Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Tomel
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Tomel »

Labs skats vakar pie talsu apvedcelja ments ar purnu gravii :woohoo: bet tomeer ar savu sprunguliiti vicinaajaas :bakst: bet skats bij njirdziigs
Galvenais ka braukt maaki :P
freimo
Admins

Post by freimo »

Tomel wrote:Labs skats vakar pie talsu apvedcelja ments ar purnu gravii :woohoo: bet tomeer ar savu sprunguliiti vicinaajaas :bakst: bet skats bij njirdziigs
Wareeji jau piestaat un paliidzeet... :hmmm:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Gatis

Post by Gatis »

freimo wrote:
Speelmaniitis wrote:8) jūtos varonis! :D tiko siguldā pirmo brīdinājumu atrāvu... (kreisā tuvā gaisma nedega :D)
Man ar bija gadiijums kad nedega tuvaas gaismas lukturis... Gribeeja man pieshuut sodu (kuru es protams ka biju pelnijis :gigi: ) Bet tad atcereejos un teicu aptuweni shaadu tekstu: "Pirms braukshanas uzsaakshanas paarliecinaajos par to ka deg wisi lukturi..." Kaa tas arii ir ir teikts CSN:
"38. Transportlīdzekļa vadītājam ir šādi pienākumi:

38.1. pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā"

Bet nu protams ka tas wiss :blabla: :blabla: :blabla: jo nekur negaaju un neparko nepaarliecinaajos...!!! Bet kaarteejaa reize kad tiku cauri bez soda... :mhm:

Par temu nedeg gaisma!

Tas jau bija pasen! Braucu ar draudzenes muterites masinu Opels vectra uz stajanku. Ka jau zinam opeliem ir daudz slimibas un viena no tam ka numura apgaismojumam reizem nav kontakts un tas nedeg! Esmu jau praktiski pie stajankas nu metri 30 max kad aizmugure iedegas zilas bakugunis un viens tusnits rupora blauj Opel vaditaj ludzu apstaties labaja mala nu neko apstajies ments pienak ar loti vaznu gjimi : Es tur tads un tads, ludzu jusu dokumentinus! Iedodu dokus dzeks ar vel vaznaku gjimi aiziet apstas vai tehniska nav beigusies.
Soferit jums numura apgaismojums nedeg! Es protams preti ka nedeg, tiko no majas izbraucu viss bija kartiba! Aizejam lidz masinas aizmugurei protams jamais nedeg! Policis uzreiz: vajadzes protokolinu sastadit utt. Kamer sis man tur stasta kads sodins bus es ar kulacinu viegli pa bamperi uzsitu un numura apgaismojums iedegas! Jums vajadzeja redet vina seju (es pec tam min 10 recu sezot masina) Dzek vel pats pec tam reizes tris uzita pa bamperi ar ceribu ka lampina izdzisis, bet neka. Ta vina vaznais gjimis parvertas par tik abizotu un vins tik negribigi palaida vala!
Lai arī cik bagāts būtu cilvēks, tik un tā viņam būs tikai puse no tā, ko viņš vēlas...
http://www.printera.lv
GO BIG OR GO HOME
BailY

Post by BailY »

Gatis wrote:
freimo wrote:
Speelmaniitis wrote:8) jūtos varonis! :D tiko siguldā pirmo brīdinājumu atrāvu... (kreisā tuvā gaisma nedega :D)
Man ar bija gadiijums kad nedega tuvaas gaismas lukturis... Gribeeja man pieshuut sodu (kuru es protams ka biju pelnijis :gigi: ) Bet tad atcereejos un teicu aptuweni shaadu tekstu: "Pirms braukshanas uzsaakshanas paarliecinaajos par to ka deg wisi lukturi..." Kaa tas arii ir ir teikts CSN:
"38. Transportlīdzekļa vadītājam ir šādi pienākumi:

38.1. pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā"

Bet nu protams ka tas wiss :blabla: :blabla: :blabla: jo nekur negaaju un neparko nepaarliecinaajos...!!! Bet kaarteejaa reize kad tiku cauri bez soda... :mhm:

Par temu nedeg gaisma!

