laikam :bomzis:Izza wrote:tu liksi vecaas ?!
apgopii labak kaadu smago![]()
Izza`s SierraGT
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Izza`s SierraGT
Ar priekšu es domāju tādā ziņā, ja tu arī uzliki plazas + bump stoperus (atboiņikus), tad ja ir zemāk nekā man (kas noteikti tā arī irIzza wrote:not dirsingMartinss wrote:Priekšā ir pajāt kādi amīši, ja nav ar īso štoku - pārbaudīts.Un +1 emsiņam, sliekšņus un tad būs okei, jo pašlaik kaut kas riktīgi pietrūkst.
prieksha ir ok,un pakalja ir tilsaa mati + beidzot dabuju ko gribeeju ,celjot priekshu var ari nomainit aizmugurei ratu
Slieksnji buus burtiski nedeljas laikaa,noteikti,pasham arii atrak gribas ,savadak jau ieaugushi maurinjaa![]()
bet vispaar,braukshana ir pilniigi cita,nekaada galerta ,beidzot,esmu ljoti apmierinaats

- RiCh
- Spam addicted
- Has thanked: 0
Skaties uz ielām , kuri ar tādām braukā , ķer īpašniekus rokā un prasi vai negrib pārdot.Izza wrote:jaa ,bet man vinja nepatiik ..
vajag no no laguunas dabuut ,kas naca devinjdesmito beigaas ...taa ir bomba,tik nekur nevar saziimeet .
- Focus
- bez Jumta
jaa kaa tadRiCh wrote:Skaties uz ielām , kuri ar tādām braukā , ķer īpašniekus rokā un prasi vai negrib pārdot.Izza wrote:jaa ,bet man vinja nepatiik ..
vajag no no laguunas dabuut ,kas naca devinjdesmito beigaas ...taa ir bomba,tik nekur nevar saziimeet .

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
- RiCh
- Spam addicted
Ja Sierru uz ielas var nopirkt , tad Lagunas lūpu arī var dabūtFocus wrote:jaa kaa tadRiCh wrote:Skaties uz ielām , kuri ar tādām braukā , ķer īpašniekus rokā un prasi vai negrib pārdot.Izza wrote:jaa ,bet man vinja nepatiik ..

ghhhRiCh wrote:Skaties uz ielām , kuri ar tādām braukā , ķer īpašniekus rokā un prasi vai negrib pārdot.Izza wrote:jaa ,bet man vinja nepatiik ..

Neizklausās reāli
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- omulis
- Moderators
Jā, jā.. gulies uz ceļa, ja kādu ieraugi!RiCh wrote:Skaties uz ielām , kuri ar tādām braukā , ķer īpašniekus rokā un prasi vai negrib pārdot.Izza wrote:jaa ,bet man vinja nepatiik ..
Ja nepārdod, sit pa seju kamēr attdos pa brīvu

Arī lūpa nepatīk un +1 par sliekšņiem.
M

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Gekons
Ritīgi stilīgs un funky agregāts.
Tā turēt.
Ir vēl kādas idejas, ko varētu uzlabot, vai pārveidot?

Tā turēt.

Ir vēl kādas idejas, ko varētu uzlabot, vai pārveidot?