vw Scirocco GTI
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: vw Scirocco GTI
Ļoti labi! 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- GG.
- Been thanked: 5 times
Man patīk, nepadodies

Vai man izskatās, vai arkas ārējā kante ir sapunktota kopā asā leņķī no diviem bleķgabaliem? Ja tā, tad kā nodrošināsi hermētiskumu un lai tas viss nenopūst nost?
Es, laikam, būtu ņēmis kkāda Golf arku remonta paneļus (jo plus mīnus sapas pēc izmēra un profila) un izmantotu izštancēto kanti.

Vai man izskatās, vai arkas ārējā kante ir sapunktota kopā asā leņķī no diviem bleķgabaliem? Ja tā, tad kā nodrošināsi hermētiskumu un lai tas viss nenopūst nost?
Es, laikam, būtu ņēmis kkāda Golf arku remonta paneļus (jo plus mīnus sapas pēc izmēra un profila) un izmantotu izštancēto kanti.
- berzins42
- Been thanked: 2 times
Jā tur jau man krāsotājs aizrādija. Arkas tiks pārtaisītas.GG. wrote: ↑09 Aug 2022, 22:35 Man patīk, nepadodies![]()
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
- berzins42
Scirocco septembrī tika nodots krāsošanā. Tur proces rit lēnām, bet teica ka drīz varēšot krāsot.
Pa to laiku nosmilšoju un sametināju bāku. Pie reizes arī izjaucu motoru. Motoru pirku pirms pāris gadiem ABF. Praktiski motoram vaig kapitālo remontu.
Bāka

Un protams ar caurumu

Te jau aizmetināts un piemēru jaunu ventilācijas trubu.

Bāku ari nosmilšoju.

ABF 2.0 16v. Nevaru vēl saprast ko būvēt. Šito taisīt turbo vai ņemt 1.8 turbo.

Diezgan piededzis un silikons nau žēlots , knapi to vārsta vāku dabuju nost.

Bloks vēl izkatās ok

Kloķene izkatās labi, bet protams tas vis ir jāmēra

Pa to laiku nosmilšoju un sametināju bāku. Pie reizes arī izjaucu motoru. Motoru pirku pirms pāris gadiem ABF. Praktiski motoram vaig kapitālo remontu.

Bāka

Un protams ar caurumu

Te jau aizmetināts un piemēru jaunu ventilācijas trubu.

Bāku ari nosmilšoju.

ABF 2.0 16v. Nevaru vēl saprast ko būvēt. Šito taisīt turbo vai ņemt 1.8 turbo.

Diezgan piededzis un silikons nau žēlots , knapi to vārsta vāku dabuju nost.

Bloks vēl izkatās ok

Kloķene izkatās labi, bet protams tas vis ir jāmēra

- arniks8
- Spam addicted
- Has thanked: 1 time
Široks one love 
Uz kādu jaudu tēmē? Ar 1.8t noteikti jebatorijs mazāks, bet pēc interneta tautas folkloras šķiet ka abfam iekšas varētu būt par kripatu izturīgākas.

Uz kādu jaudu tēmē? Ar 1.8t noteikti jebatorijs mazāks, bet pēc interneta tautas folkloras šķiet ka abfam iekšas varētu būt par kripatu izturīgākas.
- petka17
- Been thanked: 4 times
Kāpēc šeit izskatās, ka netiek ievērota vietējā tehnoloģija ar šrodeka uznešanu?
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
- berzins42
Gribētos ap 300zs . Tad kad pirku ABF tad bija populāri likt turbo bet tagad 1.8 turbo ir diezgan liels aftermarket un ir viegli modificēt dzinēju un liekas ka cenas ir draudzīgāks.
- berzins42
Tāpēc ka GTI bāku ir grūti dabūt. Un dīzeļa bāka vai karburatora bāka neder. Atšķirība ir grozā kas ir iekšā bākā. GTI degvielas padeve ir ap 350l minūtē (ar turbo motoru būs vēl vairāk). Dīzelim un karburatoram ir krietni mazāka padeve. Vnk sūknis kas ir ap 350l minūtē to grozu izsūc tukšu un tad nepietiek degviela .

