Bauskas csdd

lampas vedīšu rīt regulēt uz servisu. pietiks pret šķūnīti regulēt

tas man jau no pagājuša gada. vienā vietā kur liku plāksni lai taisītu aizmugurējo iekšarku aizlociju garām un nepiemetināju, jo tur nevarēja tik viegli tikt klāt viss tilts tad būtu bijis jaņem nost. bet sametināts tur ir kā nākās. tik pat labi to var uzskatīt par lieku metāla gabalu varēja nogriest nost un nebūtu tas punkts.karlis wrote:Vai vari pakomentēt kurā vietā šim auto ir nekvalitatīva darba atzinums (CSDD kods 603)?
nu es zinu ko daru ar sūkni.es viņu biju regulējis lai ātrāk apgriezienus uzņem, bet rezultātā ir mazs melacīts. tas arī ganjau ir pie vainas. pie reizes kad regulēšu to sūkni varbūt bik arī nogriezīšu degvielas padevi. tā pat pēc tam regulēšu atpakaļ. bet es baidos no tā vai man tā lieta nav nopietnāka jo eļļu man tas motors arī ēd. un pa smidzinātājiem vispār nav jausmas kāda stāvoklī viņi ir.ttd wrote:Naajs! Viss jau okej, bet sūkni labāk nepagrozi, aizved pie kārtīga meistara, lai saregulē tev aizdedzi vispirms. Un, ja tad vēl kvēpus šauj ārā, tad nogriez bik degvielu.
Tu tur aizdedzi pats esi koriģējis, tātad tur arī ir tā vaina. Nesaprptu, kam tev tur jaukties ar neprecīzu samoģelu, ja var salikt visu perfekti un precīzi un braukt normāli? Neko labāku par to, kā MB inžernieri izdomāja, noteikti neizdosies panākt.krizix wrote:nu es zinu ko daru ar sūkni.es viņu biju regulējis lai ātrāk apgriezienus uzņem, bet rezultātā ir mazs melacīts. tas arī ganjau ir pie vainas. pie reizes kad regulēšu to sūkni varbūt bik arī nogriezīšu degvielas padevi. tā pat pēc tam regulēšu atpakaļ. bet es baidos no tā vai man tā lieta nav nopietnāka jo eļļu man tas motors arī ēd. un pa smidzinātājiem vispār nav jausmas kāda stāvoklī viņi ir.ttd wrote:Naajs! Viss jau okej, bet sūkni labāk nepagrozi, aizved pie kārtīga meistara, lai saregulē tev aizdedzi vispirms. Un, ja tad vēl kvēpus šauj ārā, tad nogriez bik degvielu.
nu ka mašinai paliek labāks uzrāviens tas notiekti ir + un uzņem apgreizienus ar patīkamāku skaņu. tā skrūve kuru es groziju principā ir paredzēta lai novērstu melnos dūmus. tik tagat man viņa ir japagirež atpakaļ lai apgreizieni uzņemtos lēnāk.ttd wrote:Tu tur aizdedzi pats esi koriģējis, tātad tur arī ir tā vaina. Nesaprptu, kam tev tur jaukties ar neprecīzu samoģelu, ja var salikt visu perfekti un precīzi un braukt normāli? Neko labāku par to, kā MB inžernieri izdomāja, noteikti neizdosies panākt.krizix wrote:nu es zinu ko daru ar sūkni.es viņu biju regulējis lai ātrāk apgriezienus uzņem, bet rezultātā ir mazs melacīts. tas arī ganjau ir pie vainas. pie reizes kad regulēšu to sūkni varbūt bik arī nogriezīšu degvielas padevi. tā pat pēc tam regulēšu atpakaļ. bet es baidos no tā vai man tā lieta nav nopietnāka jo eļļu man tas motors arī ēd. un pa smidzinātājiem vispār nav jausmas kāda stāvoklī viņi ir.ttd wrote:Naajs! Viss jau okej, bet sūkni labāk nepagrozi, aizved pie kārtīga meistara, lai saregulē tev aizdedzi vispirms. Un, ja tad vēl kvēpus šauj ārā, tad nogriez bik degvielu.
Ja eļļa deg, tad tas neizpaužas melnos kvēpos, bet gan zilos dūmos.(gana izteikti zilā krāsā, lai atšķirtu)
Un kas tev skaitās, ka rij eļļu? Es Passātam pieleju uz 1k km 1l eļļas apmēram. Un nav ne vainas atgāzēm. Lai atgāzes nesaietu, tad galīgi izdilušam motoram jābūt. Tik izdilušam, ka jau pie 0 grādiem nevarētu pielaist normāli.
