Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Re: Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Šodien atkal jau tēriņi, bet tā braukt nevara, ja visu laiku raustās!!! Tad tika nolemts iegādāties jaunu svečvadu, sveces un pati galvenā lieta jauna zobene...Sveces un svečvadi nomainīti atlicis samainīt zobeni. + Vēl savedu kārtībā ģenerātoru, jo kā izrādījās nebija lādēšana un uz aķi vien pabraukt nevar, jo mainīga strava un viss raustās.
Šodien atkal jau patērējos!
iepirkti jauni parazīti (rullīši) zobenei, degvielas filtrs un ventilātora palaidējs radiātoram:

Kā arī nedaudz pakaulējos un tiku pie šādiem R14 ar J6 Lietiem diskiem!Krāsojums interesants, bet iesākumam būs ok:

P.s. Jautājums assākiem prātiem!
Ir tāda lieta, ka pēc aptuveni 3000 apgr. auto atmetas, kā arī brīžiem šķauda un detonē ārpus laika, bet zobene un aizdedze ir pa atzīmēm, MAF strādā, droseles regulātors strādā!
iepirkti jauni parazīti (rullīši) zobenei, degvielas filtrs un ventilātora palaidējs radiātoram:

Kā arī nedaudz pakaulējos un tiku pie šādiem R14 ar J6 Lietiem diskiem!Krāsojums interesants, bet iesākumam būs ok:

P.s. Jautājums assākiem prātiem!
Ir tāda lieta, ka pēc aptuveni 3000 apgr. auto atmetas, kā arī brīžiem šķauda un detonē ārpus laika, bet zobene un aizdedze ir pa atzīmēm, MAF strādā, droseles regulātors strādā!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Apgriezienu devējs 
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nu to pāsu arī biju domājis 
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
juriz
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Tas jau izklausās, ka degviela nepeitiek, moš kas ciet, kaut vai filtriņš, sūknis nevelk.
Ja šitam tipa karbūzis, moš tur kāda vaina. Vienkārši man kādreiz sierai, kurai bija tipa karbūzis (pēc konstrukcijas jā, bet vadība ar kaut kādu kompi, bet ne īsti monošprice) kāds bija pamanījies dīzi iebāzt otrādi. Nez pa kādiem servisiem izbrauca toriez, nez kādas diagnostikas taisīja.
Ja šitam tipa karbūzis, moš tur kāda vaina. Vienkārši man kādreiz sierai, kurai bija tipa karbūzis (pēc konstrukcijas jā, bet vadība ar kaut kādu kompi, bet ne īsti monošprice) kāds bija pamanījies dīzi iebāzt otrādi. Nez pa kādiem servisiem izbrauca toriez, nez kādas diagnostikas taisīja.
Man ir šprice elektroniskā un no karburātora ne smakas. Nu sūknis nezinu ieliku atpakaļ veco kurš pirms tam rukāja - vienīgi bāka varētu būt pilna ar mēsliem un dēļ tā! Bet šaubos, jo šķauda un šauj!
-
juriz
- Been thanked: 2 times
Varbūt sveces uz svečvadi pie vainas, t.i. nespēj "apstrādāt" tos apgreizienus.
Nu ko tagad tik sāksies! Šodien dabūta fiesta pie dzīvības un rūc kā bitīte! Vaina bija Holla devējā, pēc sparrata atvieglināšanas bija par īsu un nespēja lasīt info, bet pa 5Ls atrisināts kas mūsdienās ir jau par velti. Ir arī iepirktas riepiņas 2gab. priekš jauniem diskiem 155/65 R14 ar kleitiņu un meklēju vēl divas tādas pašas piedāvājumus lūdzu sūtiet uz pm.!
P.s. nu tik sāksies krāsošana un uz tehnisko prom vai aī otrādi tehniskā pirms tam un tad krāsošana!
P.s. nu tik sāksies krāsošana un uz tehnisko prom vai aī otrādi tehniskā pirms tam un tad krāsošana!
- semigallss
- Spam addicted
es vispirms krāsotu, lai uz TA aizbrauktu kā ar odziņu
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
Tad nu atkal šo to sapirkos un maks jūtami plānāks palika! Vakar tika iepirktas vakuma un dzesēšanas sistēmu rores (zilas) un šodien divas riepas 155/65 ar kantīti R14 un uzsūtīts jauns ūdens sūknis, kas rīt jau būs klāt!! Nu un ir arī izdomāta krāsa fiestai, kādā šī nu tiks nokrāsota. bet tas lai paliek intrigai - domāju, ka uz 29.06.2012 varēs fiestu redzēt biķerniekos!!
Tad nu šo to paštukoju un prātā sev uzmetu pāris vizuālus plānus attiecībā uz fiestu. Un nonācu pie šāda slēdziena:
Germany stile riepas uz J6 155/65 ar kleitiņu:

Uzliktas jaunās silikona trubas:

Tad kā jau visi sasēdināju patreiz ar flekša palīdzību, bet tas ir tas ko gribu nu varbūt priekšu vēl nedaudz zemāk - un tika pasūtīti BMW E30 priekšējie amīši un sēdinātās atsperes 75/50
Tāda bija:

un vēlamais rezultāts:

Nu un uz krāsošanu ir atstāta šāda detaļa no ķekavas tuninga un izdomāju pielaikot, kura būtu nedaudz jāpiegriež un man jau patīk + Golfa mk1 šaurais mazais bamperīti!:

Germany stile riepas uz J6 155/65 ar kleitiņu:

Uzliktas jaunās silikona trubas:

Tad kā jau visi sasēdināju patreiz ar flekša palīdzību, bet tas ir tas ko gribu nu varbūt priekšu vēl nedaudz zemāk - un tika pasūtīti BMW E30 priekšējie amīši un sēdinātās atsperes 75/50
Tāda bija:

un vēlamais rezultāts:

Nu un uz krāsošanu ir atstāta šāda detaļa no ķekavas tuninga un izdomāju pielaikot, kura būtu nedaudz jāpiegriež un man jau patīk + Golfa mk1 šaurais mazais bamperīti!:

Nu vakar uz ātro sagruntēts līdz logiem, lai vismaz kaut kāds skats ir , jo šovakar uz biķeriem apskatīties uz ko tad viņa ir spējīga un pie kā jāpiestrādā!!Bildes dienas laikā!
Nu tadtā akal jau es ar kaut kādiem jaunumiem, gan labiem, gan sliktiem!
Tā kā ar fiestu braukts īpaši nebija, bet tik tā pagāzēts, tad pirms braukšanas uz piekdienas "Sabi" pasākumu sadzirdēts gūltņa defekts! Bet pa dienu satīrīts salons, sakrāsots aizmugurējais bamperis, priekšā lūpa un uzstādīta, kā arī uzmetināts izpūtējs un pāregulēta aizdedze!

Nu jau braucot uz pasākumu izbraucot uz ielas pamanīts, ka grab gūltnis labais priekšējais, kurš pirms tam nedeva nekādu ziņu par savu defektu!Savukārt kreisais iepriekš paziņoja un tas tika nomainīts savlaicīgi, bet lai vai kā nedaudz pievilku un uz biķerniekiem prom. Nonākot galā bremžu disks kūp, jo gūltnis praktiski izģērbies un ritenis jau sagāzies pa 20 grādiem kā drifteriem.Bija iepirkts dzīvais aliņš, lai vakarā varētu nosvinēt pirmo izbraucienu, bet tas tika paliets uz bremžu diska, lai padziest! Nu un nolēmu, ja reiz atbraucu tad vismaz viena reize jānobrauc kaut ar tādu prātīgi īpši nespiežot, jo pašam arī bails, ka kas nenotiek un vēl uz garāžu jātiek!
Aizbraucot uz garāžu pēc pasākuma un noņemot riteni pavērās iespaidīgs un nepatīkams skats - viss vienās skaidās! Bildes rītvakar!
Laiks braucienam pirmajam un patreiz vienīgajam, bet ar smagu defektu -12,324
Tā kā ar fiestu braukts īpaši nebija, bet tik tā pagāzēts, tad pirms braukšanas uz piekdienas "Sabi" pasākumu sadzirdēts gūltņa defekts! Bet pa dienu satīrīts salons, sakrāsots aizmugurējais bamperis, priekšā lūpa un uzstādīta, kā arī uzmetināts izpūtējs un pāregulēta aizdedze!