- berzins42
Kas ir šrodeka uznešana??

Es K jetam liku šo, tur vienīgā atšķirība no OEM GTI bija, ka nebija siets bākā. Uzliku filtru pēc uzreiz tipa kā B2berzins42 wrote: ↑17 Jan 2023, 23:30Tāpēc ka GTI bāku ir grūti dabūt. Un dīzeļa bāka vai karburatora bāka neder. Atšķirība ir grozā kas ir iekšā bākā. GTI degvielas padeve ir ap 350l minūtē (ar turbo motoru būs vēl vairāk). Dīzelim un karburatoram ir krietni mazāka padeve. Vnk sūknis kas ir ap 350l minūtē to grozu izsūc tukšu un tad nepietiek degviela .![]()
https://www.werk34.de/de/kraftstoff-tan ... -01-9.html
- berzins42
Bet tu esi ar to bāku braucis.? Tā jau izkatās ok un cena arī normālaNordik wrote: ↑18 Jan 2023, 08:53Es K jetam liku šo, tur vienīgā atšķirība no OEM GTI bija, ka nebija siets bākā. Uzliku filtru pēc uzreiz tipa kā B2berzins42 wrote: ↑17 Jan 2023, 23:30Tāpēc ka GTI bāku ir grūti dabūt. Un dīzeļa bāka vai karburatora bāka neder. Atšķirība ir grozā kas ir iekšā bākā. GTI degvielas padeve ir ap 350l minūtē (ar turbo motoru būs vēl vairāk). Dīzelim un karburatoram ir krietni mazāka padeve. Vnk sūknis kas ir ap 350l minūtē to grozu izsūc tukšu un tad nepietiek degviela .![]()
https://www.werk34.de/de/kraftstoff-tan ... -01-9.html

- berzins42
Nu praktiski k-jetam ir bosch 044 un tam ir kau kur ražība uz 250-300l/min.
Un kad scirocco būs turbo motors tad arī vajadzēs kaut kur 350l/min
Man šķiet, ka Tu jauc mērvienības!
Ražību sūknim vispār mēra ar litriem stundā. Un tūninga "klasika" ir 255 lph un tas sūknis spēj piepūst stipri daudz jaudas!
Ražību sūknim vispār mēra ar litriem stundā. Un tūninga "klasika" ir 255 lph un tas sūknis spēj piepūst stipri daudz jaudas!
Life is what happens while you're busy making other plans
[/quote]
Bet tu esi ar to bāku braucis.? Tā jau izkatās ok un cena arī normāla
[/quote]
Draugs brauc jau kādu ceturto vasaru ir uz Golf1 GTI. Pateicoties Tinypic hostingam pazudušas daudz bildes, bet tas izvads bija tās pats resns uz sūkni. Toreiz tik uzlikām kādu tuning filtru, tagad es būtu licis no B2 Quattro (mazāks). Vienīgais pagājušogad mēģināju pirkt no tā Werk34 vienam kabrim jumtu, bet viņi atbildēja ka firmām tikkai tirgo. WTF???
Bet tu esi ar to bāku braucis.? Tā jau izkatās ok un cena arī normāla

[/quote]
Draugs brauc jau kādu ceturto vasaru ir uz Golf1 GTI. Pateicoties Tinypic hostingam pazudušas daudz bildes, bet tas izvads bija tās pats resns uz sūkni. Toreiz tik uzlikām kādu tuning filtru, tagad es būtu licis no B2 Quattro (mazāks). Vienīgais pagājušogad mēģināju pirkt no tā Werk34 vienam kabrim jumtu, bet viņi atbildēja ka firmām tikkai tirgo. WTF???

man uz imprezas stav 255 litri stundā walbro sūknis. 300 zirgiem pilnigi pietiek.
trackday var nopirkt https://trackday.lv/lv/engine-and-trans ... elas-sukni