Tie melnie dūmi jeb kvēpi ir degviela, kura ir tikai daļēji sadegusi. Tātad, ja tādi ir, tas nozīmē, ka gaisa un degvielas attiecība ir aplama. Tātad tā skrūve, kuru tu grozīji, ir tieši degvielas padeves daudzums. Tad to arī kruķī lejā.krizix wrote:nu ka mašinai paliek labāks uzrāviens tas notiekti ir + un uzņem apgreizienus ar patīkamāku skaņu. tā skrūve kuru es groziju principā ir paredzēta lai novērstu melnos dūmus. tik tagat man viņa ir japagirež atpakaļ lai apgreizieni uzņemtos lēnāk.ttd wrote:Tu tur aizdedzi pats esi koriģējis, tātad tur arī ir tā vaina. Nesaprptu, kam tev tur jaukties ar neprecīzu samoģelu, ja var salikt visu perfekti un precīzi un braukt normāli? Neko labāku par to, kā MB inžernieri izdomāja, noteikti neizdosies panākt.krizix wrote:nu es zinu ko daru ar sūkni.es viņu biju regulējis lai ātrāk apgriezienus uzņem, bet rezultātā ir mazs melacīts. tas arī ganjau ir pie vainas. pie reizes kad regulēšu to sūkni varbūt bik arī nogriezīšu degvielas padevi. tā pat pēc tam regulēšu atpakaļ. bet es baidos no tā vai man tā lieta nav nopietnāka jo eļļu man tas motors arī ēd. un pa smidzinātājiem vispār nav jausmas kāda stāvoklī viņi ir.ttd wrote:Naajs! Viss jau okej, bet sūkni labāk nepagrozi, aizved pie kārtīga meistara, lai saregulē tev aizdedzi vispirms. Un, ja tad vēl kvēpus šauj ārā, tad nogriez bik degvielu.
Ja eļļa deg, tad tas neizpaužas melnos kvēpos, bet gan zilos dūmos.(gana izteikti zilā krāsā, lai atšķirtu)
Un kas tev skaitās, ka rij eļļu? Es Passātam pieleju uz 1k km 1l eļļas apmēram. Un nav ne vainas atgāzēm. Lai atgāzes nesaietu, tad galīgi izdilušam motoram jābūt. Tik izdilušam, ka jau pie 0 grādiem nevarētu pielaist normāli.
ar eļļu ir tā ka ja ielej kautkādu totāli lēto pa 2ls litrā tad tad tas 1l tiek izēsts pa nedēļu. ja ielej kādu pa 5ls tad kādu menesi izvelk tas litrs, bet zilus dūmus nemana.
un pielaist varu līdz kādiem -20. varbūt pat zemāks grādos, jo aķis bija tas kas nepavilka aukstumu.
Patīkams nobraukuma standarts - nedēļa/mēnesiskrizix wrote: ar eļļu ir tā ka ja ielej kautkādu totāli lēto pa 2ls litrā tad tad tas 1l tiek izēsts pa nedēļu. ja ielej kādu pa 5ls tad kādu menesi izvelk tas litrs, bet zilus dūmus nemana.
+ 1 par šo !ttd wrote:Tu tur aizdedzi pats esi koriģējis, tātad tur arī ir tā vaina. Nesaprptu, kam tev tur jaukties ar neprecīzu samoģelu, ja var salikt visu perfekti un precīzi un braukt normāli? Neko labāku par to, kā MB inžernieri izdomāja, noteikti neizdosies panākt.krizix wrote:nu es zinu ko daru ar sūkni.es viņu biju regulējis lai ātrāk apgriezienus uzņem, bet rezultātā ir mazs melacīts. tas arī ganjau ir pie vainas. pie reizes kad regulēšu to sūkni varbūt bik arī nogriezīšu degvielas padevi. tā pat pēc tam regulēšu atpakaļ. bet es baidos no tā vai man tā lieta nav nopietnāka jo eļļu man tas motors arī ēd. un pa smidzinātājiem vispār nav jausmas kāda stāvoklī viņi ir.ttd wrote:Naajs! Viss jau okej, bet sūkni labāk nepagrozi, aizved pie kārtīga meistara, lai saregulē tev aizdedzi vispirms. Un, ja tad vēl kvēpus šauj ārā, tad nogriez bik degvielu.

bija man tā iegājies likt kaut kādus rakstus ta ieliku arī par mersi. tur jau vairāki ir. ja starp mums runājot gadās tur diezgan degradējoši komentāri. var parēkttoms wrote:krizix, kāds mērķis ir likt spokos šo mersi?
Neko nepārmetu, bet gribu zināt tikai