Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- El_Camino
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP
Šovakar subārs apturēja - 77km/h 50vietā. 10Ls apdrošināšanā un braucu tālāk! Viņš, man liekas, pat īsti doķos nepaskatījās
Tākā ar viņiem ar var sarunāt.

Life is a bitch but a beautiful one!
Šodien trāpijusies melnbaltā diena
Ceļā no Ventspils uz Ogri pie Jūrmalas noķēra 130 km/h , neko sarunāt nevarēja.
..ok 40 ls sods,..
braucu tālāk ..
20 m pirms salaspils zīmes sāku palielināt ātrumu .. Pats iznteresantākais ka viena netrafarētā mašīna stāvēja salaspilī un visus filmē... kādi 200m aiz salaspils mani aptur un saka ka esmu braucis ar 109 km/h
..
CP saka ka sods 200ls un tiesību atņemšana uz 6 mēnešiem... Domāju ka ir D....
Ar 5 min morāles nolasīšanu mani atlaida
Tomēr ir arī sakarīgi un saprotošī CP
Ceļā no Ventspils uz Ogri pie Jūrmalas noķēra 130 km/h , neko sarunāt nevarēja.

braucu tālāk ..
20 m pirms salaspils zīmes sāku palielināt ātrumu .. Pats iznteresantākais ka viena netrafarētā mašīna stāvēja salaspilī un visus filmē... kādi 200m aiz salaspils mani aptur un saka ka esmu braucis ar 109 km/h

CP saka ka sods 200ls un tiesību atņemšana uz 6 mēnešiem... Domāju ka ir D....
Ar 5 min morāles nolasīšanu mani atlaida
Tomēr ir arī sakarīgi un saprotošī CP
izskataas, ka maukas pelna lieldienu pusdienas
sodien bergos kkaadaa bezsakaraa visus peec kaartas staadinaaja, tad veel pipeles chomam juglaa kur remontee pie taas jobanaas 30km/h par 64 piepisaas, kaut taas kuces dziivas sapuutu, dariit nav ko vinjiem?
sodien bergos kkaadaa bezsakaraa visus peec kaartas staadinaaja, tad veel pipeles chomam juglaa kur remontee pie taas jobanaas 30km/h par 64 piepisaas, kaut taas kuces dziivas sapuutu, dariit nav ko vinjiem?

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- El_Camino
- Admins
Tur viens chibriks krūmos sēdēja. Vismaz aizvakar.Vision wrote: 20 m pirms salaspils zīmes sāku palielināt ātrumu .. Pats iznteresantākais ka viena netrafarētā mašīna stāvēja salaspilī un visus filmē... kādi 200m aiz salaspils mani aptur un saka ka esmu braucis ar 109 km/h
Bet nu mentu ka pilns shodien.
Life is a bitch but a beautiful one!
vobšem visi uzmanās braucot pa brīvības ielu, juglā kur to krustojumu taisa, laikam maukām tur tagad patstāvīgā naudas pelnīšanas vieta, kādreiz vēl bija pa retam, bet tagad laikam tur patstāvīgi kāds ir, akar ap pus desmitiem vakarā bija, choms brauca ap 24:00 arī esot 2 bijuši paņemti šorīt arī 2 treknas maukas ar volvo bija
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- DimanC
nnnja...DeeCee wrote:vobšem visi uzmanās braucot pa brīvības ielu, juglā kur to krustojumu taisa, laikam maukām tur tagad patstāvīgā naudas pelnīšanas vieta, kādreiz vēl bija pa retam, bet tagad laikam tur patstāvīgi kāds ir, akar ap pus desmitiem vakarā bija, choms brauca ap 24:00 arī esot 2 bijuši paņemti šorīt arī 2 treknas maukas ar volvo bija

p.s. lai nebūtu offtopiks - šorīt ap pus6iem ar Taxi braucu uz lidostu. pie Spices, kur salīdzinoši nesen 50 uzlikts, ganījās menti - taksists momentā noziņoja pārējiem kolēģiem pa rāciju

p.p.s. imho m...as tik daudz/ātri nepelna... es par to, ka mentiem pienāktos kāds īpašāks tituls :neka:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
a kā vēl var nosaukt profesiju, kas stāv ceļmalās un drāž par naudu ? :neka:
un sliktie vārdi attiecās tikai uz tiem, kas liek sodus un čakarē smadzenes, vismaz 2 labi CP Latvijā ir iedeva brīdinājumu kkad sen
un sliktie vārdi attiecās tikai uz tiem, kas liek sodus un čakarē smadzenes, vismaz 2 labi CP Latvijā ir iedeva brīdinājumu kkad sen

kā tev šķiet, likumi ir priekš suņiem?DeeCee wrote:a kā vēl var nosaukt profesiju, kas stāv ceļmalās un drāž par naudu ? :neka:
Vēlies dīķi?

