Nixon wrote:Protams... primajā vakarā nav jāpārspīlē ar alkaholu, biš iedzer līdz reibst un miers. Nākošajā dienā paēd brokastiņas un vēl šo to un vakarā jau var mēģināt braukt.
EDX wrote:Tikko uzzināju, ka brīvdienās man ir projekts. Sktīšos vai jāstrādā pa dienu/nakti un iespēju robežās centīšos pieskriet uz kādu no pasākuma daļām
Droshi ka uz OSCīti.. ? jo tur naudu neprasa par ekskursiju. vieniigi tur iisti shobriid nav ko redzeet zhvingaļots tik...
EDX wrote:Tikko uzzināju, ka brīvdienās man ir projekts. Sktīšos vai jāstrādā pa dienu/nakti un iespēju robežās centīšos pieskriet uz kādu no pasākuma daļām
EDX wrote:Jā, visu atceros. Bet problēma ir tajā, ka es vēl nezinu savu diennakts kārtību tajās dienās, tā kā visticamāk kādam vajadzēs vnk. to visu savākt....
Tā nebūs mana izvēle, kurā no pasākuma daļām sanāks ierasties Tāds darbs
EDX wrote:Jā, visu atceros. Bet problēma ir tajā, ka es vēl nezinu savu diennakts kārtību tajās dienās, tā kā visticamāk kādam vajadzēs vnk. to visu savākt....
Pfff tu sāc izvairīties Kas ir vairs neturi?
Mēru viņš zin, tikai tik daudz izdzert vairs nevar
Nevaru vien sagaidiit... laikam tiesham esmu sailgojusies pec jums Tik es vel nezinu vai dabushu auto... taka ,ja kaadam ir briiva vieta mashiinaa > PM
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas orģinalitāti un skatiena vērīgumu Dare to be Different saab 99 (ID8000) , Volvo S60 (ID9000) sex, drift & rock'n'roll !