Vāveris wrote:Pamēriju un paliku pie 17 niekiem
Vāveris W201
Re: Vāveris W201
Ar izvēli esmu apmierināts, pašam patīk! Riepas priekšā uzliku 195/45 aimugurē 205/45, diski ET35 J7.5. Braukšana arī palikusi patīkama. Un gāzīte arī uzinstalēta. Patēriņu vēl nezinu. Vēl tik bišku jāpieregulē, jo šad tad tukšgaitā noslāpst. Un uz nākamo vasaru priekšu vēl drusku jānolaiž zemāk. Darāmā vēl daudz...
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kurus diskus uzliki? Platos (pod) AMG?Vāveris wrote:Ar izvēli esmu apmierināts, pašam patīk! Riepas priekšā uzliku 195/45 aimugurē 205/45, diski ET35 J7.5. Braukšana arī palikusi patīkama. Un gāzīte arī uzinstalēta. Patēriņu vēl nezinu. Vēl tik bišku jāpieregulē, jo šad tad tukšgaitā noslāpst. Un uz nākamo vasaru priekšu vēl drusku jānolaiž zemāk. Darāmā vēl daudz...
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nu kopš vakardienas burnoutā ir vēl veins w201, tā kā saturās.GG. wrote:Briest cīņa par labāko burnout w201
+1 par to ka vajag sēdināt vēl.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Ir siki! Un tos 1,5cm var iegut nezagejot neko! 
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
bildēs jau pa skaisto, dzīvē gan vēl prasās roku pielikt! bet, redzot saimnieka volvo, skaidrs, ka šis arī tiks uztaisīts par konfekti.
p.s. tagad arī man gribās atpakaļ savu w201
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

karlisbe wrote:bildēs jau pa skaisto, dzīvē gan vēl prasās roku pielikt! bet, redzot saimnieka volvo, skaidrs, ka šis arī tiks uztaisīts par konfekti.
Gan jau pamazām tiksim arī līdz vizuālajiem nelielajiem bojājumiem, nesanāk visu uzreiz, tā jau pateicoties bezdarbnieka statusam un brīvajam laikam kas vēl ir palicies esmu paspējis pa šo laiku daudz ko sadarīt. Kā nekā auto manā īpašumā tikai nedaudz vairāk par mēnesi
Pie padarītajiem darbiem nu jau hronoloģiski var uzskaitīt sekojošu: savesta kārtībā ritošā daļa; uzliktas sēdinātās atsperes 40/30mm ; salona ķīmiskā tīrīšana; salona durvju apšuvumu renovācija;nomainīts priekšējais logu pacēlāja motorītis; svečvadu, sadalītāja vāka, sveču nomaiņa; aizmugurējā bufera nomaiņa; gāzes instalācija; eļļas un filtru nomaiņa, R17 disku ar riepām iegāde.
Last edited by Vāveris on 16 Oct 2012, 19:44, edited 2 times in total.
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
Nu priekšu vēl nedaudz vajadzētu, bet aizmugure manuprāt ikdienas režīmam ir okJuzix wrote:Nu kopš vakardienas burnoutā ir vēl veins w201, tā kā saturās.GG. wrote:Briest cīņa par labāko burnout w201
+1 par to ka vajag sēdināt vēl.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Izbraucu pirmo balonu, patēriņš sanāca aptuveni 14 litri uz simtu, attiecīgi ~6 Ls. Teikšu godīgi tas auto patīk arvien vairāk. Pārsteidz tas, ka salons negrab, nekas nekur neļurkājas, nečīkst, braukšana ir viegla un baudāma. Biju iedevis izbraukt čomam vecoautokritiķim
pat no viņa izspiedu atzinīgus vārdus.
Aizvakar arī tika saregulēta savirze, savērsums, sagāzums...

Aizvakar arī tika saregulēta savirze, savērsums, sagāzums...