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Arī!Diikjis wrote:kā tev šķiet, likumi ir priekš suņiem?DeeCee wrote:a kā vēl var nosaukt profesiju, kas stāv ceļmalās un drāž par naudu ? :neka:
P.S. Ko Tu gudru ar to gribēji pateikt?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
likumi ir priekš tiem, kas viņus ievēro, un tiem kam viņi izdevīgi.
es nerunāju par to ka ķer dzērājšoferīšus un tamlīdzīgus kretīnus(es domāju pie stūres, nevis mēģina piešut, pat ja atrodies tuvāk par 5m mašīnai), bet par tiem, kas piš smadzenes par +20~30, slēpjās aiz stabiem pie tiko uzliktām zīmēm soda par stāvēšanu iekraušanas vietās svētdienas vakarā 2200, un pilnīgi bez emocijām pret muterītēm kas savus sīkos ar ratiņiem stumj pāri 4 joslu šosejai, un bojāgājējiem, kas paši lien zem riteņiem.
es nerunāju par to ka ķer dzērājšoferīšus un tamlīdzīgus kretīnus(es domāju pie stūres, nevis mēģina piešut, pat ja atrodies tuvāk par 5m mašīnai), bet par tiem, kas piš smadzenes par +20~30, slēpjās aiz stabiem pie tiko uzliktām zīmēm soda par stāvēšanu iekraušanas vietās svētdienas vakarā 2200, un pilnīgi bez emocijām pret muterītēm kas savus sīkos ar ratiņiem stumj pāri 4 joslu šosejai, un bojāgājējiem, kas paši lien zem riteņiem.
+1! Muus pedejaa reizee aptureja par to, ka bija miglinieki ieslegti kopaa ar tuvajaam gaismaam!Melnais wrote:+1 un pie viena būtu vēl risinājuši korķus nevis piesējusies par +10km/h!DeeCee wrote:likumi ir priekš tiem, kas viņus ievēro, un tiem kam viņi izdevīgi.

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
A šo pantu katrs tulko kā grib. Ja iedziļinās tad var katrs palikt pie sava i vsjo.fade wrote:+1! Muus pedejaa reizee aptureja par to, ka bija miglinieki ieslegti kopaa ar tuvajaam gaismaam!Melnais wrote:+1 un pie viena būtu vēl risinājuši korķus nevis piesējusies par +10km/h!DeeCee wrote:likumi ir priekš tiem, kas viņus ievēro, un tiem kam viņi izdevīgi.
P.S. Intreses pēc-cik izrakstija?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
+1 mani pēdējoreiz paņēma ap 9ņiem vakarā, 20m pirms apdzīvotas vietas beigām biju uzkāpinājis 80km/h
takš brauciet, un dariet kko noderīgu satiksmes drošībai, nevis domājiet kur naudu nokāst

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
šodien līdz pusitei gandriz apdzinu mentu subaru pilsētā ar +40, kā nācu ara no likuma uz lielaku divjoslu ceļu, sāku vilkt un attapos ka kretiniska paskata antisparns kautkadai tarataikai aizmugure uzlipinats- tad naca apskaidriba un pus sekundi vēlāk bremmzes.... šie laikam nepiefiksēja 

Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM 

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
ar 15min sarunu par un ap autobraucējiem un to kūltūru -uz begām priecīgas jums lieldienas inspektor un visu labu :verycool:Juzix wrote:A šo pantu katrs tulko kā grib. Ja iedziļinās tad var katrs palikt pie sava i vsjo.fade wrote:+1! Muus pedejaa reizee aptureja par to, ka bija miglinieki ieslegti kopaa ar tuvajaam gaismaam!Melnais wrote:+1 un pie viena būtu vēl risinājuši korķus nevis piesējusies par +10km/h!DeeCee wrote:likumi ir priekš tiem, kas viņus ievēro, un tiem kam viņi izdevīgi.
P.S. Intreses pēc-cik izrakstija?
Tādā ziņā attieksme ierulēja, bet par pašu likumu :neka:

bija taču kaut kur minēts, ka par ātrumu ~25m(laikam) no zīmes nedrīkst ņemt... un tas tieši attiektos uz konkrēto gadījumuvēja suns wrote:+1 mani pēdējoreiz paņēma ap 9ņiem vakarā, 20m pirms apdzīvotas vietas beigām biju uzkāpinājis 80km/htakš brauciet, un dariet kko noderīgu satiksmes drošībai, nevis domājiet kur naudu nokāst
- Pauliic
- Moderators
ja ir minēts tad pasaki kur, nevis kautkas, kautkur kautko$cash_money$ wrote:bija taču kaut kur minēts, ka par ātrumu ~25m(laikam) no zīmes nedrīkst ņemt... un tas tieši attiektos uz konkrēto gadījumuvēja suns wrote:+1 mani pēdējoreiz paņēma ap 9ņiem vakarā, 20m pirms apdzīvotas vietas beigām biju uzkāpinājis 80km/htakš brauciet, un dariet kko noderīgu satiksmes drošībai, nevis domājiet kur naudu nokāst