Tas jau bija pasen! Braucu ar draudzenes muterites masinu Opels vectra uz stajanku. Ka jau zinam opeliem ir daudz slimibas un viena no tam ka numura apgaismojumam reizem nav kontakts un tas nedeg! Esmu jau praktiski pie stajankas nu metri 30 max kad aizmugure iedegas zilas bakugunis un viens tusnits rupora blauj Opel vaditaj ludzu apstaties labaja mala nu neko apstajies ments pienak ar loti vaznu gjimi : Es tur tads un tads, ludzu jusu dokumentinus! Iedodu dokus dzeks ar vel vaznaku gjimi aiziet apstas vai tehniska nav beigusies.
Soferit jums numura apgaismojums nedeg! Es protams preti ka nedeg, tiko no majas izbraucu viss bija kartiba! Aizejam lidz masinas aizmugurei protams jamais nedeg! Policis uzreiz: vajadzes protokolinu sastadit utt. Kamer sis man tur stasta kads sodins bus es ar kulacinu viegli pa bamperi uzsitu un numura apgaismojums iedegas! Jums vajadzeja redet vina seju (es pec tam min 10 recu sezot masina) Dzek vel pats pec tam reizes tris uzita pa bamperi ar ceribu ka lampina izdzisis, bet neka. Ta vina vaznais gjimis parvertas par tik abizotu un vins tik negribigi palaida vala!
Taaa nav masina>>>> TAS ir OPELS
Nu blin gribeetu redzeet taa menta ģīmi tobriid
Honda Civic
ID 4368
every_day

Post by every_day »

... Shodien mani Jelgavaa pie 5. kojam panjeema menti un pieseejaas ka paarbraucis dubultaajai liinijai un 20LS sods, bet manaa skatiijumaa bija taa: liikums gaaza + rokasbremze = :cool: . bet shie man te pa dubultajaam kuras bija zem itkaa sniega un redzeet vinjas nevareeja. Nu ko bla bla bla, un izraadaas ka man nau liidzi dokumenti. nu ko atnesa man dokumentus, iedevu, un beigaas man tikai 2 Ls par to ka nebija liidzi dokumentu. :yo: :yee:
Tomel

Post by Tomel »

freimo wrote:
Tomel wrote:Labs skats vakar pie talsu apvedcelja ments ar purnu gravii :woohoo: bet tomeer ar savu sprunguliiti vicinaajaas :bakst: bet skats bij njirdziigs
Tiko braucu uz majam bez nummura :banana: no csdd
laikam ar kaukaad opel bija pa ledu salikushies
shie jau mani itkaa aicinaaja piestaat uz paarrunaat
bet jaunaa auto speeki tach jaizmeegjina :twisted: taa uz kaukur 140 - 150 panesos garaam :-D
Leaf
Kandidāts uz BANu

Post by Leaf »

Tomel wrote:
freimo wrote:
Tiko braucu uz majam bez nummura :banana: no csdd
bet jaunaa auto speeki tach jaizmeegjina :twisted: taa uz kaukur 140 - 150 panesos garaam :-D
lohs mļe, tādas pasaciņas. psc
Tomel

Post by Tomel »

netici :gribu:
diabl0_

Post by diabl0_ »

Tomel wrote:netici :gribu:
vareeji jau kautko labaaku izdomaat... :blabla: :think: :gigi:
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

Tomel wrote:netici :gribu:
ja tev muksana no mentiem skaitaas kruta ...... :screwy:
Lady Lover
Bastard
Moderators

Post by Bastard »

Tomel wrote:Tiko braucu uz majam bez nummura :banana: no csdd
:wtf:

Īsti nevar saprast, ko Tu gribi pateikt, bet nu... Respect! :lol:
Image
Mr. FriX

Post by Mr. FriX »

Jāiemet arī man kāds pastāsts.

