Bija tāda lietaKrish wrote:Lm un Wcoast bija piebraukuši, kā arī pirmstam satikti Lamberts, Freimo, Miezīts un Martinss !

Moderator: Juzix
Bija tāda lietaKrish wrote:Lm un Wcoast bija piebraukuši, kā arī pirmstam satikti Lamberts, Freimo, Miezīts un Martinss !
Tas ar bembi, laikam, bija Chewits.Garaiz wrote:Jap bij gan tāda lieta, tad vēl kkas ar nisanu, civiku un bembu kkur pa mārupi, pats nezinuMartinss wrote:
parocies, šito es kkad nesen minēju un tu neatbildēji, pie kemi toreiz manīju
Šodien arī negaidīti satikts Garaiz, ja nemaldos.
Un tad vēl purčikā man neļāva braukt taisni
redzēju tevi. metu ar uguņiem, centos pievērst uzmanību, stājos malā, aicinot tevi apstāties, bet tu ignorēji manilm wrote:Bija tāda lietaKrish wrote:Lm un Wcoast bija piebraukuši, kā arī pirmstam satikti Lamberts, Freimo, Miezīts un Martinss !kā arī kādas 3h izslīpētas ap Arēnu Rīga
"tikai" pusbāka izkūpēja līkumos
xdrive ir spēks
![]()
Ak tad tas biji Tumpb wrote:redzēju tevi. metu ar uguņiem, centos pievērst uzmanību, stājos malā, aicinot tevi apstāties, bet tu ignorēji manilm wrote:Bija tāda lietaKrish wrote:Lm un Wcoast bija piebraukuši, kā arī pirmstam satikti Lamberts, Freimo, Miezīts un Martinss !kā arī kādas 3h izslīpētas ap Arēnu Rīga
"tikai" pusbāka izkūpēja līkumos
xdrive ir spēks
![]()
Tam saldajam [cilvēka loceklim] vajadzētu sējā iedot...Lambertino wrote:Patika, ka viens, ar tādu pašu bmw kā Lm`, frēzē ar mums, piestāj pie bariņa, izkāp ārā, k ko cītīgi klausās, skatās un aizbrauc![]()
visā visumā +1, griežoties pa kreisi (nezinu, kas pa ielu, bet tur kur kūkas taisa), šams pa pretējo brauca, a man ta bail griezties, jo nevar saprast ko viņš dar. Tā nu gar pašu apmalīti nobraucu mierīgi.freimo wrote:Tam saldajam [cilvēka loceklim] vajadzētu sējā iedot...Lambertino wrote:Patika, ka viens, ar tādu pašu bmw kā Lm`, frēzē ar mums, piestāj pie bariņa, izkāp ārā, k ko cītīgi klausās, skatās un aizbrauc![]()
![]()
Bet nu nepadevos un savu panācu
giriks kkaadslm wrote:Njā, es arī nobrīnījosapstājas, pienāk klāt bariņā, pasmaida
par Martinsa sieru arī cītīgi paklausās, iekāp mašīnā un aizbrauc