![]()
ne tikai jaunajiem , man vecajam 1996 gada volvo FH16 arii bija ierobezhotaajs , bet liidz 100 km/hPauliic wrote:ir ir jaunajiem sitie ierobezotaji jau default'aa
pats biju soka, kad iechekojam sofera jauniepirkto Renault Mascott un atrak par 90 neiettagad saprotu, kapec vini ta velkaas. nahrenizet, domaju garantijas laikaa ar nav prata darbs.
a smagajam nepietiek vienkaarshi biski paraut stuuri uz saaniem ?Fox wrote:veciit , ja uz mana dampja paraadiisies kaads plekjisEl_Camino wrote:Man liekas, ka ir jāiepērk peintbola markers un tad, kad apdzen jānodod pa logiem! Vai vēl labāk, pa atvēru logu!es laikam iepirkjshu naglu pistoli jo smagajam ir tjipa kompresors
Jā jā, vēlviens gudrais ņerga atradies. Var arī vispār tupēt mājās un ārā nelīst un nemaz nesināt kas ir fūra. Dēļ tādiem kā tu arī rodas rindas un sastrēgumi - nevar saņemt dūšu un apdzīt fūru kas iet uz 85, un aiz tādiem savācās līdzīgi domājošo mīzalu rindaAndroid wrote: Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.
MAN 14.272 94.gada pa pleskavas šosi 105km/hnu [consored] es nezinu , jo manam vismaz ir ierobezhotaajs uz 90km/h , un ne jau es pats vinju tur uzliku !!!!!
A tu iemācies arī citus satiksmes dalībniekus cienīt! Un paskaidro arī pārējiem tev līdzīgajiem baranku kruķītājiem, ka nevienu neviens izņemot jūs pašus nav vainīgs ka caurām dienām sēžat pie stūres, ciešat no aizcietējumiem vai king of the road sindroma or whatever!Fox wrote:veciit , ja uz mana dampja paraadiisies kaads plekjisEl_Camino wrote:Man liekas, ka ir jāiepērk peintbola markers un tad, kad apdzen jānodod pa logiem! Vai vēl labāk, pa atvēru logu!es laikam iepirkjshu naglu pistoli jo smagajam ir tjipa kompresors
[censored] veciit ko tu te gruzies , es braucu pareizi , un ja kaadam vajadzees naglu riepaas ta arii traapiishu ...El_Camino wrote:A tu iemācies arī citus satiksmes dalībniekus cienīt! Un paskaidro arī pārējiem tev līdzīgajiem baranku kruķītājiem, ka nevienu neviens izņemot jūs pašus nav vainīgs ka caurām dienām sēžat pie stūres, ciešat no aizcietējumiem vai king of the road sindroma or whatever!Fox wrote:veciit , ja uz mana dampja paraadiisies kaads plekjisEl_Camino wrote:Man liekas, ka ir jāiepērk peintbola markers un tad, kad apdzen jānodod pa logiem! Vai vēl labāk, pa atvēru logu!es laikam iepirkjshu naglu pistoli jo smagajam ir tjipa kompresors
![]()
![]()
![]()
P.S. gribētu redzēt kā tu ar savu naglu pistoli mēģināsi trāpīt kādam!![]()
![]()