Biju aizbraucis pabraukāties uz latgali. vilku no Ludzas uz Rēzekni un kā gadījās, kā ne paņēma mani uz 12+km/h. Protams apstādina. traļaļā un ratatā saku, ka po čornomu un viss. Cp saka, ka 5. es dodu 5 un pretī saņemu doķus un zdāču - 3Ls :-D

Parkošanās CP stāvvietā Līvānos :-D . Bija darīšanas un sanāca noparkoties CP stāvvietā. Protams acīgie CP-isti pamanīja A6 un vēlējās nosmelt po krupnomu. Bet kā gadījās, kā ne - aiz stikla bija aizķērusies bieza caurlaide ar pabalējušu termiņu. Rezultātā atvainošanās un atļauja stāvēt kaut visu dienu :-D

Skrējiens uz Salu tilta. Uz uzbrauktuves paķēra mani 50 vietā uz 90 (tā vismaz radarī rādija) Reāli bija nedaudz zem 130 :shock: . Protams bazars kur ta skrienam utt. Es atbildēju, ka uz Bāriņtiesu steidzos (tā ar bija) novēlēja braukt lēnāk un viss :)
Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work

ID 123
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

Bastard wrote:
Tomel wrote:Tiko braucu uz majam bez nummura :banana: no csdd
:wtf:

Īsti nevar saprast, ko Tu gribi pateikt, bet nu... Respect! :lol:
izklausaas neticami bet varbuut ar ..... :119:
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
:shura: :D
SmaLL

Post by SmaLL »

Vel man bija tads gadijums: Man vel bija baltas tiesibas un es braucu ar mammu no Rigas uz Ventspili..........mani panjema uz 123 km/h........kad es CPistam iedevu shitas baltas tiesibas vinjs bija mazliet parsteigts.........nu talak bija situacija ka vinjs gribeja man , nezinu ka pan latviski...bet...lewitj sda4i prav na 1 god !!! .........Es ta gaidiju tiesibas un shitais variants bija vissliktakai, bet nu vis beidzas ar 20 ls "strafu " :)
Image
D'Karlo

Post by D'Karlo »

:roll: :oops: kādam ir nākusi vēstule, par sodiem (kad nesoda uz vietas),
:?: vai tas jau strādā?

vakar bija interesanta situācija uz zemitānu tilta... braucu ar auto, kopā ar draugiem uz dominu (ap 20:00), protams... ātrums 50 km/h, tur tiek aizmirsts. Pie beigām, kad jāgriež nost (no centra braucot), skatos spogulī - IR! zilie neoni (spidometrā 75 km/h) nu neko... kājas aukstas ( :oops: nu neesmu ar cp saskāries pārāk bieži...nav vēl pieradums :D), sabremzējos, paslēdzu mūziku klusāk, un gaidu, kad liks malā... tā aizbraucu līdz krustam kur jādod ceļš. šie piebrauca aizmugurē, mazliet tur pastāvēja (neoni ieslēgti), piebrauca sānos un aizbrauca prom...

:roll: hm... man jāgaida vēstule, vai nē? :neka:
Android
Admins

Post by Android »

Speelmaniitis wrote::roll: :oops: kādam ir nākusi vēstule, par sodiem (kad nesoda uz vietas),
:?: vai tas jau strādā?

vakar bija interesanta situācija uz zemitānu tilta... braucu ar auto, kopā ar draugiem uz dominu (ap 20:00), protams... ātrums 50 km/h, tur tiek aizmirsts. Pie beigām, kad jāgriež nost (no centra braucot), skatos spogulī - IR! zilie neoni (spidometrā 75 km/h) nu neko... kājas aukstas ( :oops: nu neesmu ar cp saskāries pārāk bieži...nav vēl pieradums :D), sabremzējos, paslēdzu mūziku klusāk, un gaidu, kad liks malā... tā aizbraucu līdz krustam kur jādod ceļš. šie piebrauca aizmugurē, mazliet tur pastāvēja (neoni ieslēgti), piebrauca sānos un aizbrauca prom...

