Moderator: omulis
freimo wrote:Man ar bija gadiijums kad nedega tuvaas gaismas lukturis... Gribeeja man pieshuut sodu (kuru es protams ka biju pelnijis :gigi: ) Bet tad atcereejos un teicu aptuweni shaadu tekstu: "Pirms braukshanas uzsaakshanas paarliecinaajos par to ka deg wisi lukturi..." Kaa tas arii ir ir teikts CSN:Speelmaniitis wrote:jūtos varonis!
tiko siguldā pirmo brīdinājumu atrāvu... (kreisā tuvā gaisma nedega
)
"38. Transportlīdzekļa vadītājam ir šādi pienākumi:
38.1. pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā"
Bet nu protams ka tas wiss![]()
![]()
jo nekur negaaju un neparko nepaarliecinaajos...!!! Bet kaarteejaa reize kad tiku cauri bez soda...
Taaa nav masina>>>> TAS ir OPELSGatis wrote:freimo wrote:Man ar bija gadiijums kad nedega tuvaas gaismas lukturis... Gribeeja man pieshuut sodu (kuru es protams ka biju pelnijis :gigi: ) Bet tad atcereejos un teicu aptuweni shaadu tekstu: "Pirms braukshanas uzsaakshanas paarliecinaajos par to ka deg wisi lukturi..." Kaa tas arii ir ir teikts CSN:Speelmaniitis wrote:jūtos varonis!
tiko siguldā pirmo brīdinājumu atrāvu... (kreisā tuvā gaisma nedega
)
"38. Transportlīdzekļa vadītājam ir šādi pienākumi:
38.1. pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā"
Bet nu protams ka tas wiss![]()
![]()
jo nekur negaaju un neparko nepaarliecinaajos...!!! Bet kaarteejaa reize kad tiku cauri bez soda...
Par temu nedeg gaisma!
Tas jau bija pasen! Braucu ar draudzenes muterites masinu Opels vectra uz stajanku. Ka jau zinam opeliem ir daudz slimibas un viena no tam ka numura apgaismojumam reizem nav kontakts un tas nedeg! Esmu jau praktiski pie stajankas nu metri 30 max kad aizmugure iedegas zilas bakugunis un viens tusnits rupora blauj Opel vaditaj ludzu apstaties labaja mala nu neko apstajies ments pienak ar loti vaznu gjimi : Es tur tads un tads, ludzu jusu dokumentinus! Iedodu dokus dzeks ar vel vaznaku gjimi aiziet apstas vai tehniska nav beigusies.
Soferit jums numura apgaismojums nedeg! Es protams preti ka nedeg, tiko no majas izbraucu viss bija kartiba! Aizejam lidz masinas aizmugurei protams jamais nedeg! Policis uzreiz: vajadzes protokolinu sastadit utt. Kamer sis man tur stasta kads sodins bus es ar kulacinu viegli pa bamperi uzsitu un numura apgaismojums iedegas! Jums vajadzeja redet vina seju (es pec tam min 10 recu sezot masina) Dzek vel pats pec tam reizes tris uzita pa bamperi ar ceribu ka lampina izdzisis, bet neka. Ta vina vaznais gjimis parvertas par tik abizotu un vins tik negribigi palaida vala!
Tiko braucu uz majam bez nummurafreimo wrote:Wareeji jau piestaat un paliidzeet...Tomel wrote:Labs skats vakar pie talsu apvedcelja ments ar purnu graviibet tomeer ar savu sprunguliiti vicinaajaas
bet skats bij njirdziigs
lohs mļe, tādas pasaciņas. pscTomel wrote:Tiko braucu uz majam bez nummurafreimo wrote:Wareeji jau piestaat un paliidzeet...Tomel wrote:Labs skats vakar pie talsu apvedcelja ments ar purnu graviibet tomeer ar savu sprunguliiti vicinaajaas
bet skats bij njirdziigs
no csdd
laikam ar kaukaad opel bija pa ledu salikushies
shie jau mani itkaa aicinaaja piestaat uz paarrunaat
bet jaunaa auto speeki tach jaizmeegjinataa uz kaukur 140 - 150 panesos garaam
izklausaas neticami bet varbuut ar .....Bastard wrote:Tomel wrote:Tiko braucu uz majam bez nummurano csdd
laikam ar kaukaad opel bija pa ledu salikushies
shie jau mani itkaa aicinaaja piestaat uz paarrunaat
bet jaunaa auto speeki tach jaizmeegjinataa uz kaukur 140 - 150 panesos garaam
![]()
Īsti nevar saprast, ko Tu gribi pateikt, bet nu... Respect!
nekas nav jāgaida. Kaugan gaidīt protamz vari. Tā sistēma ka var sodīt bez vadītāja klātbūtnes strādā bez menta klātbūtnes - tipa novērošanas kameras. Un uztaisīta tāpēc lai atslogotu policistus no viņu "smagā" darba.Speelmaniitis wrote:![]()
kādam ir nākusi vēstule, par sodiem (kad nesoda uz vietas),
vai tas jau strādā?
vakar bija interesanta situācija uz zemitānu tilta... braucu ar auto, kopā ar draugiem uz dominu (ap 20:00), protams... ātrums 50 km/h, tur tiek aizmirsts. Pie beigām, kad jāgriež nost (no centra braucot), skatos spogulī - IR! zilie neoni (spidometrā 75 km/h) nu neko... kājas aukstas (nu neesmu ar cp saskāries pārāk bieži...nav vēl pieradums
), sabremzējos, paslēdzu mūziku klusāk, un gaidu, kad liks malā... tā aizbraucu līdz krustam kur jādod ceļš. šie piebrauca aizmugurē, mazliet tur pastāvēja (neoni ieslēgti), piebrauca sānos un aizbrauca prom...
hm... man jāgaida vēstule, vai nē? :neka:
Cik esmu braucis, vinji vienmēr tur stāv.diabl0_ wrote:Shodien atraavos pirmo sodubet veiksmiigi... braucu uz lidostu, naacu no tilta lejaa, nemaz neskatiijos spidometraa, tik skatos zaljais viirinjsh iznaak uz celja un vicina zizli...damn, sapratu, ka aatrums..
pienaak un saka, shodien esot rekordists.. 86 atljauto 50 vietaa.. super! vismaz 40ls un 2 punkti pienaakas...bet nu bija sakariigs policists un par 10ls atlaida
apsoliijos skriet praatiigaak..
peedeejo 2 ned. laikaa 5x esmu braucis uz lidostu, 1. reizi redzeeju.. shkrobe bij, kad staadinaaja, domaaju, ka atnjems tiesiibas, vai arii buus labs sods, jo 11 dienas tikai ar tiesiibas kabataa..SpokS wrote:Cik esmu braucis, vinji vienmēr tur stāv.diabl0_ wrote:Shodien atraavos pirmo sodubet veiksmiigi... braucu uz lidostu, naacu no tilta lejaa, nemaz neskatiijos spidometraa, tik skatos zaljais viirinjsh iznaak uz celja un vicina zizli...damn, sapratu, ka aatrums..
pienaak un saka, shodien esot rekordists.. 86 atljauto 50 vietaa.. super! vismaz 40ls un 2 punkti pienaakas...bet nu bija sakariigs policists un par 10ls atlaida
apsoliijos skriet praatiigaak..