Pirms laika tika norauti pretīgie pārvalki un manās acīs vismaz skats auto salonā kļuva jaukāks.

Rekords wrote:Kā taisīt?![]()
Pogu biksēs/kreklā māku, bet par beņķi šaubos..![]()
Aizmugurējam dīvānam ir audums pa vīlēm starp sēdvietām atnacis vaļā..
Un kreisajam beņķim nav trosīte.. Un vēl tur kādi plastmasi bija nolauzti..
Uzlīme I<3 SKATERS ??opz wrote:MUST HAVE, tikai uz ar abšivu, nevis prosta uz dzelža.
[img]stilligie[/img]
nu bet protams, nav jau teikts, ka vajag identiskas nakļenes, a par fotogrāfijā esošā auto saimnieku čistaFetka wrote:Uzlīme I<3 SKATERS ??opz wrote:MUST HAVE, tikai uz ar abšivu, nevis prosta uz dzelža.
[img]stilligie[/img]
![]()
Ja ko tādu dara, tad vajag piedomāt līdzi, nevis tikai bombīt
ja meklēsi kkur audumu un labā cenā atradīsi, iemet man pm.Rekords wrote:O! diezgan kruti, ja manam būtu lūka tad būtu vēl labāk, jo mazāks laukums būtu jāaplīmē, bet ja es taisu drukas failu un drukāju to visu tad man īstenībā sanāk pat vairāk kā nopirkt jaunus griestus, bet šie panāktu daudz daudz labāku efektu un būtu vismaz mazliet atšķirīgs e36..![]()
Bet vēl joprojām domāju arī par to rūtaino audumu..

|
Rekords wrote:Šodien sāku darboties ap griestiem. Pašreiz ir noņemti, skrūves izskrūvētās un drīz tiks mērīts laukums priekš vajadzīgā materiāla. Cik skatījos ir daudz riebīgas vietas, kur būs grūtāk pielīmēt. Domāju par rūtainu, krāsainu audumu.
Bet visas detaļas ap statņiem mēģināt ar baloniņa spēku dabūt melnas. Vienīgi par to nav pārliecība, ka varētu izdoties. Varbūt kāds ir mēģinājis ar baloniņu krāsot tās detaļas?
dažas bildes no procesa..![]()
lēnā garā domāju, pie kā turās tie griesti un lēnām, prātīgi ņemu nost.
Tad kad jau bija nost radās mazliet jautājums.. Ko tālāk.. Kā dabūt ārā?![]()
Beigās sanāca izmocīt caur durvīm.
ārā tumš un apgaismojuma man nebija tādēļ vien bija jāsataisa esošais..![]()
|
līdz šim brīdim sanāca viss +/- ok, un mēģināšu tik pie forša auduma.
Vēl nē, bet domāju, ka meklējot nebūs problēmu atrast..opz wrote:varbūt kkur atradi kur var nopirkt rūtainu audumu? SpoilerShowRekords wrote:Šodien sāku darboties ap griestiem. Pašreiz ir noņemti, skrūves izskrūvētās un drīz tiks mērīts laukums priekš vajadzīgā materiāla. Cik skatījos ir daudz riebīgas vietas, kur būs grūtāk pielīmēt. Domāju par rūtainu, krāsainu audumu.
Bet visas detaļas ap statņiem mēģināt ar baloniņa spēku dabūt melnas. Vienīgi par to nav pārliecība, ka varētu izdoties. Varbūt kāds ir mēģinājis ar baloniņu krāsot tās detaļas?
dažas bildes no procesa..![]()
lēnā garā domāju, pie kā turās tie griesti un lēnām, prātīgi ņemu nost.
Tad kad jau bija nost radās mazliet jautājums.. Ko tālāk.. Kā dabūt ārā?![]()
Beigās sanāca izmocīt caur durvīm.
ārā tumš un apgaismojuma man nebija tādēļ vien bija jāsataisa esošais..![]()
|
līdz šim brīdim sanāca viss +/- ok, un mēģināšu tik pie forša auduma.
ja jā, tad kur, pa cik, un kādu.
Foxijs wrote:stoiku apšuvumus droši var pūst, pats savam nopūtu, izskataas nice.. a pa durvīm tie griesti normāli izlīda? nesanāsa apskādēt vai kkā tā? arī ir doma kko ar griestiem dariit, vairāk gan sliecos uz melnajiem,...