:roll: hm... man jāgaida vēstule, vai nē? :neka:
nekas nav jāgaida. Kaugan gaidīt protamz vari. Tā sistēma ka var sodīt bez vadītāja klātbūtnes strādā bez menta klātbūtnes - tipa novērošanas kameras. Un uztaisīta tāpēc lai atslogotu policistus no viņu "smagā" darba.
Good morning? No such thing!
Android
Admins

Post by Android »

Fcuk, šon nācās saskarties ar CP. Lieta apmēram tāda: Velku tagad vakarā uz spici, kā parasti lidoju normāli. Braucot zemē pa kalnciema (laikam) tiltu ulmaņa gatves virzienā, ātrums uz tilta ~110 (tip atļautais 70). Aiz tilta sākas 50. Nobraucot no tilta drusku nometu jo bija priekšā mašīnas. Izšuju cauri un dodu atkal virsū. Tālāk krustā sāk mirgot zaļais - iemetu trešajā un vēl minu - tip lai paspētu. Ātrums varētu būt tajā brīdī ap 110. Un aiz krusta fcuk stāv ments un liek man mest mierā. Rezultātā metu pa bremzēm - apmēram 20m aizšļūcu vēl mentam garām.... Domāju ka nu psec ir - piešūs vēl agresīvo vai ko tmldz jo reāli pigorus tur biju sataisījis labos.
Labi ka tas ments ar radaru stāvēja stipri pirms krustojuma kaukādos krūmos (kā parasti slēpās), un cik sapratu tad tieši tā vieta kur man ātrums bija vismazākais. 78. Tagad ir 20Ls kvīts un vēlviens bonusa punkts. Fcuk.
Good morning? No such thing!
diabl0_

Post by diabl0_ »

Shodien atraavos pirmo sodu :oops: bet veiksmiigi... braucu uz lidostu, naacu no tilta lejaa, nemaz neskatiijos spidometraa, tik skatos zaljais viirinjsh iznaak uz celja un vicina zizli...damn, sapratu, ka aatrums.. :roll: pienaak un saka, shodien esot rekordists.. 86 atljauto 50 vietaa.. super! vismaz 40ls un 2 punkti pienaakas...bet nu bija sakariigs policists un par 10ls atlaida :priv: apsoliijos skriet praatiigaak.. :pai:
SpokS
Honda Civic Coupe

Post by SpokS »

diabl0_ wrote:Shodien atraavos pirmo sodu :oops: bet veiksmiigi... braucu uz lidostu, naacu no tilta lejaa, nemaz neskatiijos spidometraa, tik skatos zaljais viirinjsh iznaak uz celja un vicina zizli...damn, sapratu, ka aatrums.. :roll: pienaak un saka, shodien esot rekordists.. 86 atljauto 50 vietaa.. super! vismaz 40ls un 2 punkti pienaakas...bet nu bija sakariigs policists un par 10ls atlaida :priv: apsoliijos skriet praatiigaak.. :pai:
Cik esmu braucis, vinji vienmēr tur stāv.
User lost
Image
diabl0_

Post by diabl0_ »

SpokS wrote:
diabl0_ wrote:Shodien atraavos pirmo sodu :oops: bet veiksmiigi... braucu uz lidostu, naacu no tilta lejaa, nemaz neskatiijos spidometraa, tik skatos zaljais viirinjsh iznaak uz celja un vicina zizli...damn, sapratu, ka aatrums.. :roll: pienaak un saka, shodien esot rekordists.. 86 atljauto 50 vietaa.. super! vismaz 40ls un 2 punkti pienaakas...bet nu bija sakariigs policists un par 10ls atlaida :priv: apsoliijos skriet praatiigaak.. :pai:
Cik esmu braucis, vinji vienmēr tur stāv.
peedeejo 2 ned. laikaa 5x esmu braucis uz lidostu, 1. reizi redzeeju.. shkrobe bij, kad staadinaaja, domaaju, ka atnjems tiesiibas, vai arii buus labs sods, jo 11 dienas tikai ar tiesiibas kabataa.. ;)
Locked