Nu jau braucot uz pasākumu izbraucot uz ielas pamanīts, ka grab gūltnis labais priekšējais, kurš pirms tam nedeva nekādu ziņu par savu defektu!Savukārt kreisais iepriekš paziņoja un tas tika nomainīts savlaicīgi, bet lai vai kā nedaudz pievilku un uz biķerniekiem prom. Nonākot galā bremžu disks kūp, jo gūltnis praktiski izģērbies un ritenis jau sagāzies pa 20 grādiem kā drifteriem.Bija iepirkts dzīvais aliņš, lai vakarā varētu nosvinēt pirmo izbraucienu, bet tas tika paliets uz bremžu diska, lai padziest! Nu un nolēmu, ja reiz atbraucu tad vismaz viena reize jānobrauc kaut ar tādu prātīgi īpši nespiežot, jo pašam arī bails, ka kas nenotiek un vēl uz garāžu jātiek!
Aizbraucot uz garāžu pēc pasākuma un noņemot riteni pavērās iespaidīgs un nepatīkams skats - viss vienās skaidās! Bildes rītvakar!
Laiks braucienam pirmajam un patreiz vienīgajam, bet ar smagu defektu -12,324
[quote]Bucis rakstīja:
Nu tad te būs video, kas ir ar gūltni un tā defekta rezultāts....

http://s480.photobucket.com/albums/rr16 ... V09349.mp4
http://s480.photobucket.com/albums/rr16 ... V09350.mp4
bremžu diska ārējā mala:

Suporta kronšteins 5mm noēsts:

Nu tad te būs video, kas ir ar gūltni un tā defekta rezultāts....

http://s480.photobucket.com/albums/rr16 ... V09349.mp4
http://s480.photobucket.com/albums/rr16 ... V09350.mp4
bremžu diska ārējā mala:

Suporta kronšteins 5mm noēsts:

šodien iepirkts un uzlikts jauns gūltnis un fiesta ir atkal gatava skriešanai, tikai auzas jāpienes!!
P.s. Čaļi droši rakstiet komentus!
P.s. Čaļi droši rakstiet komentus!
Last edited by bucis on 05 Jul 2012, 20:59, edited 1 time in total.
Nu vai tad tu vēlies saņemt uzslavu par to, ka vizinājies ar auto, kuram ritenis krīt nost un bremžu disks ir apēdis suportu?
Man būtu bail braukt, ja riteņa gultnis jau grabētu (nevis gaudotu). Varu tikai iztēloties kādas skaņas bija braucot ar tādu, kad bremžudisks strīķējas pret suportu. Gan jau arī vazājās pa ceļu tas auto.
Bet nu neko, cīnies! Gaidu gala iznākumu, kad pateiksi "gandrīz jau pabeigts"
Man būtu bail braukt, ja riteņa gultnis jau grabētu (nevis gaudotu). Varu tikai iztēloties kādas skaņas bija braucot ar tādu, kad bremžudisks strīķējas pret suportu. Gan jau arī vazājās pa ceļu tas auto.
Bet nu neko, cīnies! Gaidu gala iznākumu, kad pateiksi "gandrīz jau pabeigts"
Da lab! Izbraucot no garāžas bija viss ok nedaudz skanēja, bet solīts jātur un biķeros bija jābūt, bet ,kad nonāca galā - tad skats bija cits!!! Ja nemaldos koniska veida gūltnis negaudo, bet gan sāk grabēt! Kā jau rakstīju kreisais gūltnis tika nomainīts,jo tas par sevi bija devis ziņu, bet labais klusēja!Nu un pēdējā brīdī arī pabira!
Neesu es traks un bail jau tā pat bija, ka nenobloķējas pa visam!
Neesu es traks un bail jau tā pat bija, ka nenobloķējas pa visam!